معرفی کارآفرینان برتر در سه بخش صنعت، کشاورزی و خدمات خواهد بود
خبرگراری میزان - رحیم سرهنگی امروز در یک نشست خبری که همزمان با «آغاز ثبت نام چهارمین جشنواره کار آفرینان برترملی» با رویکرد شناسایی و تقدیر از کارآفرینان برتر برگزار شد، گفت: یکی از مهمترین اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزاری رویداد ملی جشنواره کارآفرینان برتر است که همهساله با هدف شناسایی، انتخاب و معرفی کارآفرینان در سراسر کشور انجام میشود.
وی افزود: مهمترین ویژگیهای جشنواره کارآفرینان برتر استفاده از شاخصهای به روز و کاملاً علمی - تخصصی در انتخاب کارآفرینان اعم از نوآوری، رشد ترکیبی اشتغال، فروش و همچنین صادرات، شناسایی، است و انتخاب و معرفی کارآفرینان در سه بخش اقتصادی صنعت، کشاورزی و خدمات صورت خواهد گرفت.
مدیر کل توسعه و کارآفرینی وزارت «کار، تعاون و رفاه اجتماعی» اظهار کرد: کار آفرین کسی است که نو آوری داشته باشد و این نوآوری منجر به فروش، صادرات و اشتغال شود و این شاخصه اصلی این جشنواره است.
سرهنگی گفت: برای اینکه بتوانیم امسال جشنواره را بهتر بر گزار کنیم در هررسته تخصصی به طور مجزا کار آفرین برتر را شناسایی میکنیم.
وی بیان کرد: امسال حوزههای تخصصی صنایع دستی و گردشگری به حوزههای جشنواره اضافه شده است و سالهای آینده با تجربههای کسب شده بخشهای دیگر هم اضافه خواهد شد.
مدیرکل توسعه و کارآفرینی وزارت «کار، تعاون و رفاه اجتماعی» توضیح داد: فعالانی که در حوزه فعالیت خود نوآوری داشتهاند که موجب رشد آنها شده ویا در مواجهه با بحران کرونا نوآوری داشتهاند میتوانند جهت ثبتنام به سایت «کارآفرینان برتر» مراجعه کنند.
وی افزود: مدارک لازم جهت ثبتنام در این جشنواره شامل لیست بیمه 3 سال جاری و اسناد مالی معتبر که نشاندهنده میزان فروش و صادرات باشد، است.
سرهنگی گفت: یکی از شاخصههای مهم برای انتخاب کارآفرینان برتر بحث محیطزیست است که تأثیر عملکرد کارآفرینان جهت بهبود محیطزیست پیرامونشان بررسی خواهد شد.
مدیرکل توسعه کارآفرینی در خصوص مراحل داوری این جشنواره گفت: در مرحله اول ۳ داور طرحها را بررسی خواهند کرد. و در مرحله بعدی پس از کسب امتیاز حدنصاب داورانی در حوزههای تخصصی مختلف از طرحها بازدید خواهند کرد
وی افزود: پس از طی مراحل مذکور شرکتکنندگان ابتدا بهصورت استانی و در نهایت توسط داوران ملی گزینش و در نهایت کارآفرینان انتخاب خواهند شد.
سرهنگی گفت کارآفرینان برتر پس از تقدیر رها نخواهند شد و در کانون کارآفرینان برتر در هراستان عضو خواهند شد و در سطح ملی هم در شورای مرکزی کانون کارآفرینی فعالیت خواهند کرد.
مدیرکل توسعه کارآفرینی وزارت «کار، تعاون و رفاه اجتماعی» گفت: کارآفرینان منتخب از دانشگاههای معتبر دکترای افتخاری دریافت میکنند و به عنوان استادیار میتوانند در دانشگاهها تدریس کنند.
وی در پایان بیان کرد: از سال ۹۵ تا به حال ۳۰.۰۰۰ نفر در این جشنواره ثبتنام کردهاند که از بین آنها ۳ هزار و دویست کارآفرین برتر انتخاب شدهاند.
انتهای پیام/