صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خانم سفیر اسلوونی؛ شترسواری دولا دولا نمی‌شود!

۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۶:۵۲
کد خبر: ۷۴۱۱۰۰
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
خانم سفیر اسلوونی بهتر است به وزارت خارجه کشورش بفهماند بجای احضار سفیر ایران، نگاهی به تاریخ و جنایت قاتلان حداقل ۱۷ هزار ایرانی بیندازند تا شاید بفهمند «شترسواری دولا دولا نمی‌شود»؛ معنی ندارد یک کشور از طرفی ادعای دفاع از حقوق بشر کند و از طرف دیگر در سیرک قاتلان حضور یافته و مهمل ببافد.

- رؤیا راعی - سیرک سالیانه فرقه تروریست منافقین در حالی برگزار شد که جمعی از اعضای دموکرات و جمهوری‌خواه کنگره آمریکا و همچنین وزرای خارجه سابق فرانسه، آمریکا، ایتالیا، لهستان، وزرای جنگ سابق انگیس و فرانسه و نخست‌وزیر کنونی اسلوونی در این سیرک رسانه‌ای حضور داشتند.

«استیون هارپر» نخست‌وزیر پیشین کانادا نیز از جمله سیاست‌مداران ورشکسته غربی بود که در سیرک منافقین حضور داشت و به موضع‌گیری علیه رئیس‌جمهور منتخب و دولتِ هنوز تشکیل نشده او پرداخت!

حضور مقامات غربی در سیرک منافقین، دلیل دیگری برای رد ادعای واهی آن‌ها از حقوق بشر است؛ چراکه براساس اسناد و مدارک موجود، دست میزبانان این مراسم به خون ۱۷ هزار ایرانی آلوده است و ماهیت تروریستی آن‌ها برای جهانیان آشکار شده است.

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به حضور سیاستمداران غربی در این نشست در توییتی نوشت: «سیاستمداران خودفروخته غربی (از جمله پومپئو مفتخر به دروغگویی، تقلب و سرقت) خود را ارزان فروخته و در سیرکی به میزبانی اروپا شرکت کرده‌اند که توسط یک فرقه تروریستی برگزار شده که زمانی مورد حمایت صدام بود و دستش به خون ایرانی‌ها آغشته است. عطش سیری‌ناپذیر برای پول و عقده‌های ضدایرانی، به ریاکاری شرم‌آور غربی دامن زده است».

«یانز یانشا» نخست وزیر کنونی اسلوونی از دیگر کسانی بود که در این نشست حضور داشت. در پی حضور و گزافه‌گویی‌های او که به دلیل عقب افتادگی ذهنی و سیاسی در دام اطرافیان نادان و توصیه‌های غلط آن‌ها قرار گرفته که مورد استهزا برخی اروپایی‌ها نیز واقع شده است، سفیر این کشور در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد.

دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل مدیترانه و شرق اروپای وزارت امور خارجه، خانم «کریستینا رادی» سفیر اسلوونی در ایران را به وزارت امور خارجه احضار و ضمن اعلام مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به اقدام و اتهامات بی پایه و اساس مطرح شده علیه جمهوری اسلامی ایران یادداشت اعتراض رسمی کشورمان به دولت اسلونی را به وی ابلاغ کرد. سفیر اسلوونی نیز گفت که مراتب اعتراض جمهوری اسلامی ایران را به اطلاع کشور متبوع خود، خواهد رساند.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان نیز عصر روز یکشنبه با توجه به اینکه در حال حاضر اسلوونی عهده دار ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا است در تماس تلفنی با جوزپ بورل نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا، ضمن محکوم کردن اقدام غیر قابل قبول نخست وزیر اسلوونی، خواستار روشن شدن موضع اتحادیه اروپا در این خصوص شد.

نماینده سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز گفت که سخنان نخست وزیر اسلوونی و آنچه در گردهمایی عنوان شده به هیچ وجه موضع اتحادیه اروپا در قبال روابط با جمهوری اسلامی ایران نیست.

یانشا پس از احضار سفیر اسلوونی به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در توییتی در واکنش به اقدام وزارت امور خارجه، ادعا کرد که اسلوونی هرگز از حمایت از حقوق‌بشر و آزادی‌های بنیادین دست برنمی‌دارد. این در حالی است که گزارش‌هایی که برخی از رسانه‌های غربی نیز به بیان آن‌ها پرداخته‌اند، نشان از آلوده بودن دست منافقین تروریست به خون هزاران انسان بی‌گناه ایرانی دارد.

اقدام قابل تأمل اسلوونی آنجاست که وزارت خارجه این کشور در اقدام خارج از عرف دیپلماتیک و روابط بین‌المللی دوجانبه، سفیر جمهوری اسلامی ایران را به دلیل اقدام وزارت امور خارجه در احضار سفیر اسلوونی، احضار کرد! این در حالی است که ایران در اعتراض به یاوه‌های نخست‌وزیر اسلوونی و همچنین دفاع او از قاتلان حداقل ۱۷ هزار ایرانی، سفیر اسلوونی را احضار و مراتب اعتراض خود را به وی ابلاغ کرده بود اما احضار سفیر کشورمان در اسلوونی نشان از اقدام کینه‌جویانه و سراسیمگی است. 

خانم سفیر اسلوونی بهتر است به وزارت خارجه کشورش بفهماند بجای احضار سفیر ایران، نگاهی به تاریخ و جنایت قاتلان حداقل ۱۷ هزار ایرانی بیندازند تا شاید بفهمند «شترسواری دولا دولا نمی‌شود»؛ معنی ندارد یک کشور از طرفی ادعای دفاع از حقوق بشر کند و از طرف دیگر در سیرک قاتلان حضور یافته و مهمل ببافد.

ابوالقاسم دلفی سفیر پیشین ایران در فرانسه در همین زمینه به میزان گفت: کسانی که امسال در مراسم مجازی پاریس شرکت کردند همچون سال‌های گذشته از بین ورشکستگان سیاسی سابق کشور‌های مختلف هستند. با تفاوت که امسال نخست وزیر اسلوونی هم در یک حرکت عوامانه در این جلسه شرکت کرده و اظهارات نامربوطی در مورد جمهوری اسلامی ایران گفته است.

دلفی گفت: این حرکات و اقدامات مسلماً مغایر با قوانین و مقررات روابط دوجانبه و خلاف مقررات بین‌المللی و ناقض اصل بی‌طرفیِ ادعایی اروپایی‌ها در دفاع از حقوق بشر است.

غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری خود درباره ادعاهای خود اروپا مبنی بر حمایت از حقوق بشر گفت: ما امروز متاسفانه در دنیای غرب، با ادعا‌های دروغین حمایت از حقوق بشر مواجه هستیم.

وی ادامه داد: در همین روز‌ها ما شاهد آن بودیم که گروهک منافقین که دستشان به خون هزاران شهید ترور کشور آلوده است، گروهکی که در این کشور، رییس دیوان عالی کشور، رئیس‌جمهور و نخست وزیر کشور، جمع زیادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دولتمردان و بسیاری از آحاد مردم از طبقه معلمان، کارگران و بازاریان را به شهادت رساندند، امروز در این کشور‌های مدعی حقوق بشر، اجلاسیه برگزار می‌کنند.

اسماعیلی بیان داشت: برخی از مقامات این کشور‌ها هم وقیحانه در اجلاسیه‌های این سازمان تروریستی که بالغ بر ده هزار نفر از مردم ایران را به شهادت رساندند، شرکت میکنند. البته مجموعه شهدای ترور ۱۷ هزار شهید هستند که اکثریت قریب به اتفاق شهدای ترور معلول عملکرد این گروه تروریستی است و البته برخی از گروه‌های تروریستی دیگر هم در این اتفاقات ناروا سهم داشته‌اند.

سخنگوی قوه قضاییه تاکید کرد: اگر این‌ها در مورد حقوق بشر صادق هستند چرا پناهگاه تروریست‌هایی شده اند که رسما این اقدامات تروریستی را انجام داده اند و قبول دارند که آن‌ها کار تروریستی انجام داده اند و قبول دارند کسانی هستند که در دوران هشت سال دفاع مقدس، با دشمن این کشور و با صدام هم پیمان شدند و علیه کشور خودشان جنگ کردند.

وی ادامه داد: این تروریست‌ها را چرا حمایت می‌کنند؟ ما ادعا‌های حمایت از حقوق بشر را در جامعه غربی ادعای صادقانه‌ای نمی‌دانیم؛ ضمن اینکه عملکرد خود آن‌ها هم در نقض حقوق بشر یک طومار بلند بالایی است. اتفاقاتی که در کشور‌های غربی و اروپایی در نقض حقوق بشر رخ می‌دهد، نشان می‌دهد که این اقدام آن‌ها و ادعاهایشان در مورد حقوق بشر یک اقدام صد در صد سیاسی و بدون مبنای حقوقی است و این قبیل ادعا‌ها برای جامعه حقوقی ما ارزشی ندارد.

در حالی که سالیانه هزاران حرکت و هزاران اتفاق علیه جمهوری اسلامی ایران در فرانسه و اروپا از طرف منافقین و طرفداران آن اتفاق می‌افتد هیچ اقدامی متناسب برای مقابله و جلوگیری با آن‌ها از طرف هیچ یک از نهاد‌های بین‌المللی که مدافع حقوق بشر خوانده می‌شوند، به عمل نمی‌آید.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر حکیم انقلاب در دیدار اخیر با رئیس و مسئولان قوه قضائیه که به مناسبت سالروز شهادت آیت‌الله بهشتی و روز قوه‌ قضائیه صورت گرفت، در بخشی از بیاناتشان به وقاحت غربی‌ها با تریبون دادن به منافقین و ادعای حقوق بشر اشاره کردند و گفتند «منافقین در مثل امروزی -هفتم تیر- جنایت بزرگی کردند در حق ملّت ایران که این شخصیّت برجسته‌ باعظمتِ ممتاز را با حدود هفتاد نفر شخصیت‌های دیگر از این کشور گرفتند و این قاتل‌ها، این قاتل‌هایی که خودشان به این جنایت و به این حرکت فجیع و به این معنا اعتراف کردند -که اعترافاتشان در دسترس است- امروز در همین کشورهای مدعی حقوق بشر -در فرانسه و کشورهای دیگر اروپا- آزادانه دارند رفت‌وآمد می‌کنند، زندگی می‌کنند و دولت‌های اروپایی -دولت فرانسه و دیگران- خجالت نمی‌کشند که با بودن این‌ها و با حمایت از این‌ها و با تریبون دادن به این‌ها حتی در مجالس ملی‌شان، درعین‌حال ادّعای حقوق بشر می‌کنند؛ یعنی واقعاً وقاحت این غربی‌ها یک‌چیز فوق‌العاده و عجیبی است.»

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *