صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

علت خشک شدن «کباب تابه‌ای»

۰۶ تير ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۳۶۳۰۷
«کباب تابه‌ای» یک غذای خوشمزه و آسان است و می‌توان آن را به عنوان یک غذای مجلسی با نان و برنج سرو کرد.
_ نمناک نوشت: کمتر کسی پیدا شود که کباب تابه‌ای دوست نداشته باشد، چون کباب تابه‌ای بسیار کباب خوشمزه‌ای است که در ماهی تابه و بر روی گاز درست می‌شود.
 
غذایی فوق العاده خوشمزه که بسیار سریع و با گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود. البته اگر ترفند‌های آن را بلد باشید و خدایی نکرده این کباب لذیذ را خشک نپزید!
 

دلایل سفت شدن کباب تابه‌ای خانگی

برای اینکه مایه کباب تابه‌ای شما سفت نشود باید چربی گوشتتان به اندازه کافی باشد.
 
اگر چربی گوشت کم باشد بهتر است به آن یک عدد تخم مرغ اضافه کنید.
 
هنگام پخت کباب حتما در تابه را در تمام طول مدت پخت ببندید.
 
بهترین گوشت برای تهیه کباب تابه‌ای ترکیب مساوی از گوشت گوسفند و گوساله است اگر فقط از گوشت گوساله استفاده کنید کباب سفت می‌شود.
 
برای پختن کباب تابه‌ای باید ابتدا حرارت زیاد باشد بعد که دو طرف کباب سرخ شد باید حرارت را کم کنید. اگر از ابتدا حرارت متوسط یا کم باشد گوشت آب می‌اندازد که نهایتا منجر به خشک شدن کباب می‌شود.

برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *