رئیس مرکز تبیان افغانستان: ناتو جز ظلم و جنایت، چیز دیگری برای مردم افغانستان به ارمغان نیاورد
رئیس مرکز تبیان افغانستان بابیان اینکه تخلیه پایگاههای آمریکایی پایان سلطه استکبار جهانی بر افغانستان نیست، گفت: سیاست ناتو برای افغانستان مشخص است، ناتو جز ظلم و جنایت، چیز دیگری برای مردم افغانستان به ارمغان نیاورده است.
حجتالاسلام سید عیسی حسینیمزاری در گفتوگو با میزان، با اشاره به تحولات اخیر افغانستان و خروج نیروهای تروریست آمریکا از این کشور، گفت: هیچ ابر قدرتی در افغانستان تاب حضور نیاورده است و قبل از آمریکاییها، انگلیس و همچنین شوروی با نفرت و سرافکندگی شکست خوردند و از کشور ما اخراج شدند، قطعاً پیرو این شکستها، آمریکاییها هم نمیتوانند در افغانستان حضور جدی داشته باشند و پایان کار اینها شکست خواهد بود.
حسینی مزاری تخلیه برخی پایگاههای آمریکایی در افغانستان را پایان سلطه استکبار بر این کشور ندانست و تصریح کرد: شاید این مراکز به نیروهای افغانی سپرده شده است، ولی تغییری در معادله اشغالگری و سلطه آمریکاییها بر کشور ما ایجاد نمیکند.
رئیس مرکز تبیان افغانستان به تغییر رویکرد رژیم جنایتکار آمریکا از جنگ سیاسی، نظامی علیه افغانستان، به جنگ سیاسی و امنیتی علیه این کشور اشاره و تصریح کرد: اینها به ظاهر از افغانستان خارج شدهاند و بعدها افرادی را تحت عنوان مستشار، نیروهای سیا و مشاوران آموزشی و امثال این وارد افغانستان خواهند کرد، زیرا آمریکاییها، ۲۰ سال بابت اشغال کشور ما هزینه دادند و برای جبران آن افغانستان را از زیر سلطه خود خارج نخواهند کرد.
فضای افغانستان از زیر سلطه آمریکاییها خارج نخواهد شد
وی با بیان اینکه حتی اگر آمریکاییها سرزمین ما را رها کنند، قطعاً در اطراف آن مستقر خواهند شد، اضافه کرد: فضای افغانستان همچنان در اشغال آمریکاییهاست و به این معناست که آمریکاییها همچنان در افغانستان حضور دارند و حضورشان حضوری سلطهگرانه خواهد بود که این امر برای مردم ما قابل قبول نیست و قطعاً این اشغالگری هم روزی با مبارزات و مجاهدت افغانستان پایان خواهد یافت.
خسارات سلطه ۲۰ ساله آمریکاییها، غیر قابل شمارش و جبرانناپذیر
رئیس مرکز تبیان افغانستان خسارات تحمیل شده بر افغانستان بهواسطه سلطه ۲۰ ساله آمریکاییها را غیر قابل شمارش و جبرانناپذیر برشمرد و تصریح کرد: شاید خرابی زیرساختهای اقتصادی و سرزمینی پس از یک مدتی جبران شود و با همت مردم ساخته شود، ولی برخی مشکلات اعتقادی، فکری و فرهنگی که طی این سالها اشغالگری ایجاد شده است، شاید جبرانناپذیر باشد.
حسینی مزاری با اشاره به کشته شدن و شهادت دهها هزار نیروی افغانستانی طی ۲۰ سال جنایت و سلطهگری رژیم جنایتکار آمریکا، اضافه کرد: قطعاً این موضوع هم جبران ناپذیر است و در مباحث فکری و فرهنگی دهها سال برای جبران آن نیاز است.
سکوت سازمان ملل نسبت به نقض حقوق بشر در افغانستان
رئیس مرکز تبیان افغانستان با تأکید بر اینکه سازمانها و مجامع مدعی دفاع از حقوق بشر نسبت به جنایات رژِیم خبیث آمریکا در افغانستان سکوت کردند، تصریح کرد: هنوز هیچ شخص حقیقی و حقوقی مدعی حقوق بشر در این نهادها در مقابل جنایات ضد حقوق بشری آمریکا موضعی اعلام نکردهاند و سازمان ملل که خود را مدافع حقوق بشر، انسانها و کشورها میداند، باز هم در بحث افغانستان سکوت کرده است.
شورای امنیت ملل نظارهگر احوال تأسف بار ملت افغانستان
حسینی مزاری با اشاره به اینکه شورای امنیت و کمیسیونهای سازمان ملل در امور پناهندگان که شاهد مهاجرت و جابجا شدن صدها هزار مردم افغانستان هستند، نسبت به این نقض حقوق بشر مهر سکوت بر دهان دارند، اضافه کرد: این همچنان نظارهگر احوال تأسف بار ملت افغانستان هستند.
مردم افغانستان نسبت به سلطه طالبان ترس و هراس دارند
ظلم و جنایت؛ ارمغان ناتو برای مردم افغانستان
حسینی مزاری درباره نقش ترکیه درباره تحولات افغانستان نیز گفت: فرقی نمیکند که در قالب ناتو ترکیه، آمریکا یا آلمان و فرانسه باشد، سیاست ناتو برای افغانستان مشخص است، ناتو جز ظلم و جنایت، چیز دیگری برای مردم افغانستان به ارمغان نیاورده است.
رئیس مرکز تبیان افغانستان با بیان اینکه متأسفانه نسبت به ترکیه دید مناسبی نداریم، افزود: این نگاه در حالی است که دولت افغانستان در حال مذاکره با ترکهاست، سپردن تأمین امنیت میدان هوایی افغانستان به ترکیه اشتباه است، عملکرد سران افغانستان با وجود کارنامه روشن ترکیه در بحث حمایت از داعش در عراق و سوریه تعجببرانگیز است.
دولتمردان افغانستان دنبال تعامل با جمهوری اسلامی ایران باشند
حسینی مزاری اظهار داشت: دولتمردان افغانستان بجای اینکه دنبال روابط با کشورهایی باشند که کارنامه آنها در نقض حقوق بشر روشن است، تعامل و همکاری خود را با جمهوری اسلامی ایران تقویت کنند، اظهار کرد: دنبال حل مشکلات کشور باشند نه اینکه با اتخاذ چنین تصمیماتی چالش ایجاد کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *