«موزارلای گریل شده»؛ یک فینگر فود ساندویچی
فینگر فود ساندویچی «موزارلای گریل شده» یکی از بهترین گزینهها برای عصرانه در دورهمیها است که میتوانید در چند مرحله ساده آن را تهیه کنید.
_ نمناک نوشت: برای تجربهی یک دورهمی به یادماندنی و یا عصر خانوادهی لذت بخش، فینگر فودها پیشنهادی عالی هستند بخصوص اگر کمی چرب و چیلیتر مثل موزارلای گریل شده باشند.
مواد لازم
۴۵۰ گرم پنیر موزرلا تازه
۸ عدد نان تست
۲ عدد تخم مرغ بزرگ
۱/۲ فنجان خامه پر چرب
۱ قاشق چای خوری آویشن تازه
۱ قاشق چایخوری نمک
کمی جوز هندی
۱/۴ فنجان روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
برای راحتی بیشتر، مراحل را به صورت مجزا خواهیم گفت:
مرحله ۱
موزارلا را روی ۴ برش نان قرار دهید، روی آن را با نانهای باقی مانده بپوشانید تا ساندویچ درست شود سپس اطراف نان را با برش تمیز کنید.
مرحله ۲
داخل کاسهای تخم مرغها را خوب هم بزنید و خامه، برگهای آویشن، نمک و جوز هندی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله ۳
داخل تابهای ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید، حالا ۱ قاشق غذاخوری کره به آن اضافه کنید.
ساندویچهای آماده شده را درون مخلوط تخم مرغ آغشته کنید به طوریکه تخم مرغ هم زده به طور کامل روی آن را بگیرد.
ساندیچهای غلط داده شده را درون تابه قرار داده و به خوبی سرخ کنید تا حدی که هر دو طرف آن قهوهای طلایی شود.
برای ساندویچهای دیگر هم این مراحل را تکرار کنید تا تمامی فینگر فودهای خوشمزهی شما اماده شوند.
برای سرو غذای جدیدتان را داخل ظرف مورد نظر بچینید و ۱ قاشق باقی مانده از کره مواد اولیه تان را روی ساندیچها بگذارید تا به آرامی ذوب شود، میتوانید ساندویچ هارا نصف کنید تا ظاهر جذاب تری داشته باشند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *