صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نمره کیفیتِ خوب برای نان کشور در فروردین

۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۰:۳۹
کد خبر: ۷۴۱۱۴۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مرکز پژوهش‌های غلات نتایج آخرین ارزیابی کیفیت نان کشور را اعلام کرد که بر این اساس، نمره ۸۵.۷۰ برای انواع نان سنتی در فروردین ثبت شده است که نسبت به سال‌های ۹۹ و ۹۸ همین ماه با رشد کیفیت همراه بوده است.
- بنا به اعلام  روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، انواع نان سنتی شامل: سنگک، بربری، تافتون و لواش در فروردین ماه سال جاری نمره کیفیت ۸۵.۷۰ درصد را به دست آورد که در دامنه کیفیتِ خوب قرار دارد.

در این ارزیابی ۱۱۲۵ نمونه انواع نان شامل: سنگک ۱۹۰، بربری ۱۹۶، تافتون ۳۷۵ و لواش ۳۶۴ نمونه در سرتاسر کشور آزمایش شدند.

در این ارزیابی شاخص‌های شکل، سطح رویی و زیرین، رنگ، بافت، قابلیت جویدن، عطر و بو و طعم مورد سنجش قرار گرفت که بر اساس اصولِ سنجش کیفیت، انواع نان تولید شده باید عاری از جوش شیرین، بلانکیت یا جوهرقند و سایر مواد خارجی باشد و کپک‌زدگی نان مورد پذیرش نیست.

بر اساس گزارش مرکز پژوهش‌های غلات، برای سنجش کیفیت نان‌های کشور از استاندارد ملی شماره ۲۶۲۸ استفاده می‌شود.

بر این اساس، پس از نمونه‌گیری از انواع نان تولیدی در استان‌ها که با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی انجام می‌شود، کیفیت نان هر استان بر اساسی شاخص استاندارد مشخص و برای اعلام نتایج به مرکز پژوهش‌های غلات ارسال می‌شود که این مرکز پس از بازنگری و تست مجدد، نتایج کلی را منتشر می‌کند.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *