صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترفند‌هایی برای تهیه کیک خیس شکلاتی بدون فر

۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۳۶۹۴۱
کیک خیس خانگی دستورالعمل پیچده‌ای ندارد، اما در عین سادگی بسیار خوشمزه و دلچسپ است.
_ نمناک نوست: کیک خیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه می‌باشد و به دلیل وجود شکلات  فروان در آن طرفداران زیادی دارد. شما می‌توانید با امکانات کم حتی بدون فر این کیک را تهیه کنید.  
 

مواد لازم کیک خیس شکلاتی بدون فر

 

طرز تهیه کیک خیس خانگی و بدون فر

مرحله اول: ابتدا یک لیوان شیر، یک لیوان شکر را به همراه یک لیوان روغن و ۳ قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو را در یک کاسه گود بریزید ابتدا بدون روشن کردن همزن ابتدا آرام مواد را با هم ترکیب کنید سپس همزن را روشن کنید و با دور کند همزن شروع به هم زدن بکنید تا کاملا مواد با یکدیگر ترکیب شوند کاسه را حین هم زدن بچرخانید تا همه مواد درون کاسه حل شود.  
 
مرحله دوم:حدود یک لیوان از مواد سسی را که آماده کرده اید را کنار بگذارید. پس از آن تک تک تخم مرغ‌ها را درون سس باقی مانده در ظرف بشکنید و تک تک هم بزنید تا با مواد ترکیب شوند. بعد از شکاندن هر تخم مرغ حدود یک دقیقه مواد را هم بزنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.
 
مرحله سوم:دو قاشق غذا خوری آب جوش را نیز به این مایع اضافه کنید و با همزن، حدود یک دقیقه هم بزنید.
 
مرحله چهارم:آرد، بکینگ پودر، وانیل را با یکدیگر ترکیب کنید و همه را با هم الک کنید و آرام آرام به مایع کیک اضافه کنید و از یک سمت به صورت دورانی هم بزنید.
 
مرحله پنجم:یک قابلمه مناسب بردارید ته آن را کمی با روغن چرپ کنید سپس اندکی آرد ته قابلمه بریزید سپس کاغذ روغنی را روی آن بگذارید و مواد کیک را درون قابلمه بریزید و روی گاز بگذارید و در آن را دم کنی بگذارید. پس از اینکه کمی قابلمه گرم شد آن را بردارید و یک شعله پخش کن روی گاز قرار دهید سپس قابلمه را روی گاز بگذارید.  
 
مرحله ششم: پس از گذشت ۴۵ دقیقه کیک شما آماده است برای اطمینان از پخت کیک یک عدد سیخ چوبی را در کیک فرو ببرید اگر هنگامی که از کیک خارج کردی مایع کیک به خلال نچسبیده باشد کیک شما حاضر است.
 
مرحله هفتم: کیک را از روی حرارت بردارید و با سیخ چوبی سوراخ‌های متعددی روی کیک ایجاد کنید و همان طور که کیک داغ است سسی که از قبل نگه داشته اید را حدود ۲/۳ آن را روی کیک بریزید و مجددا درب قابلمه را بگذارید تا کیک با شکلات خنک شود و سس به خورد کیک برود. پس از این که کیک سرد شده باقی کیک را روی ظرفی که می‌خواهید سرو کنید بگذارید و باقی مانده سس را روی کیک بریزید و برش بزنید. می‌توانید این کیک را با پودر نارگیل، پودر پسته، پودر شکلات نیز تزیین و سرو کنید.

برچسب ها: طرز تهیه کیک

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *