صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه جوجه چینی با پودر سوخاری خانگی

۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۰۲:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۳۹۸۲۱
جوجه چینی یکی از غذا‌های معروف و شناخته شده بین المللی است که با دستور‌های بسیار متنوعی تهیه می‌شود. جوجه چینی را می‌توانید به آسانی با مقداری فیله مرغ تهیه کنید.

- همشهری آنلاین نوشت: جوجه چینی یکی از غذا‌های معروف و شناخته شده بین المللی است که با دستور‌های بسیار متنوعی تهیه می‌شود. این غذای خوشمزه همان‌طور که از نامش مشخص است یک غذای چینی است که به دلیل اینکه طعم بسیار خوبی دارد، در سراسر جهان فراگیر شده است. جوجه چینی در دسته‌بندی غذا‌های فست‌فودی قرار می‌گیرد و می‌توان آن را به عنوان یک غذای سوخاری به حساب آورد.

مواد لازم (برای ۴ نفر)

فیله مرغ: ۵۰۰ گرم

پودر سوخاری: به میزان لازم

سفیده تخم مرغ: ۲ عدد

نمک: کمی به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

زعفران: به میزان لازم

مواد لازم برای خواباندن فیله‌ها

پیاز رنده شده درشت: یک عدد

عسل: یک قاشق غذاخوری

نمک و ادویه دلخواه (زنجبیل تازه، سیر و...)

زعفران دم شده: یک قاشق غذاخوری غلیظ

فیله‌های مرغ را در یک کیسه پلاسیک با این مواد ترکیب کرده و برای حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه پودر سوخاری

روش خانگی: به این شکل که نان باگت را به قطعات باریک برش می‌دهیم و در فر داغ قرار داده تا کمی برشته شوند و بعد از اینکه خوب در محیط خنک شدند، داخل غذا ساز ریخته و چند بار آن را خرد می‌کنیم تا یکدست شوند در نهایت داخل یک سبد با سوراخ‌های خیلی ریز ریخته تا یکدست شوند (الک کردن) و کنار گذاشته و بسته به نیاز، به مقداری از آن نمک و ادویه اضافه می‌کنیم و حتماً مقداری هم ساده آن را کنار گذاشته برای مصارف شیرنی‌پزی.

طرز تهیه جوجه چینی

فیله‌های خوابانده شده را بیرون آورده و داخل آن‌ها سیخ چوبی کرده و کنار می‌گذاریم. سفیدهء تخم مرغ را با کمی نمک خوب می‌زنیم تا کف کند (در صورتی که دوست داشته باشید کمی هم زعفران و فلفل) و کنار دستمان قرار می‌دهیم برای راحتی کار می‌شود این سفیده را درون یک بشقاب تخت بریزید.

ابتدا فیلهء به سیخ کشیده را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد در پودر سوخاری. بعد دوباره درون سفیده قرار دهید و بعد از آن داخل روغن فراوان و داغ سرخ کنید.

بعد فیله‌ها را روی دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافهء آن برود و در کنار سبزی‌جات و سس دلخواه نوش جان کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *