صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رنج مردم از ضعف برنامه‌ریزی‌ وزارت نیرو در حوزه کم‌آبی و بی‌برقی/ آب‌رسانی به یک بیمارستان در گرگان با تانکر!

۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۷:۱۶
کد خبر: ۷۳۸۸۴۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
رئیس «کمیته آب و فاضلاب» مجلس گفت: گاهی اوقات شنیده می‌شود که قطعی آب در برخی شهرهای استان‌ها چند روز پی‌درپی استمرار دارد، متأسفانه وزارت نیرو در این زمینه برنامه‌ریزی لازم را نداشته و اگر برنامه‌ریزی وجود داشت ما با این مشکل مواجه نمی‌شدیم.
غلامعلی کوهساری در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به مشکلات کم‌آبی در کشور، گفت: متأسفانه  وزارت نیرو در چند سال گذشته برنامه‌ریزی مناسبی در موضوع تنش‌های آبی نداشته و هرگونه برنامه‌ریزی در این زمینه به‌طور کل ضعیف بوده است.
 
وی بابیان اینکه طبق اعلام مسئولان ۳۰۰ شهر کشور در شرایط تنش آبی قرار دارد، بیان داشت: متأسفانه حداقل در استانی همچون استان گلستان که در جریان وضعیت آن هستم برنامه‌ریزی خاصی در رابطه با موضوعات آبی وجود نداشته است.
این نماینده مجلس تاکید کرد: مشکلات در زمینه تنش آبی امروز به اوج خود رسیده و مردم متاسفانه با این مشکلات مواجه هستند؛ به عنوان مثال در گرگان ما شاهد این بودیم که بیمارستانی را با تانکر آب‌رسانی کرده‌اند.
 
کوهساری تأکید کرد: گاهی اوقات شنیده می‌شود که قطعی آب در برخی شهرهای استان‌ها چند روز پی‌درپی استمرار دارد لذا این‌ها مشکلاتی است که از گذشته جمع شده و امروز بروز کرده است، متأسفانه وزارت نیرو در این زمینه برنامه‌ریزی لازم را نداشته و اگر برنامه‌ریزی وجود داشت ما با این مشکل مواجه نمی‌شدیم.

رئیس «کمیته آب و فاضلاب» کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طبق گفته مسئولان؛ در ۴۰ سال گذشته ۱۷ سال بارندگی نرمال، ۱۵ سال ترسالی و ۱۳ سال خشکسالی را شاهد بودیم. بنابراین وزارت نیرو در زمان نرمال و ترسالی برنامه‌ریزی برای ذخیره آب‌ها نداشته و نتیجه آن این می‌شود که وقتی در زمان ترسالی برنامه‌ریزی نشده امروز با خشکسالی مواجه و این مسئله به کشاورزان و دامداران فشار بیاورد.

وی تأکید کرد: همچنین باید به این نکته هم اشاره کرد که وزارت نیرو در زمینه حفر چاه‌های غیرمجاز هم اقداماتی انجام نداده است همه اقدامات این وزراتخانه منتج به یک کار گروهی به نام  کارگروه سازگاری باکم آبی شده که این کارگروه به‌جایی اینکه به بخش کشاورزی کمک کند، خودش مزید بر علت می‌شود. به‌عنوان‌مثال در کارگروه سازگاری با کم‌آبی مصوب شده که برای کشاورزان کشت جایگزین مشخص شود اما این مسئله باید از سوی وزارت جهاد کشاورزی اعمال شود و هیچ‌وقت این مسئله عملیاتی نشده است.
 
وی تأکید کرد: همچنین باید روش رایج در آبیاری ترویج شود لذا این کار هم متأسفانه خیلی ضعیف انجام‌شده است.
 
رئیس «کمیته آب و فاضلاب» کمیسیون عمران مجلس گفت: همچنین ما مشکلات زیادی در موضوعات محیط زیستی داریم و امروز حیوانات وحشی به جهت کم‌آبی به روستاها وارد می‌شوند و یا دام‌هایی به لحاظ کم‌آبی دچار مشکل شده‌اند.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *