صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گزینه‌ای برای انتخاب شهردار آینده تهران نداریم

۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۳:۲۹
کد خبر: ۷۳۵۱۰۸
به گفته منتخب شورای اسلامی شهر تهران از همه افراد در شهرداری چه قدیمی چه جدید اگر توانمند هستند باید استفاده کرد، اما اینکه به اندازه یک مدیر ۱۵ ساله حقوق بدهیم خارج از عرف اداری است. باید روی نیرو‌های شهرداری فکر کنیم قاعدتا نمی‌خواهیم به این افراد آسیب برسد از طرفی به شهرداری هم نباید آسیب برسد.

- مهدی چمران، منتخب شورای اسلامی شهر تهران در نشست خبری که رو سه شنبه ۱ تیرماه در برگزار شد، گفت: ۶ باغ بزرگ که خسروشاهی ملک از جمله آنهاست خریدیم و هم اکنون بوستان‌های عمومی است که مردم استفاده می‌کنند. پروژه‌هایی اجرا کردیم که مورد نیاز شهر بوده است، اگر پل ها، اتوبان ها، خیابان‌ها نبود ترافیک وحشتناک‌تر از امروز می‌شد هرچند وضعیت ترافیک اصلا مناسب نیست، اما اگر این پروژه‌ها اجرایی نمیشد، شرایط قطعا بدتر می‌شد.

او افزود: پروژه‌های کوچک خیلی خوب است و کسی مخالف آن نیست، اما در زمان مدیریت ما، اصلا این پروژه‌های کوچک را به حساب نمی‌آوریم و خودِ شهردار منطقه انجام می‌داد و در اختیار مردم می‌گذاشت. ما ده‌ها برابر این دوره پروژه اجرا کردیم، اما تبلیغ نمی‌کردیم. به طور کلی پروژه‌ها اگر نیاز شهر باشد و از روی شهوت پل ساختن، خیابان ساختن و... نداشته نباشد، باید ساخته شود.

چمران تصریح کرد: آنچه ما با حساب رسی رسمی انجام دادیم و در اختیار وزارت کشور قرار دادیم، ۱۶ هزارمیلیارد تومان بدهی شهرداری بود بنابراین از بانک‌ها قرض می‌گرفتیم تا پروژه‌ها تمام شوند و وقت و انرژی و عمر مردم کمتر تلف شود. همیشه این بدهی‌ها بوده است.

او گفت: کسی که می‌گوید افتخار میکنم یک عدد خانه هم نساختم باعث شده قیمت اجاره بها افزایش پیدا کند، ساختمان سازی بخوابد و رکورد مسکن ایجاد شود و حتی وقتی وزیر عوض شد هرکاری کردند نتوانستند وضعیت را به حالت عادی بازگردانند. شهر فروشی در دهه هفتاد صورت پذیرفت گفتند هرچی پول دهی تراکم می‌فروشیم و وقتی شهرداری آمدیم جلوی این کار را گرفتیم.

او افزود: تهران طرح جامع و قانون نداشت و هر شهرداری هرکاری میخواست انجام می‌داد. ۲۸ مهندس مشاور گرفتیم، برای هر منطقه یک مهندس مشاور ترافیک، تاسیسات و... گرفتیم و در یک فرصت کوتاه طرح‌ها را آوردیم و د نهایت طرح جامع بعد از ۲۴ جلسه به تصویب رسید و الان شهر قانون و قاموس دارد و این طرح جامع و تفصیلی بود که باعث شد این اتفاق رخ دهد.

منتخب شورای ششم بیان کرد: اگر جایی باید ۴ طبقه بسازند و مجوز دهند قانونی ست اگر بیشتر ساخته شود، تخلف است و فرد باید به دادگاه معرفی شود بنابراین شهر فروختن و نفروختن یک شعار است.

چمران گفت: باید تشویق کنیم مردم بسازند برای مثال برای تشویق به این کار گفتیم در بافت فرسوده یک ریال هم عوارض نباید دریافت شود و پیرو آن مجلس قانون گذاشت در بافت فرسوده فقط ۵۰ درصد عوارض بگیرند تا شهرداری‌ها ضعیف به مشکل برنخوردند.

منتخب شورای ششم عنوان کرد: در مورد باغات حتما قانون را تجدیدنظر میکنیم، چون جلوی تمام ساختمان سازی‌ها را گرفتند. سال ۹۹ یک عدد پروانه باغات صادر نشد قاعدتا اینجوری نمی‌شود. قانون باغات این است که هیچ درختی نباید قطع شود نه اینکه فقط ۲ طبقه بسازند طبیعتا هیچکس نمی‌آید در ملک بزرگ فقط دو طبقه بسازد بنابراین حتما تجدیدنظر خواهیم کرد.

او افزود: از همه افراد در شهرداری چه قدیمی چه جدید اگر توانمند هستند باید استفاده کرد، اما اینکه به اندازه یک مدیر ۱۵ ساله حقوق بدهیم خارج از عرف اداری است. باید روی نیرو‌های شهرداری فکر کنیم قاعدتا نمی‌خواهیم به این افراد آسیب برسد از طرفی به شهرداری هم نباید آسیب برسد.

چمران گفت: مدیرانی که توانمند هستند باید به کار خود ادامه دهند اینکه همه عوض شوند اصلا درست نیست. من هرجایی رفتم از نیرو‌های قبلی استفاده کردم که برای عده‌ای تعجب آور بود من کسی را همراه خود به شورا نبردم و حتی برای منشی هم از کارمندان همان شورا استفاده کردم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *