صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نگه‌داری: چوب میانگین قدی کوتاه تیم جوانان را در آینده خواهیم خورد/ فضای مجازی بلای جان بسکتبال شده

۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۱:۰۱
کد خبر: ۷۴۰۴۰۱
دسته بندی‌: ورزشی ، توپ و تور
کارشناس بسکتبال ایران گفت: بهتر بود تیم جوانان با همان شاکله اصلی خود در لیگ برتر در جام جهانی شرکت می‌کرد.

حسن نگه‌داری در گفت‌وگو با میزان، درخصوص عملکرد تیم ملی بسکتبال جوانان ایران در جام جهانی لیتوانی اظهار داشت: تمامی بازیکنان و کادر فنی تمام تلاش خود را انجام داده‌اند، ولی چند نکته مهم وجود داشت که باعث شد چوبش را بخوریم و قطعا در آینده نیز چوبش را خواهیم خورد. مهمترین مسئله در پست چهار و پنج است که به نظرم بهتر بود تیم ملی جوانان با همان شاکله اصلی خود در لیگ برتر در جام جهانی شرکت می‌کرد. متین آقاجان‌پور در پست چهار و جلال آقامیری در پست پنج در لیگ برتر برای کوچین بازی کردند اما باتوجه به اینکه سنشان به تیم ملی جوانان نمی‌خورد بهتر بود در لیگ برتر نیز از بازیکنانی که از نظر سنی به رده سنی جوانان می‌خوردند، استفاده می‌شد تا در جام جهانی در این دو پست دچار مشکل نشویم.

وی افزود: زمانی که استعدادیابی را در دوران ریاست غضنفری آغاز کردیم بازیکنانی مانند ساهاکیان، روزبهانی، اخوان و خیلی دیگر از بازیکنان اخیر تیم ملی در آن دوران شناسایی شدند. این تیم جوانان ۷ سال است که با حمایت کاله کنار هم بازی می‌کنند پس بهتر بود آقاجان‌پور و آقامیری کنار تیم راهی لیتوانی می‌شدند. برای درخشش در سطح جهان باید در ابتدا بازیکنان بلند قامت را پیدا می‌کردیم و این کار باید در همان سال ۹۳ انجام می‌شد. کار کردن با بازیکنان بلند قامت علاوه بر روش خاص خود نیاز به صبر دارد و همچنین به تخصص و زیرساخت‌های لازم نیاز دارد. اگر دو بازیکن پست چهار و پنجی که در لیگ برای کوچین بازی کردند با تیم ملی بودند قطعا نتایج تغییر می‌کرد. آقاجان‌پور در لیگ به قدری خوب بود که تا ۱۸ بازیکن تیم ملی بزرگسالان هم حضور داشت.

کارشناس بسکتبال ایران درباره عملکرد فنی تیم جوانان خاطرنشان کرد: تیم ملی در جام جهانی واقعا با میانگین قدی که دارد بازی‌های خوبی را انجام داده که در سه بازی آخر مقابل ترکیه، مالی و لیتوانی نمایش خوبی داشتند و تنها در دقایق پایانی کم می‌آوردند که این کم آوردن به خاطر مشکلات بدنسازی نیست بلکه به خاطر میانگین قدی بازیکنانمان است که بیشتر توانشان به جای زدن شوت‌های دقیق و منجر به امتیاز صرف جنگ در زیر سبد، ریباند و دویدن می‌شود. در رده‌های سنی نباید فقط به دنبال نتیجه‌گیری باشیم و باید آینده و در اولیت باشد. قطعا چوب میانگین قدی کوتاه تیم جوانان را در آینده در تینم بزرگسالان خواهیم خورد. تیم با میانگین قدی کوتاه روی زدن شوت تاثیر می‌گذارد و مقایسه آمار شوت زنی بازیکنان در تیم کوچین در لیگ برتر و تیم ملی در جام جهانی دلیلی بر این ادعاست.

نگه‌داری تصریح کرد: واقعا بازیکنان جوان ایران با تمام توان بازی می‌کنند، ولی همین کاهش توان در لحظات پایانی منجر به باخت می‌شود و کادر فنی باید مراقب مصدومیت‌های احتمالی باشند. یکی دیگر از عوامل مهم در شکست‌های تیم جوانان در اواخر هر بازی عدم حضورشان در تورنمنت‌های تدارکاتی است. این بازیکنان در لیگ دو بازی در یک هفته انجام داده‌اند و سپس بیش از ۱۰ روز استراحت می‌کردند، ولی باید اکنون در جام جهانی هر روز یکبار مقابل یک تیم قدرتمند بازی کنند که این کار برایمان سخت‌تر کرده است.

سرمربی تیم بسکتبال آینده‌سازان با انتقاد از عملکرد فدراسیون فعلی در ادامه این مدل از پشتوانه‌سازی اظهار کرد: واقعا برایم جالب است که چرا فدراسیون فعلی پس از آن که به نقاط ضعف پی برد اقدامی برای تغییر و اصلاح وضع موجود انجام نداد. در بحث پشتوانه‌سازی باید صبور بود و از طرفی می‌توانیم به کشور‌های دور و اطراف خود مانند ترکیه نگاه کنیم که چگونه بازیکنان جوانشان به خوبی مسیر پیشرفت و حضور در لیگ‌های معتبر جهان را طی می‌کنند.

نگه‌داری در پایان با واکنش به عملکرد مخرب برخی افراد در فضای مجازی و تضعیف تیم جوانان گفت: متاسفانه بسکتبال هم رفته رفته به وضعیت فوتبال دچار شده و فضای مجازی بلای جان این رشته شده است. روی سخنم با این افراد فعال در فضای مجازی اینست که به خاطر منافع شخصی و مشکل شخصی با فردی خاص، با آینده بازیکنان جوان بازی نکنند. فضای مجازی در حوزه بسکتبال به قدری خراب شده که فکر نکنم زور فدراسیون برسد و بهتر است وزارت ورزش و جوانان پیگیر اقدامات این افراد باشد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *