صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شهید «حسن باقری» در رابطه با نقش ایرانیان در تحقق زمینه ظهور آخرین حجت الهی چه گفت؟

۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۰:۰۱
کد خبر: ۷۳۹۱۰۳
شهید حسن باقری می‌گوید: «ما حکومت نمی‌خواهیم بکنیم این دو روز دنیا نمی‌ارزد به ماندن، چه سعادتی از این بالاتر که ما فدا شویم، مردم دنیا بیدار بشوند، عدالت در دنیا اجرا بشود و زمینه‌ساز حکومت امام زمان (عج) بشود».
_ فارس نوشت: غلامحسین افشردی معروف به حسن باقری از فرماندهان جوان دفاع مقدس است که در عملیات فتح‌المبین، رمضان و بیت‌المقدس نقش موثر و فعالی داشت. او جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران بود.  شهید حسن باقری در بحبوحه عملیات رمضان در جمع همرزمانش در قرارگاه نصر برابر با ۲۸ تیر ماه سال ۶۱ ضمن اشاره به ماهیت ایدئولوژی انقلاب اسلامی، از چگونه محقق شدن زمینه ظهور امام زمان (عج) سخن به میان آورده است.
 
آنچه در ادامه می‌شنوید، سخنان منتشر نشده از شهید حسن باقری است که برای اولین بار منتشر می‌شود:
 
[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/3162792_472.mp4"]
 
آخرش هم که مشیت الهی به این شامل بشود که امت ما فدا بشوند، برای اینکه مردم دنیا بیدار شوند زهی سعادت، ما حکومت که نمی‌خواهیم بکنیم که، اگر حکومت نمی‌خواهیم بکنیم این دو روز دنیا نمی‌ارزد به ماندن، چه سعادتی از این بالاتر که ما فدا شویم، مردم دنیا بیدار بشوند، عدالت در دنیا اجرا بشود و زمینه‌ساز حکومت امام زمان (عج) بشود.
 

درباره عملیات

«عملیات رمضان» عملیات تهاجمی گسترده نیرو‌های مسلح ایران، در خلال جنگ ایران و عراق بود که به مدت ۱۷ روز در تابستان ۱۳۶۱ در جنوب عراق، شمال‌شرقی شهر بصره و در منطقه شلمچه انجام شد. این عملیات در ۵ مرحله، به طور مشترک توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرماندهی محسن رضایی و نیروی زمینی ارتش به فرماندهی علی صیاد شیرازی، طراحی و اجرا شد.
 
عملیات رمضان ۴۵ روز پس از آزادسازی خرمشهر انجام گرفت و رزمندگان اسلام برای نخستین بار وارد خاک عراق شدند. از عملیات رمضان به عنوان یکی از بزرگترین نبرد‌های زرهی، پس از جنگ جهانی دوم نام می‌برند.
 
در این نبرد سه موج جداگانه از سپاهیان داوطلب در زمینی مسطح به سوی بصره حرکت کردند. تنها در مرحله سوم این عملیات بیشتر از ۵۰۰ دستگاه تانک عراقی که اکثراً T-۷۲ بودند و ۲۰۰دستگاه نفربر تیپ مستقل ۱۰ زرهی عراق به طور کامل از بین رفت و در کل ۸۷۱۵ سرباز عراقی کشته،  زخمی و اسیر شدند.  

برچسب ها: شهید عملیات

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *