ایجاد سه میلیون تن ظرفیت سیلوی صنعتی از سال ۹۲ تا پایان سال ۹۹
مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در هشت سال اخیر، ظرفیت فرآوری، نگهداری و بسته بندی محصولات کشاورزی از ۳۲ میلون تن به حدود ۷۲ میلیون تن افزایش یافته است.
- بنا به اعلام وزارت جهاد کشاورزی، چنگیز اسفندیاری درباره اقدامات شاخص وزارت جهاد کشاورزی در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی در دولت یازدهم و دوازدهم، اظهار کرد: تا پایان سال ۱۳۹۱، تعداد واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی (فراوری، بسته بندی و نگهداری) ایجاد شده دارای پروانه بهره برداری از وزارت جهاد کشاورزی حدود ۶۴۵۲ واحد با ظرفیت حدود ۳۲ میلیون تن جذب ماده خام کشاورزی و اشتغال ۶۱۵۰۶ نفر بوده است.
وی افزود: از سال ۹۲ تاکنون بیش از ۶ هزار واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت حدود ۴۰ میلیون تن جذب ماده خام و اشتغال ۱۰۰ هزار نفر به بهره برداری رسیده است و بیش از ۷.۴ میلیون تن واحدهای فرآوری در حال احداث با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰درصد نیز در کشور وجود دارد.
مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در این مدت، ظرفیت نگهداری محصولات کشاورزی از طریق سردخانههای بالای صفر درجه از ۳۲۱ واحد به ظرفیت ۷۵۰ هزار تن به ۱۱۴۰ واحد به ظرفیت حدود ۴ میلیون تن افزایش یافته است و همچنین بیش از یک میلیون تن سردخانه با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰در صد در کشور در حال احداث است.
اسفندیاری با اشاره به این که ظرفیت واحدهای فرآوری و بسته بندی انواع میوه و سبزی براساس جذب ماده خام از ۷ میلیون تن در سال ۹۱ به ۱۴ میلیون تن تا پایان سال ۹۹ رسیده است، اظهار داشت: ظرفیت واحدهای خوراک دام، طیور و آبزیان نیز از ۶.۶میلیون تن در سال ۹۱ به حدود ۱۵ میلیون تن تا پایان سال ۱۳۹۹، افزایش یافته است.
وی گفت: در هشت سال اخیر، بیش از ۱۵۰۰ واحد فرآوری، نگهداری و بسته بندی محصولات کشاورزی بازسازی و نوسازی شده است.
اسفندیاری، تکمیل و توسعه زنجیرهها و حلقههای مرتبط به ویژه در صنعت لبنیات، غلات، گوشت و میوه جات و سبزیجات را از جمله اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی عنوان کرد و افزود: ظرفیت واحدهای تولید کود آلی نیز از ۳۷۰ هزار تن در سال ۹۱ به ۱.۹ میلیون تن تا پایان سال ۹۹ افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: از سال ۹۲ تا پایان سال ۹۹، سه میلیون تن ظرفیت سیلوی صنعتی ایجاد شده است.
وی افزود: از سال ۹۲ تاکنون بیش از ۶ هزار واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت حدود ۴۰ میلیون تن جذب ماده خام و اشتغال ۱۰۰ هزار نفر به بهره برداری رسیده است و بیش از ۷.۴ میلیون تن واحدهای فرآوری در حال احداث با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰درصد نیز در کشور وجود دارد.
مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در این مدت، ظرفیت نگهداری محصولات کشاورزی از طریق سردخانههای بالای صفر درجه از ۳۲۱ واحد به ظرفیت ۷۵۰ هزار تن به ۱۱۴۰ واحد به ظرفیت حدود ۴ میلیون تن افزایش یافته است و همچنین بیش از یک میلیون تن سردخانه با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰در صد در کشور در حال احداث است.
اسفندیاری با اشاره به این که ظرفیت واحدهای فرآوری و بسته بندی انواع میوه و سبزی براساس جذب ماده خام از ۷ میلیون تن در سال ۹۱ به ۱۴ میلیون تن تا پایان سال ۹۹ رسیده است، اظهار داشت: ظرفیت واحدهای خوراک دام، طیور و آبزیان نیز از ۶.۶میلیون تن در سال ۹۱ به حدود ۱۵ میلیون تن تا پایان سال ۱۳۹۹، افزایش یافته است.
وی گفت: در هشت سال اخیر، بیش از ۱۵۰۰ واحد فرآوری، نگهداری و بسته بندی محصولات کشاورزی بازسازی و نوسازی شده است.
اسفندیاری، تکمیل و توسعه زنجیرهها و حلقههای مرتبط به ویژه در صنعت لبنیات، غلات، گوشت و میوه جات و سبزیجات را از جمله اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی عنوان کرد و افزود: ظرفیت واحدهای تولید کود آلی نیز از ۳۷۰ هزار تن در سال ۹۱ به ۱.۹ میلیون تن تا پایان سال ۹۹ افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: از سال ۹۲ تا پایان سال ۹۹، سه میلیون تن ظرفیت سیلوی صنعتی ایجاد شده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *