صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نابرابری نژادی، کووید-۱۹ و زندان‌های آمریکا

۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۰۵:۱۵:۰۱
کد خبر: ۷۳۴۸۰۳
یک گزارش نشان می‎دهد که شیوع ویروس کرونا در میان زندانیان زندان‎های آمریکا رو به افزایش است.

- آمریکا یکی از بزرگترین مراکز شیوع کووید-۱۹ در جهان است؛ حدود ۱۰ درصد از آمریکایی‌ها به این بیماری مبتلا شده‎اند؛ این نرخ بسیار بیشتر از متوسط جهانی، یعنی ۲.۲ درصد است.

به گزارش پایگاه «کوارتز»، اما در زندان‌های آمریکا، این نرخ تقریباً ۴ برابر بیشتر است؛ تا اول آوریل، دستکم ۳۹ درصد از جمعیت زندانیان در آمریکا به ویروس کووید-۱۹ مبتلا شده بودند.

افراد زندانی در مقایسه با بقیه افراد ۵.۵ برابر بیشتر در معرض خطر ابتلا به کووید-۱۹ و ۳ برابر بیشتر در معرض خطر مرگ هستند.

بر اساس تحقیقی که در مجله «Proceedings of the National Academy of Sciences» منتشر شده، این موضوع یکی از دلایل اصلی نابرابری نژادی گسترده در بین بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در آمریکاست.

داده‌های مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا نشان می‌دهد که افراد لاتین تبار و سیاه پوستان در آمریکا به دلیل ابتلا به این ویروس حدودا ۳ برابر بیشتر از جمعیت عمومی در بیمارستان بستری می‌شوند و احتمال مرگ بر اثر آن نیز در مقایسه با جمعیت عمومی ۲ برابر بیشتر است.

جای تعجب نیست که شیوع کووید-۱۹ در زندان‌ها بسیار بیشتر از جمعیت عمومی آمریکا باشد.

آمریکا دارای بیشترین زندانیان در جهان (حدود ۲.۲ میلیون نفر) و بالاترین میزان افراد در زندان یا بازداشت به نسبت جمعیت هر کشور بزرگ است.

زندان‎های آمریکا بسیار شلوغ هستند و مدت‎هاست که این موضوع زمینه ساز اپیدمی‌های بیماری‌های مسری، از سل گرفته تا آنفلوانزا و اچ آی وی، است.

«اریک رین هارت»،استاد دانشگاه «نورث وسترن» و محقق در بانک جهانی، می‎گوید «کووید-۱۹ نشان داد که چگونه سیستم آمریکا نه تنها در زندان‎ها، بلکه در جوامع وسیع تری که زندانیان و زندان‌ها به آن‌ها متصل هستند، عامل محرک ابتلا‌هاست.»

در هر زمان مشخص در آمریکا، حدود ۶۰۰ هزار نفر قبل از محاکمه در زندان‌های محلی نگهداری می‌شوند و در واقع برای چند روز در بازداشت هستند.

زندان‌ها مکان‌هایی نیستند که افراد در آن حبس شوند و سپس از اجتماع جدا شوند؛ آن‌ها در ارتباط مداوم با جامعه هستند.

باید کارکنان زندان‌ها و بازداشتگاه را که در این امکانات کار می‌کنند به این موضوع اضافه کرد، که پس از پایان کار به خانه باز می‌گردند.

«رین هارت»، می‎گوید «این تقصیر افراد نیست، بلکه این تقصیر سیستمی است که مردم را به زور با خطرات روبرو می‌کند.»

این تاثیر در جوامع سیاهپوستان و لاتین تبارها، که بیش از حد در زندان‌ها و بازداشتگاه‌ها به سر می‌برند، بیشتر است.

حدود ۹۰ درصد جمعیت زندان‌ها در شیکاگو را سیاه پوستان یا لاتین تبار‌ها تشکیل می‌دهند و در نتیجه تحقیقات نشان می‎دهد که ۸۶ درصد از افزایش بار بیماری مرتبط با زندان‌ها مربوط به زندان‌هایی است که اکثریت جمعیت آن‌ها را سیاه پوستان و لاتین تبار‌ها تشکیل می‌دهند.

درک نقش زندان‌های آمریکا در شیوع کووید-۱۹ جنبه‌ای از سیستم زندان‌ها را که به ندرت مورد توجه قرار می‌گیرد، روشن می‌کند؛ تاثیر آن بر سلامت عمومی؛ بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که ابتلای بالا در میان اقلیت‌های قومی و نژادی در زندان‌های آمریکا می‌تواند تاثیر گسترده بر جوامع آن‌ها در خارج از زندان‌ها بگذارد.


برچسب ها: آمریکا جو بایدن

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *