صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بررسی نحوه تامین منابع مالی برای افزایش تولید برق هسته‌ای کشور/ میزان برق هسته‌ای باید به ۳۰ هزار مگاوات برسد

۰۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۲:۰۸
کد خبر: ۷۳۶۳۴۰
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر هزار مگاوات برق هسته‌ای در کشور تولید می‌شود که باید به سمت تولید و ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای بیشتری پیش برویم و این حق مسلم ماست، براین اساس در نشست امروز درباره نحوه تامین منابع مالی مورد نیاز برای تکمیل نیروگاه‌های هسته‌ای کشور مباحثی مطرح و تصمیماتی اتخاذ شد.
- بنا به اعلام خانه ملت، «علی نیک‌زادثمرین» در حاشیه نشست امروز خود با وزیر نیرو، «هادی بیگی‌نژاد» و «علی‌اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی در تشریح این نشست با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: این نشست در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در بحث افزایش تولید برق هسته‌ای کشور و سوال بیگی نژاد از وزیر نیرو در این مورد و با حضور صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، اردکانیان وزیر نیرو، کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی، مسئولان سازمان برنامه و بودجه و وزارت نفت، میرسلیم نماینده مردم تهران و شریعتی عضو کمیسیون انرژی برگزار شد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: بیگی‌نژاد هفته گذشته در صحن علنی مجلس سوالی را درباره کوتاهی وزارت نیرو در تولید برق هسته‌ای از اردکانیان مطرح کرد که در آن نشست مقرر شد، برای پیگیری این موضوع، جلسه‌ای اختصاصی با حضور مسئولان مربوطه تشکیل شود.

وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری بار‌ها در سخنان خود فرمودند که باید میزان برق هسته‌ای کشور به ۲۰ الی ۳۰ هزار مگاوات برسد، زیرا با رسیدن به این میزان برق، می‌توان از آلودگی محیط زیست جلوگیری و استفاده بهینه‌ای از گاز کشور داشته باشیم و همچنین امکان صادرات بیشتر منابع فسیلی و نفت فراهم می‌شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در حال حاضر هزار مگاوات برق هسته‌ای در کشور تولید می‌شود که باید به سمت تولید و ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای بیشتری پیش برویم و این حق مسلم ماست، براین اساس در نشست امروز درباره نحوه تامین منابع مالی مورد نیاز برای تکمیل نیروگاه‌های هسته‌ای کشور مباحثی مطرح و تصمیماتی اتخاذ شد.

نیکزاد بیان کرد: مقرر شد، منابع مورد نیاز برای ساخت و تکمیل نیروگاه‌های هسته‌ای از محل انجام فاینانس به ویژه با کشور روسیه تامین شود و از سوی دیگر در بحث داخلی نیز منابع حاصل از صادرات برق هسته‌ای در اختیار سازمان انرژی اتمی کشور قرار گیرد. وزارت نیرو هم برق هسته‌ای تولیدی را در جهت توسعه زیرساخت‌ها مورد استفاده قرار دهد تا بتوان میزان تولید برق هسته‌ای مدنظر مقام معظم رهبری را تامین کرد.

وی تصریح کرد: چشم انداز کمیسیون عالی انرژی برای سال ۱۴۲۵ بالغ بر ۸ هزار مگاوات برق هسته‌ای است، این نشست نیز برای بررسی و جمع بندی درباره استفاده از فاینانس‌ها و منابع داخلی حاصل از تولید برق هسته‌ای در جهت توسعه نیروگاه‌های هسته ای، برگزار و تصمیماتی اتخاذ شد که مجلس همچنان این تصمیمات را پیگیری خواهد کرد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن مثبت دانستن خروجی این جلسه گفت: قرار شد، به سمت اصلاح ساختار در بحث تولید برق بدون نیاز به نیروگاه‌های هسته‌ای پیش برویم، سازمان انرژی اتمی توان و دانش مورد نیاز را دارد و تنها به دنبال تامین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های خود است که این منابع نیز از محل فاینانس و خرید تضمینی و منابع حاصله از صادرات برق تامین خواهد شد. 
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *