صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«جدایی نادر از سیمین» در میان ۱۰ فیلم برتر سینمای بین‌الملل

۰۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۰:۰۱
کد خبر: ۷۳۶۶۰۳
«جدایی نادر از سیمین» ساخته «اصغر فرهادی» به اعلام یک روزنامه آمریکایی بین ۱۰ فیلم برتر در سینمای بین‌الملل قرار گرفت.

- ایرنا نوشت: روزنامه آمریکایی اسپوکزمن-ریویو (The Spokesman-Review) که سومین روزنامه پرمخاطب در واشنگتن است، چندی پیش در مطلبی ۱۰ فیلم برتر سینمای بین‌الملل را معرفی کرد، فیلم‌هایی که در خارج از حلقه هالیوود و با چاشنی ارزش‌ها و سبک زندگی مردم در کشور مبدا ساخته شده بودند.

در کنار تولیدات سینمایی کشورهایی، چون انگلیس، سوئد، آلمان و هند، فیلم جدایی نادر از سیمین ساخته اصغر فرهادی نیز به نمایندگی از ایران به این فهرست راه یافت. روزنامه اسپوکرمن-ریویو جدایی نادر از سیمین فرهادی را یک داستان خانوادگی توصیف کرده است که تصویری پیچیده و صادقانه از زندگی در جامعه ایرانی ارائه می‌دهد.

جدایی نادر از سیمین (A Separation) پنجمین اثر سینمایی اصغر فرهادی است که در سال ۲۰۱۲ جایزه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان را از آن خود کرد. این درام ۱۲۳ دقیقه‌ای روایتگر داستان طلاق یک زوج از طبقه متوسط جامعه است و مشکلاتی که با استخدام پرستار برای مراقبت از پدر بیمار نقش اول مرد داستان ایجاد می‌شود.

جدایی نادر از سیمین علاوه بر دریافت اسکار، در شصت و یکمین دوره جشنواره بین المللی فیلم برلین نیز جایزه خرس طلایی برای بهترین فیلم و جایزه خرس نقره‌ای برای بهترین بازیگر مرد و بازیگر زن را برد. این فیلم همچنین برای اولین بار در تاریخ سینمای ایران، به فهرست نامزد‌های اسکار بهترین فیلمنامه نیز راه یافت.

فیلم شهر خدا (۲۰۰۲) از برزیل، در حال‌وهوای عشق (۲۰۰۰) از چین، دیو و دلبر (۱۹۴۶) از فرانسه، درام علمی- تخیلی متروپلیس (۱۹۲۷) از آلمان، درام پاتر پانچالی (۱۹۵۵) از هند، هشت و نیم (۱۹۶۳) از ایتالیا، سریر خون (۱۹۵۷) از ژاپن، مُهر هفتم (۱۹۵۷) از سوئد و فیلم رازآلود مرد سوم (۱۹۴۹) از انگلیس، دیگر فیلم‌های حاضر در این فهرست بودند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *