فوت و فنهای تهیه قارچ سوخاری
قارچ سوخاری طرز تهیه خانگی و حرفهای دارد که میشود به سبک رستورانها در خانه آن را درست کرد.
_ نمناک نوشت: قارچ سوخاری یکی از خوشمزهترین فست فودهایی است که میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید این پیش غذای خوشمزه ارزش غذایی بالایی دارد.
مواد لازم برای قارچ سوخاری:
آرد:۴ قاشق غذاخوری سر پر
تخم مرغ:۲ عدد
پودر سوخاری:۱ پیمانه
قارچ:۳۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر:به میزان لازم
تخم مرغ:۲ عدد
پودر سوخاری:۱ پیمانه
قارچ:۳۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر:به میزان لازم
دستور پخت قارچ سوخاری پفکی:
مرحله اول
ابتدا قارچها را شسته و بگذارید تا آب آن کاملا خشک شود.
مرحله دوم
تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید ومقداری نمک بزنید و با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را در کاسهای بریزید و با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن به خوبی مخلوط نمایید.
مرحله چهارم
قارچها را ابتدا داخل آرد بغلطانید، سپس به تخم مرغ آغشته کرده و در انتها داخل آرد سوخاری بغلطانید، این کار را برای تمام قارچها انجام دهید و کنار بگذارید.
مرحله پنجم
در ادامه قابلمه گودی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن بریزید و اجازه دهید تا گرم شود؛ و قارچهای آغشته به سوخاری در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه یک طرف قارچها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگر قارچها هم سرخ شود. قارچهای سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شود. قارچهای سوخاری را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد قارچ سوخاری
قارچ سوخاری جزو غذای ملل - سایر میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد.
قارچ سوخاری را میتوانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *