صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

منصور مظفری: سند تحول قضائی تحول عظیمی را در قوه قضائیه ایجاد کرد/ افزایش اعتماد مردم به دستگاه قضا

۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۳۵۲۰۰
مدیر مسئول روزنامه آفتاب یزد گفت: قطعا در دوره تحول، قوه قضائیه ارتباط خیلی خوبی با رسانه‌ها داشت و ما شکایتی از مدعی‌العموم نسب به رسانه‌ها نداشتیم. نه اینکه رسانه‌ها تخلفی نداشته باشند بلکه برنامه قوه قضائیه در این زمینه مدارا، تذکر و پیشگیری بود و جواب هم داد.

منصور مظفری در گفت‌وگو با پیرامون عملکرد قوه قضاییه در دو سال گذشته گفت: عملکرد قوه قضاییه در دوره ریاست آیت‌الله رئیسی پیشرقت چشمگیری را نسبت به سال‌های قبل داشته است. از جمله مواردی که می‌توانم نام ببرم سند تحول قضائی بود. این سند تحول؛ همچنان که از نامش پیدا است تحول عظیمی را در قوه قضائیه ایجاد کرده و در آینده ایجاد خواهد کرد و در حقیقت سندی است که برای سالیان طولانی ماندگار است. در دوسال گذشته اعتماد مردم به قوه قضائیه بیشتر از هر زمان دیگری شده و خوشبختانه با رفتن آیت‌الله رئیسی از ریاست دستگاه قضا این طرح ادامه خواهد داشت تا مدیران بعدی قوه قضائیه با ادامه این سند تحول می‌توانند ادامه دهنده راهی باشند که با ریاست آیت‌الله رئیسی در دستگاه قضا شروع شده بود.

وی در همین راستا ابراز کرد: در دوران تحول و دیوار بی‌اعتمادی که بین مردم و قوه قضائیه وجود داشت ترک برداشته و می‌توانیم بگوییم که این دیوار کم کم از بین خواهد رفت. در این دوره به مردم امید داده شد و اعتماد مردم به دستگاه قضایی بیشتر شد.

مظفری در ادامه توضیح داد: همانطور که می‌بینیم در این دوره مبارزه با فساد شروع شد و قوه قضائیه مبارزه با فساد را با اخراج قضات فاسد از درون خودش آغاز کرد. یکی از برنامه‌ها و پیشرفت‌ها در این دوره مبارزه با دانه درشت‌ها در هر جناحی بود. تشکیل دادگاه جرم سیاسی از موارد مهم دیگری است که طبق قانون اساسی باید پیش از این تشکیل می‌شد و چهار دهه معطل مانده بود و در دوره آیت‌الله رئیسی دادگاه سیاسی هم آغاز به کار کرد و چندین مورد از دادگاه‌ها با حضور هیات منصفه که نمایندگان افکار عمومی هستند شروع به کار کرد.

وی در همین راستا ادامه داد: از جمله اقدامات دیگر صورت گرفته بحث توسعه سواد حقوقی مردم بود. قوه قضائیه با آموزش‌های مفیدی که در سطح جامعه داشت سواد حقوقی مردم را بالا برد و مردم از حقوق خودشان نسبت به حاکمیت و همچنین از حق و حقوق حاکمیت نسبت به خودشان آگاه شدند. همچنین در دوره تحول قوه قضائیه دسترسی آسان مردم به وکلا فراهم شد. با برنامه‌های معاضدت؛ چه در بخش کارشناسان و چه در بخش وکلا دسترسی آسان مردم به وکیل فراهم و باعث شد مردم به حق خودشان برسند.

مظفری در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره عملکرد و ارتباط قوه قضائیه با خبرنگاران و رسانه‌ها ابراز کرد: قطعا در دوره تحول، قوه قضائیه ارتباط خیلی خوبی با رسانه‌ها داشت و ما شکایتی از مدعی‌العموم نسبj به رسانه‌ها نداشتیم. نه اینکه رسانه‌ها تخلفی نداشته باشند بلکه برنامه قوه قضائیه در این زمینه مدارا، تذکر و پیشگیری بود و جواب هم داد. نسبت به گذشته قضات دادسرا‌های فرهنگ و رسانه احترام خاصی نسبت به مطبوعات داشتند و اگر تخلفی هم صورت گرفته بود با تذکر دادن؛ رفع و پیشگیری می‌شد و اثر آن نسبت به گذشته خیلی بهتر بود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *