صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پلیس باید خود را به دانش روز در حوزه سایبری مجهز کند

۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۱:۲۹
کد خبر: ۷۳۴۹۰۵
رئیس پیشین پلیس فتا پایتخت گفت: این جزو وظایف ذاتی پلیس نیست که بخواهد آموزش دیگر سازمان‌ها را به عهده بگیرد. مساله آموزش متولی دیگری دارد که به صورت تخصصی مشغول کار هستند. اما در صورتی که سازمانی نیازمندی داشته باشد امکان همکاری دوجانبه با پلیس فتا وجود دارد تا ضرورت‌هایی که وجود دارد را بتوانند مرتفع بکنند.
تورج کاظمی رئیس پیشین پلیس فتا پایتخت درخصوص نیاز پلیس برای نوع مهارت آموزی‌های سایبری در زمینه تامین امنیت ابنیه تاریخی به میزان گفت: با توجه به اینکه علم دانش افرادی که در فضای مجازی فعالیت می‌کنند روز به روز در حال افزایش و بروزرسانی است به همین نسبت هم نیاز هست تا نیرو‌های پلیس و دیگر گروه‌هایی که در فضای مجازی برای حفظ امنیت این حوزه فعالیت می‌کنند این بروز رسانی را داشته باشند و دانش فضای مجازی باید به صورت لحظه‌ای بروزرسانی بشود. تا آنجایی که امکان داشته باشد نیرو‌های پلیس باید دانش‌های جدید را فرا بگیرند تا بتوانند با جرم‌های موجود در این حوزه مقابله کنند.

وی در واکنش به اینکه، چون نیرو‌های حفاظتی میراث فرهنگی امکان به کارگیری شبانه روزی را ندارند تجهیزات هوشمند چه سهمی در اقدام‌های حفاظتی این حوزه می‌تواند داشته باشد گفت: باید این مساله بررسی شود که چه ابزار‌هایی برای این کار مورد نیاز است. از این بابت آن نیازمندی‌هایی که برای به روزرسانی توانمندی‌ها و اینکه نیروی پلیس بتواند بهره کامل را از این فضا ببرد باید مورد شناسایی قرار بگیرد. پلیس باید بداند که به چه ابزار‌ها و نیازمندی‌هایی برای توسعه شکل حفاظت‌های خود احتیاج دارد تا بتواند کمبود‌هایی که دارد را جبران کند و با در اختیار گرفتن آخرین ابزار‌های موجود دنیا بتواند وظیفه مهم خودش در صیانت از آثار و ابنیه تاریخی را به درستی به انجام برساند.
 
بیشتر بخوانید:
‌نمی‌توان بار آموزش فضای مجازی را بر دوش یک نهاد گذاشت

وی درخصوص ظرفیت‌های پلیس فتا برای هم افزایی با یگان حفاظت میراث فرهنگی گفت: پلیس فتا با توجه به نگرشی که دارد همواره این هدف را داشته و دارد که با توجه به بروزرسانی‌هایی که اتفاق می‌افتد و دانشی که این نیرو‌ها از آن برخوردار هستند با تمام اقشار جامعه و همه سازمان‌ها همکاری‌های تنگاتنگی داشته باشد؛ بنابراین در صورتی که این مهم انجام شود و سازمان‌های مختلف نیازمندی‌های خودشان را با پلیس فتا در میان بگذارند این امکان وجود دارد که هم افزایی مناسبی شکل بگیرد؛ بنابراین درباره نیازمندی‌هایی که سازمان‌های مختلف از جمله وزارت میراث فرهنگی در هر موضوعی داشته باشند پلیس فتا با دانش و قابلیتی که دارد می‌تواند پاسخگو و کمک رسان نیاز‌های موجود در این زمینه باشد.

کاظمی درخصوص امکان‌ها و قابلیت‌های پلیس فتا برای آموزش نیرو‌های حفاظت میراث فرهنگی به منظور کار با تجهیزات هوشمند گفت: این جزو وظایف ذاتی پلیس نیست که بخواهد آموزش دیگر سازمان‌ها را به عهده بگیرد. مساله آموزش متولی دیگری دارد که به صورت تخصصی مشغول کار هستند. اما در صورتی که سازمانی نیازمندی داشته باشد امکان همکاری دوجانبه با پلیس فتا وجود دارد تا ضرورت‌هایی که وجود دارد را بتوانند مرتفع بکنند. البته پلیس فتا نه به عنوان اینکه مجری آموزش باشد، اما تا جایی که امکان پذیر باشد می‌تواند راهنما و راهگشای این حوزه باشد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *