صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رئیس سندیکای صنعت برق: خاموشی‌های اخیر را ۵ سال قبل پیش‌بینی کرده بودیم/ ارائه برنامه ۱۰۰ روزه به وزارت نیرو

۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۶:۴۳
کد خبر: ۷۳۸۷۴۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
رئیس سندیکای صنعت برق گفت: ۵ سال پیش در کنفرانس خبری خاموشی‌ها را پیش بینی کردیم، ولی همان روز‌ها گله کردند که این حرف درستی نیست و ما مشکلی نخواهیم داشت، ولی متأسفانه این پیش بینی درست بود و این شرایط هم اکنون به وجود آمده است.
- نشست خبری سندیکای صنعت برق ایران با رویکرد چالش‌های این صنعت از جمله مطالبات، خاموشی‌ها، مشکلات قرار دادی که بسیاری از سازندگان و پیمانکاران این صنعت را دچار آسیب‌های جبران ناپذیری کرده و نیز لزوم ارائه پیشنهادات و راهبرد‌های اجرایی از سوی بخش خصوصی به دولت منتخب به منظور فضای کسب و کار این صنعت، باحضور علی بخشی رئیس سندیکای برق، پیام باقری نایب رئیس هیئت مدیره سندیکای صنعت برق، مهدی مسائلی عضو هیئت مدیره و رئیس کمیته حقوقی و قرارداد‌های سندیکای برق و سپهر برزی مهر دبیر سندیکای برق برگزار شد.
 
رئیس سندیکای صنعت برق گفت: خاموشی‌هایی که اتفاق می‌افتد توجه را به سمت صنعت برق جلب می‌کند و اگر این خاموشی‌ها وجود نداشت کسی متوجه نمی‌شد که صنعتی مثل صنعت برق وجود دارد؛ ۵ سال پیش در کنفرانس خبری خاموشی‌ها را پیش بینی کردیم، ولی همان روز‌ها گله کردند که این حرف درستی نیست و ما مشکلی نخواهیم داشت، ولی متأسفانه این پیش بینی درست بود و این شرایط هم اکنون به وجود آمده است.
 
وی افزود: همزمان شاهد تغییر دولت هستیم و به زودی کابینه جدید مستقر خواهد شد و امیدواریم به پیشنهادات و نکاتی که فعالین این صنعت می‌گویند توجه کنند و فکر نکنند ما به دنبال کسب امتیاز از شرایط خاصی هستیم.
 
بخشی اظهار کرد: نکته مهم این است که مسئله سرمایه گذاری در صنعت برق یک مسئله زمان بر است و اگر همین امروز مشکلات صنعت، سرمایه گذاری و اقتصاد کلان برق را حل نکنید ۴ سال از نظر فنی طول می‌کشد که به شرایط مطلوب برگردیم.
 
رئیس سندیکای صنعت برق گفت: اگر قرار باشد به روز‌های خوب این صنعت برگردیم دولت جدید باید از همان روز اول اصلاح ساختار داشته باشد.
 
وی تاکید کرد: برنامه ۱۰۰روزه به وزارت نیرو ارائه کردیم و مفهموم این برنامه این است که چه چیزی اضطراری و چه اقداماتی می‌تواند شرایط را به سمت مطلوبیت پیش ببرد.
 
 
 

بخشی بیان کرد: مطالبات مالی تکرار و ادامه‌دار است و شاید اشکالی که اخیراً به بحث مطالبات اضافه‌شده عدم تخصیص منطقی و مناسب و اشکال بعدی مقدار اندک پولی که برای مطالبات تأمین می‌شود به چه شکل تخصیص پیدا می‌کند.

وی اشاره کرد: شاید با هزار میلیارد تومان پول تعداد قابل‌توجهی از شرکت‌های کوچک و متوسط را از نابودی و بحران خارج کنیم. خاموشی بحث روز است و چندین سال پیش این وضعیت پیش‌بینی‌شده بود و هم‌اکنون نیز پیش‌بینی می‌شود که این روال ادامه داشته باشد و برای اصلاح باید هرچه زودتر اقدام کنیم.

رئیس سندیکای صنعت برق گفت: رمز ارز‌ها پیک مصرف را به ۶۵ هزار مگاوات رسانده و رکورد زده است و طبیعی است که مصرف برق نسبت به سال قبل بالاتر باشد به‌طور متوسط سالانه ۵ درصد افزایش مصرف داریم و وقتی روی مرز تولید و مصرف هستیم هر پارامتری می‌تواند تعادل را به هم بزند و زمانی که ما روی مرز هستیم و یک بار مثل رمز ارز‌ها اضافه شود تعادل هم به هم می‌ریزد نمی‌شود گفت قطعاً رمز ارز‌ها باعث خاموشی بوده، ولی تأثیراتی داشته و این مسئله که می‌گویند اگر رمز ارز‌ها نبود دچار خاموشی نمی‌شدیم درست نیست و به‌جای مقابله با رمز ارز‌ها اگر ساختار و برنامه‌ای داشتیم می‌توانستیم به فرصت تبدیل کنیم، ولی رمز ارز‌ها را تبدیل به بار مضاعف برای شبکه کرده‌ایم و، چون همزمان با بی‌آبی به وجود آمده تعادل را به هم می‌زند.

بخشی افزود : یکی از راه‌های نجات از خاموشی ارتباط الکتریکی مناسب با کشورهای همسایه و ظرفیت تبادلی بود و اگر پیش‌بینی‌ها می شد در این شرایط می‌توانست به این خاموشی‌های دامنه‌دار کمک کند و اعتقاد بنده این است که برای این شرایط سریع‌ترین روش است و درمان فوری برای نیروگاه‌هایی که بناست احداث شود دارد.

وی تاکیدکرد: درآمد جدی از تبادل انرژی به دست می‌آید و اگر چند سال قبل به آن توجه می‌شد بسیاری از مشکلات حال حاضر را حل می‌کرد ولی نسبت به آن کم توجهی شد و این فرصت که پیک ما با همسایه متفاوت است و در زمستان که سطح پایین مصرف را داریم برای صادرات و درآمدزایی به ما بسیار کمک می‌کند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *