دستور پخت خورشت قورمه سبزی با مرغ
یکی از روشهای ایجاد تنوع در پخت قرمه سبزی استفاده از گوشت مرغ است.
_ ایرنا نوشت: خورش قورمه سبزی یکی از بهترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که اکثرا با گوشت گوسفندی تهیه میشود، ولی پخت خورشت قورمه سبزی با مرغ نیز خوشمزگی خاص خودش را دارد پس با نمناک همراه باشید تا دستور تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه قرمه سبزی با مرغ:
سبزی قورمه ۸۰۰ گرم
لوبیا قرمز ۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
سینه مرغ ۲ عدد متوسط
لیمو عمانی ۲ عدد متوسط
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
۱۰ نکته مهم برای غلیظ شدن و لعابدار شدن قورمه سبزی
برای اینکه بتوانید خورش قورمه سبزی را خوشمزه و لعابدار تهیه کنید باید نکات “غلیظ شدن قورمه سبزی” و جا افتادن آن را به خوبی بدانید.
نکته:می توانید از لوبیا چیتی به جای لوبیا قرمز استفاده کنید.
نکته:سبزی قورمه شامل گشنیز، جعفری، تره، شنبلیله و اسفناج میباشد.
دستور پخت خورشت قورمه سبزی با مرغ:
مرحله اول
ابتدا لوبیاهایی که از شب قبل خیساندیم را درون قابلمه میریزیم تا در شعله متوسط بپزد و سپس به مرحله بعد میرویم (خیساندن لوبیا برای جلوگیری از نفخ شکم میباشد).
مرحله دوم
در این مرحله سبزیها قورمه را به خوبی بشویید سپس ساطوری کنید و آنها را درون تابه مناسب مقداری تفت دهید و بعد از چند دقیقه مقداری روغن بریزید و به خوبی سرخ کنید. توجه داشته باشید تا زیاد سرخ نشود تا خاصیت آنها از بین برود.
مرحله سوم
در این مرحله سینه مرغ را قطعه قطعه کنید و کنار بگذارید و سپس پیازها را خرد کنید و درون یک قابلمه با مقداری روغن تفت دهید و بعد نمک و زردچوبه را اضافه کنید و در آخر مرغ ریز ریز شده را اضافه کنید تا با بقیه مواد سرخ شود
مرحله چهارم
سبزی قورمه سرخ شده را به قابلمهای که مرغ در آن سرخ شده اضافه میکنیم و به خوبی تفت میدهیم و سپس لوبیاهایی که در مرحله اول پخته بودیم را اضافه میکنیم و سپس به همراه آب مقداری نمک، فلفل و ادویههای گوناگون میریزیم و هم میزنیم. (مقدار آب باید ۱ بند انگشت از خورشت بالاتر باشد)
مرحله پنج
روی لیمو عمانیها چند سوراخ کوچک ایجاد کنید و هسته آن را خارج کنید و به همراه مقداری آبلیمو به خورشت اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و در دمای شعله متوسط به مدت ۶۰ دقیقه بپزید و وقتی بعد از گذشت ۱ ساعت قورمه سبزی جا افتاد آن را با برنج نوش جان کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *