صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روزه سکوت مدیران دستگاه ورزش در قبال باشگاه استقلال/ آقای وزیر! صدای اعتراض را نمی‌شنوید؟!

۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۷:۳۸
کد خبر: ۷۳۸۰۰۲
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
سوال بزرگی که برای افکارعمومی به ویژه هواداران باشگاه استقلال به وجود آمده این است که اعضای هیئت مدیره استقلال از زمان ورود‌شان به مجموعه مدیریتی باشگاه تا به امروز چه اقدام مثبتی انجام داده‌اند؟

- وضعیت استقلال همانند روز‌های قبل از ورود اعضای جدید به هیئت مدیره باشگاه استقلال است؛ البته در برخی اوقات موضوع اسفناک‌تر از قبل نیز شده تا حدی که سرپرست تیم با حضور در باشگاه گلایه‌های تندی را خطاب به آقای مدیرعامل انجام داده، اما با این حال مثل همیشه با وعده امروز و فردا موضوع مدیریت شده تا خدشه‌ای به جایگاه مدیران باشگاه استقلال وارد نشود و ناتوانی آن‌ها در حل مشکلات عدیده استقلال برای افکارعمومی هویدا نشود.

با این وجود مصاحبه تند فرهاد مجیدی بعد از بازی برابر آلومینیوم نشان می‌دهد هیچ اتفاقی در باشگاه استقلال رخ نداده و همه چیز طبق روال سابق پیش می‌رود، با این تفاوت که منتقدان مددی از مجموعه هیئت مدیره خارج شدند و افرادی با کارنامه‌ای ضعیف و سوال برانگیز به مجموعه ملحق شدند! حالا باید یک سوال مهم از وزارت ورزش و جوانان به عنوان دستگاه ناظر بر این باشگاه پرسید که نفرات جدید بر اساس چه فرمول و فرایندی به تیم مدیریتی استقلال ملحق شدند؟ وقتی آن‌ها توانایی حل مشکلات عدیده مالی و کنترل اوضاع را ندارند حضورشان چه سودی برای باشگاه استقلال دارد؟

از لحظه ورود این افراد به هسته مرکزی مدیریت باشگاه استقلال تا به امروز بیش از یک هفته می‌گذارد، اما هیچ چیزی عوض نشده است، وضعیت نابه‌سامان مالی، نبود امکانات کافی، اعتراض بازیکنان و گلایه‌های کادرفنی به ویژه فرهاد مجیدی همچون سابق ادامه دارد؛ در حالی که قرار بود اوضاع سامان یابد، مشکلات فروکش کند، اما آب از آب تکان نخورده است!

سوالات بسیار زیادی برای کارشناسان، منتقدان و پیشکسوتان باشگاه استقلال به وجود آمده که چرا وقتی چنین افرادی، توانمندی حل و فصل مشکلات این باشگاه را ندارند، از سوی وزارت ورزش و جوانان به کار گرفته می‌شوند؟ پشت پرده حمایت وزارت ورزش و جوانان از این افراد چیست؟ برخی از آن‌ها به واسطه فشار افکارعمومی و اعتراض گسترده کارشناسان اقدام به استعفا می‌کنند، اما در کمال ناباوری وزارتخانه با استعفای آن‌ها مخالفت می‌کند تا آن‌ها همچنان در جایگاه مدیریتی باقی بمانند!

آیا وزارت ورزش و جوانان و در راس آن مسعود سلطانی‌فر هدف خاصی را در این ماجرا دنبال می‌کند؟ چرا یک بار به صورت شفاف و روشن آقای وزیر در این ارتباط از عملکرد خود دفاع نمی‌کند؟ سکوت آزار دهنده وزارت ورزش و متولیان دستگاه ورزش در خصوص اتفاقات مرتبط با باشگاه استقلال شائبه‌های فراوانی را در جامعه هواداری ایجاد می‌کند که گسترش و شیوع این اتفاقات تاثیر بسیار منفی و مخربی بر جامعه ورزش به ویژه حوزه فوتبال به دنبال خواهد داشت، از این رو توقع می‌رود همزمان با این رویه نادرست قوه مقننه به عنوان دستگاه ناظر بر عملکرد وزارت ورزش و جوانان بدون فوت وقت به این پرونده ورود پیدا کند تا به این ترتیب یک باشگاه مردمی قربانی سیاستگذاری غلط یک مجموعه مدیریتی که چند روز تا پایان عمر مدیریتی‌اش باقیمانده نشود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *