صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صفرزاده: امیدوارم جزو ۵۰ یا ۶۰ نفر تمام کننده مسابقه باشم/ نباید در المپیک دچار هیجان و استرس شوم

۲۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲:۵۹
کد خبر: ۷۴۱۶۲۹
دسته بندی‌: ورزشی ، سایر حوزه ها
تنها المپین دوچرخه سواری کشورمان گفت: اگر بتوانم جزء ۵۰ یا ۶۰ نفر مسابقه را تمام کنم هم رضایت خاطری برای خودم و فدراسیون و هم هوادارانم را ایجاد می‌کنم.

- سعید صفرزاده تنها دوچرخه سوار المپیکی در گفت‌وگو با رادیو ورزش درباره شرایط خود اظهار داشت: یکشنبه به توکیو اعزام می‌شوم. در یک هفته اخیر به کشور ترکیه رفتم و در ۴ مسابقه تدارکاتی شرکت کردم که خدا را شکر بازی‌های خوبی داشتم و من را آماده‌تر کرد. امیدوارم اتفاق خاصی رخ ندهد و با همین وضعیت وارد المپیک شوم و نتیجه قابل قبولی را برای کشورم کسب کنم.

وی افزود: من در دو رشته دوچرخه‌سواری مسابقه خواهم داد؛ بخش اول استقامت جاده خواهد بود که نزدیک ۲۴۰ کیلومتر است و در تاریخ ۲ مرداد شروع می‌شود که حدود ۱۳۰ نفر شرکت کننده دارد. بخش دوم هم تایم تریل انفرادی است و ۵ مرداد با مسافت ۴۵ کیلومتر دنبال می‌شود.

صفرزاده از انتظار خود نسبت به این رشته اظهار داشت: اگر بخواهیم واقع بینانه به بازی‌های دوچرخه سواری در المپیک نگاه کنیم می‌توان گفت که این رشته در سطح دنیا در آن حدی نیست که در مسابقات المپیک انتظار مدال داشته باشیم. من اگر بتوانم جزو ۵۰ یا ۶۰ نفر مسابقه را تمام کنم هم رضایت خاطری برای خودم و فدراسیون و هم هوادارانم را ایجاد می‌کنم. چرا که در مسابقات المپیک سال‌های گذشته که ۳ نفر راه پیدا کرده بودند فقط ۲ نفر از آن‌ها به خط پایان رسیدند.

ملی‌پوش المپیکی دوچرخه‌سواری گفت: داور مسابقات المپیک یک قانونی دارد، وقتی فاصله‌ای بین نفرات جلو و عقب می‌افتد یک حدودی را مشخص کردند که اگر بیش‌تر از آن شود نفرات عقب‌تر را از دور مسابقه خارج می‌کنند. باید این را هم در نظر بگیریم که دوچرخه سواری از لحاظ هم تیمی حمایت می‌شود و می‌توانند یکدیگر را کمک کنند. با توجه به اینکه تنها یک سهمیه در این رشته داریم این بحث استراتژیک در حیطه تغذیه رساندن و همراهی هم تیمی بسیار حائز اهمیت است. من در طول مسابقه همراهی ندارم که این خود دارای بار روانی است. در آن جا با یک میدان بزرگی مواجه می‌شویم که امیدوارم هیجان و استرس بازدارنده من نشود.

وی در پاسخ به این سوال که از خط پایان گذشتن باید ما را راضی نگه دارد، گفت: این مساله بستگی به شرایط جسمی و سطح مسابقات دارد. دوچرخه سواری یک رشته تجهیزات محور است؛ ملزومات آن بسیا گران است و با توجه به تحریم‌های موجود هم این مشکل را دو چندان می‌کند. یکی از دلایل اینکه فقط یک نفر اعزامی داشتیم این بود که خیلی از تیم‌های باشگاه‌ها به خاطر مسائل موجود تعطیل شدند و تیمداری قهرمانی انجام نشد. با این حال امیدوارم بتوانم نتایج قابل قبولی را برای سربلندی کشورم کسب کنم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *