صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اینترنت درایران ازکشورهای منطقه هم گرانتر است/وزیر ارتباطات به وعده اش درخصوص کاهش قیمت و افزایش کیفیت عمل نکرد

۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۹:۳۶
کد خبر: ۷۳۷۸۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
خبرگزاری میزان – واعظی وزیر ارتباطات طی سخنرانی های اخیر خود مدعی شد که قیمت اینترنت ایران در جهان جزو ارزان ترین هاست، این در حالی است که کارشناسان و نمایندگان مجلس از گران و بی کیفیت بودن اینترنت گلایه دارند و چنین ادعای را غیرواقعی می دانند، اکنون این پرسش مطرح است که آیا قیمت اینترنت ایران واقعاً در جهان جزو ارزان ترین هاست؟
به گزارش خبرنگار اقتصادی میزان، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به صحبت‌هایی درباره ارائه اینترنت رایگان در برخی کشور‌ها گفت: در هیچ کشوری رایگان اینترنت واگذار نمی‌شود و هم اکنون قیمت اینترنت در ایران از ارزان‌ترین ‌هاست.

محمود واعظی افزود: به جرات می‌گویم که اکنون تعرفه اینترنت ما جزو چهار یا پنج کشوری است که ارزان‌ترین تعرفه‌ها را دارند.

وی گفت: گاهی گفته می‌شود که برخی کشورها پهنای باند رایگان در اختیار مشتریان می‌گذارند، اما به شخصه چنین کشوری را نمی‌شناسم حال ممکن است در فرودگاه، مراکز خرید یا سایر مراکز عمومی برخی کشورها اینترنت رایگان ارائه کنند، اما باید توجه داشت که این اتفاق در کل کشور روی نداده و حالت تبلیغات و جذب مشتری دارد.

اینترنت گران است
عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با ، اظهار کرد: متاسفانه قیمت اینترنت علی رغم قول وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هنوز از بسیاری از کشور های دنیا و کشورهای منطقه بالاتر است.

نادر قاضی پور با اشاره سوالات خود از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خردادماه سال جاری، اضافه کرد: علی رغم اذعان وزیر به قیمت بالا و کیفیت پایین اینترنت و قول مساعد داد تا در زمینه اینترنت ارزان با کیفیت اقدامات را انجام دهد که هنوز اقدام مشخصی صورت نگرفته است.

این نماینده مجلس و عضو کمیسیون صنایع افزود: برای حفظ و ارتقاء رشد علمی کشور ایران نیز باید ابزارهای کارهای علمی و پژوهشی و از جمله اینترنت را به گونه ای در دسترس پژوهشگران، اساتید، نخبگان علمی و دانشجویان قرار داد تا دستکم از کشور های منطقه عقب نمانیم.

وی در پایان ضمن تاکید بر اجرائی نشدن بسیاری از اهداف برنامه پنجم توسعه ابراز داشت در زمینه دسترسی به اینترنت و خدمات با کیفیت و قیمت ارزان نیز متاسفانه اقدامات موثری صورت نگرفته است و ابراز امیدواری کرد در تدوین برنامه ششم توسعه این مسئله به صورت جدی تری مورد تاکید قرار بگیرد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *