صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رشد ۶۱ درصدی صلح و سازش دعاوی در استان مرکزی

۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۶:۵۹
کد خبر: ۷۳۹۹۷۲
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان مرکزی از رشد ۶۱ درصدی صلح و سازش دعاوی در این استان خبر داد.
- حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالمهدی موسوی، رئیس کل دادگستری استان مرکزی در جلسه ستاد استانی صبر با اشاره به ترویج فرهنگ صبر و شکیبایی در جامعه، اظهار کرد: ستاد ملی و استانی صبر از اقدامات شایسته و گامی مهم و موثر در این بخش کار دستگاه قضایی بود و اقدامات خوبی در این حوزه انجام شد و در سخنان ریاست قوه قضاییه نیز جزء اولویت برنامه‌های مردم محور دستگاه قضا برای رفع خصومات اجتماعی معرفی شد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به اینکه باید در جامعه تلاش کرد تا فرهنگ صبر و شکیبایی نهادینه شود، افزود: در ستاد صبر سه واژه صلح، بخشش و رضایت مورد توجه است و کار ستاد توسعه آرامش، کاهش تنش‌های اجتماعی و خصومت‌ها بین مردم، توسط آن‌ها است تا افراد در برابر کوچکترین موارد عکس‌العمل نامناسب و خشونت نشان ندهند.

وی تصریح کرد: برای تشکیل بانک اطلاعاتی خیران صلح و سازش باید کارگروهی در راستای شناسایی و جذب معتمدان و بزرگان تشکیل شود تا اطلاعات دقیقی از افراد موثق و با اطمینان حاصل شود و به این مهم باور داشته باشیم که رفع مشکل مردم کار اعتقادی است و منحصر به بخشنامه نیست.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی افزود: استفاده از ظرفیت‌های مغفول مانده در همه اقشار و حوزه‌ها باید مورد توجه ستاد باشد تا بتوان در راستای کاهش جرائم و ناهنجاری‌ها از این ظرفیت‌ها استفاده کرد.

وی عنوان کرد: استفاده از ظرفیت بزرگان هر صنف از جمله بازاریان، اصناف، پزشکان و...، ظرفیت هنرمندان و ائمه جمعه باید مورد توجه قرار گیرد و با توجه به اینکه ائمه جمعه رئیس شورای فرهنگ عمومی هر شهرستان هستند. این ظرفیت به خوبی به کار گرفته نشده بنابراین باید جرائم و ناهنجاری‌های شهرستان خود را بررسی کنند و برنامه‌های فرهنگی مناسب برای کاهش ناهنجاری‌ها درنظر بگیرند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: هم‌افزایی و تعامل بین دستگاه‌های مختلف رسیدن به هدف مطلوب را میسر می‌کند؛ بنابراین دستگاه‌ها برای حضور در جلسات باید آمادگی کامل داشته باشند و جلسات هم باید به طور مرتب و پیوسته تشکیل شود، حرکت در این مسیر همت والا، احساس تعهد و حضور جدی می‌طلبد تا شاهد کاهش حضور مردم در راهرو‌های دادگاه‌ها و دادسرا‌ها باشیم و پرونده تشکیل نشود.

وی افزود: در سال گذشته مردم استان مرکزی نسبت به سال ۹۸ رشد ۲۳۴ درصدی در حوزه مشارکت‌های مردمی در کمک کردن، بذل و بخشش داشته‌اند و در سه ماهه ابتدای امسال نسبت به سه ماهه سال قبل ۶۱ درصد رشد داشته است که نشان از نوع دوستی مردم استان مرکزی دارد و جای ترویج و تبلیغ و توسعه دارد تا به فرهنگ غالب شهروندان تبدیل شده و کاهش مرافعات اجتماعی نیز در پی داشته باشد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *