صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هدف تشکیل ستاد صبر، اعتلای فرهنگ صلح و سازش است

۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۹:۰۲
کد خبر: ۷۴۰۰۴۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون رئیس کل دادگستری استان یزد در اداره توسعه حل اختلاف استان گفت: ستاد صبر با حضور شخصیت های برجسته استانی به منظور ارتقاء و اعتلای فرهنگ صلح و سازش و نظام مند کردن اهداف و وظایف این ستاد تشکیل گردیده است.
- محمدرضا حداد، معاون رئیس کل دادگستری استان یزد در جلسه ستاد صبر استان یزد، اظهار کرد: اعتلای فرهنگ قانون مداری و احترام به حقوق دیگران، ارتقاء جایگاه نظام اسلامی و دستگاه قضایی در عرصه صلح طلبی و حقوق بشر از اهداف ستاد صبر است.

معاون رئیس کل دادگستری استان یزد تصریح کرد: نظام‌مند کردن و تقویت مشارکت و افزایش تعامل نهاد‌های مردمی با قوه قضاییه با رویکرد صلح و سازش و نهادینه سازی عدالت ترمیمی در جامعه و انسجام بخشیدن در جهت ارتقاء صلح و سازش از دیگر اهداف ستاد صبر محسوب می‌گردد.

وی تقویت و توسعه میانجیگری بین اصحاب دعوی از طریق صلح یاران، تلاش برای جلب رضایت صاحبان حق و بخشایش مجازات‌های قابل گذشت را از جمله وظایف ستاد صبر برشمرد و بیان داشت: ایجاد ارتباط مؤثر با سمن‌ها و نهاد‌های مرتبط، با هدف ارتقاء جایگاه صلح و سازش در کشور و بهره گیری از ظرفیت رسانه‌ها در افزایش آگاهی و توانمند سازی شهروندان در حوزه صلح و رضایت و راه اندازی پویش‌های صبر از دیگر وظایف این ستاد می‌باشد.

معاون رئیس کل دادگستری استان یزد تصریح کرد: افزایش کسب مهارت مذاکره در بین آحاد مردم در راستای حل و فصل اختلافات بدون دخالت شخص ثالث نیز باید مورد اهتمام اعضای ستاد قرار گیرد.
 
وی افزود: ستاد‌های صبر، وظیفه شناسایی افرادی که می‌توانند در جهت اصلاح ذات البین با نهاد‌های میانیجی گر همکاری نمایند تحت عنوان یاران صلح را بر عهده دارد که این افراد در قالب صلح یار، هیئت‌های صلح، هم یار صلح، طلایه دار صلح و سفیر صلح در معیت شورا‌های حل اختلاف و دیگر نهاد‌های سازشی فعالیت می‌نمایند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *