صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه کلم ترش؛ مناسب فصل

۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۰۲:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۴۰۴۱۷
ترشی کلم قرمز یکی از ترکیبات جذابی است که هم در سالاد بسیار خوشمزه است هم به عنوان ترشی کنار غذا.

- ایرنا نوشت: ترشی کلم قرمز یکی از ترکیبات جذابی است که هم در سالاد بسیار خوشمزه است هم به عنوان ترشی کنار غذا.

طرز تهیه:

۱. کلم قرمز را در مقدار لازم تهیه کنید، آن را خوب بشویید و بعد از اینکه کامل خشک شد به تکه‌های مساوی خرد کنید تا زیبایی ظاهری داشته باشد.

۲. سپس نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا نمک به خرد کلم‌ها برود.

۳. سپس در یک ظرف شیشه‌ای قرار دهید و آن را پر کنید و سرکه را به آن اضافه کنید.

۴. دقت کنید که سرکه تا بالای شیشه را بگیرد و کلم‌ها بیرون از سرکه نباشند.

۵. ظرف‌های شیشه‌ای بهترین گزینه برای نگهداری ترشی کلم قرمز فوری است؛ به هیچ وجه از ظرف‌های پلاستیکی استفاده نکنید.

۶. از خریدن کلم نصف شده خودداری کنید، زیرا کلم به محض برش خوردن ویتامین C خود را از دست می‌دهد.

۷. کلم قرمز را هنگام مصرف بشویید و از شستن و نگهداری آن خودداری کنید.

۸. برای نگهداری کلم قرمز بدون شستن و خرد کردن، آن را در نایلون قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.

۹. می‌توان یک قاشق غذاخوری شکر به کلم قرمز افزود تا ترشی سرکه را تعدیل کند یا اینکه سرکه را با مقداری آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید.

۱۰. برخی افراد برای نرم شدن کلم قرمز با مقدار کمی آب آن را حرارت می‌دهند، ولی این شیوه رنگ و مزه کلم را تغییر می‌دهد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *