ترفندهایی برای تهیه کیک خانگی «سینامون»
کیک «سینامون» که به اشتباه به آن کیک سینابون هم گفته میشود، یکی از انواع کیکهای ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است.
_ ایرنا نوشت: سینامون در زبان انگلیسی به معنی دارچین هست. کیک سینامون که برخی به اشتباه سینابون تلفظ میکنند بسیار خوش عطر است و بافت لطیفی دارد.
مواد لازم برای کیک سینامون:
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ پیمانه سر خالی
روغن: نصف پیمانه
شیر ولرم: نصف پیمانه
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
آرد: ۱/۵ پیمانه
وانیل: ۱/۴ قاشق مرباخوری
مواد میانی برای تهیه کیک سینامون:
پودر نارگیل: نصف پیمانه
شکر قهوهای: ۲ قاشق غذاخوری
دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
پودر گردو: ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو و قهوه دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت کیک سینامون:
۱. ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا حجمش دو برابر شود.
۲. بعد روغن و شیر را اضافه کرده و هم میزنیم.
۳. سپس آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود.
۴. نصف مواد را داخل قالب چرب شده میریزیم.
۵. مواد میانی را ریخته و روی آن مابقی مواد را میریزیم.
۶. قالب را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه میگذاریم.
۷. پس از پخت از قالب خارج کرده و به دلخواه تزیین کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *