صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«همه چیز می‌گذرد تو نمی‌گذری» ۲ اجرایی می‌شود/انتشار جدول بخش مناطق جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران

۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۳۴۵۲۶
سرانجام تئاتر کشور پس از نزدیک به یکسال تعطیلی در آستانه برگزاری سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر بازگشایی شد، این بازگشایی در اوایل فروردین سال ۱۴۰۰ با دیگر به تعطیلی کشانده شد، اما سریعا با تغییر گروه شغلی تماشاخانه‌ها آغاز به کار کردند.

- سرانجام تئاتر کشور پس از نزدیک به یکسال تعطیلی در آستانه برگزاری سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر بازگشایی شد، این بازگشایی در اوایل فروردین سال ۱۴۰۰ بار دیگر به تعطیلی کشانده شد، اما سریعا با تغییر گروه شغلی تماشاخانه‌ها آغاز به کار کردند، اما باز هم با آغاز شیوع موج چهارم کرونا باز هم عرصه نمایش به تعطیلی کشیده شد، و حالا بار دیگر سالن‌های تئاتر با دسترو ستاد ملی مبارزه با کرونا بازگشایی شدند.

به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی به مهمترین اخبار تئاتر در هفته جاری پرداخته است:

«همه چیز می‌گذرد تو نمی‌گذری» ۲ اجرایی می‌شود

نمایش «همه چیز می گذرد تو نمی گذری» به کارگردانی حسن طبیب زاده روز یکشنبه ۳۰ خرداد ماه با ۲ اجرا به کار خود پایان می‌دهد.

«همه چیز می گذرد تو نمی گذری» نوشته محمد چرمشیر با کارگردانی و بازی حسن طبیب زاده و تهیه کنندگی بابک جمشیدی که از ۱۷ خرداد ماه در تماشاخانه هیلاج به صحنه رفته است روز یکشنبه ۳۰ خرداد ماه با ۲ اجرا به کار خود پایان می‌دهد.

این نمایش در آخرین روز اجرای خود، در ساعت ۱۹ و ۲۰ به صحنه می‌رود.

اجرای یکشنبه مونولوگ «همه چیز می گذرد تو نمی گذری» پایانی بر اجراهای این نمایش در روزهای کرونایی خواهد بود.

انتشار جدول بخش مناطق جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران

جدول و زمان‌بندی اجراهای بخش مناطق بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران با شرکت ۷ اثر از ۵ دانشگاه منتشر شد.

نمایش‌های حاضر در بخش مناطق بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران معرفی شدند.

اجراهای بخش مناطق این رویداد از امروز (شنبه ۲۹ خرداد) در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی آغاز می‌شوند.

نمایش «رویای پر شکوه خالی» به کارگردانی حامد ادوای از دانشگاه نبی اکرم تبریز روز شنبه ۲۹ خرداد، «مکبث» به کارگردانی قاسم تنگسیرنژاد و مهسا رهسپار از دانشگاه آزاد بوشهر روز یکشنبه ۳۰ خرداد در مرکز تئاتر مولوی (سالن اصلی) روی صحنه می‌روند.

همچنین نمایش‌های «بیماری خانواده میم» به کارگردانی امید سعیدپور از دانشگاه نبی اکرم تبریز دوشنبه ۳۱ خرداد، «به روایت سگ زرد برادر شغال» به کارگردانی عرفان آیتی از دانشگاه دامغان سه‌شنبه یکم تیر، «ظل النسا» به کارگردانی شکیبا معقولی از دانشگاه سپهر اصفهان چهارشنبه ۲ تیر میزبان علاقه‌مندان به هنرهای نمایشی هستند.

نمایش «لوپوس» به کارگردانی ابوالفضل فرهادی از دانشگاه آزاد سپیدان نیز روز پنجشنبه ۳ تیر برای مخاطبان تئاتر اجرا خواهد داشت.

در آخرین روز از اجراهای بخش مناطق جشنواره نیز نمایش «پایین سمت چپ» به کارگردانی هادی محرابی از دانشگاه دامغان در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی روی صحنه می‌رود.

همه نمایش‌های نامبرده از ساعت ۱۷ در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی اجرا می‌شوند. جدول اجراهای بخش مناطق جشنواره تئاتر دانشگاهی را اینجا ببینید.

بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی به دبیری سید مجتبی جدی و به همت اداره کل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در بخش‌های صحنه، مناطق، تجربه‌های اجرا، پژوهش (جایزه فرهاد ناظرزاده کرمانی)، نمایشنامه‌نویسی (جایزه اکبر رادی)، ترجمه (جایزه محمدرضا خاکی)، بین‌الملل، اساتید، جشنواره جشنواره‌ها، رادیو تئاتر، ماکت صحنه، عکس، پوستر، کارگاه‌ها و درس گفتارها برگزار می‌شود.

«تَوَحُش» به مهرگان رسید/ خانواده‌ای درگیر جنگ در شهری بی طرف

نمایش «تَوَحُش» به نویسندگی علیرضا افشار نادری و کارگردانی حسین اناری از امروز در خانه نمایش مهرگان روی صحنه می‌رود.

«تَوَحُش» به نویسندگی علیرضا افشار نادری، طراحی و کارگردانی حسین اناری و تهیه کنندگی سارا داروفروش از امروز ۳۰ خرداد ماه در خانه نمایش مهرگان روی صحنه می‌رود.

کمند کلبادی، محمد تاجیک، محمدپوریا هلالی، احسان صاحبدادی و هلیا هامرز در این اثر به ایفای نقش می‌پردازند.

از دیگر عوامل نمایش «تَوَحُش» می‌توان به مجری طرح: مهدی علی‌نژاد، دستیار کارگردان و برنامه ریز: مهدی اناری، عکاس: آتوسا امینی، مشاور و مربی صدا: محمد راکعی، روابط عمومی: سیدمحمدصادق سیادت، مدیر تولید: کامبیز نیک آمیز، مدیر صحنه: محمد تواب اکبری، ساخت دکور: احمد اناری، دوخت لباس: فاطمه برش دار، نرگس هلالی اشاره کرد.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: خانواده ای در شهری بی طرف، از سمت شمال و جنوب درگیر جنگ و نزاع هستند و دچار بیماری و قحطی شده اند. پس از مرگ پدر و مادر، فرزندان ...

علاقه مندان جهت تماشای این نمایش که از روز یکشنبه ۳۰ خردادماه، هر روز ساعت ۱۹ در سالن دو خانه نمایش مهرگان روی صحنه می‌رود، می‌توانند به خانه نمایش مهرگان به آدرس خیابان انقلاب، خیابان خارک، بن بست اول، پلاک ۵ مراجعه کنند.

 

«نکته باریکتر از مو» برنامه جدید رادیو نمایش درباره تئاتر درمانی

از این پس برنامه جدید نکته باریکتر از مو که به مقوله تئاتر درمانی اختصاص دارد از آنتن رادیو نمایش پخش می‌شود.

ژاله محمد علی طراح و ایده پرداز و تهیه کننده برنامه رادیویی نکته باریکتر از مو ضمن اعلام این مطلب افزود: ایده این برنامه که درباره تئاتر درمانی است از مدت‌ها پیش شکل گرفت و البته این مقوله چندان در کشور ما شناخته شده نیست.

وی ادامه داد: مدت‌ها در حال انجام، تحقیق و نگارش آن بودیم و قرار است علاوه بر خانم سمیه خطیب زاده، نویسندگان دیگری نیز به این تیم اضافه شوند.

محمد علی تأکید کرد: در این برنامه قصد داریم به نکات و نقاط ضعف افراد در روابط ارتباطی بپردازیم. ما در هر برنامه قصد داریم نکته‌ای از روابط ظریف انسانی را در قالب مونولوگ در آیتمی به نام بهش میگم مطرح کنیم، نکاتی که اصلاح آن‌ها می‌تواند مانع بروز اختلافات بزرگ بین افراد شود.

وی عنوان کرد:کلا محور برنامه بر ارتباطات کلامی شکل گرفته است و در بخش بهش میگم نکات بسیار ظریفی را که در روز همه ما با آن‌ها سر و کار داریم را مطرح کنیم.

این تهیه کننده رادیویی خاطرنشان کرد: در آیتمی دیگر نیز به کاربرد‌های تئاتر درمانی می‌پردازیم و اینکه چه مشکلاتی را می‌توانیم با تئاتر درمانی حل کنیم.

محمد علی در پایان گفت: در این برنامه روز‌های شنبه به روابط خانوادگی، یک شنبه‌ها ارتباطات در محیط کار، دوشنبه‌ها ارتباطات اجتماعی، سه شنبه‌ها ارتباطات در فضا مجازی و چهارشنبه‌ها ارتباط با خود می‌پردازیم.

نکته باریکتر از مو در گروه دانش و اندیشه رادیو نمایش تهیه شده وزنده یاد احمد گنجی، رامین پورایمان، فریبا متخصص، مونا صفی، ماندانا محسنی، مهدی نمینی مقدم و نورالدین جوادیان هنرمندانی هستند که در تیتراژ این برنامه به ما کمک کرده اند. همچنین در هر قسمت از برنامه یکی از بازیگران اداره کل هنر‌های نمایشی رادیو حضور دارند و نمایش مونولوگ اجرا می‌کنند.
این برنامه به نویسندگی ژاله محمد علی، سمیه خطیب زاده، اجرای بهناز بستان دوست، کارشناس تئاتر درمانی مجید امرایی، مشاور محتوایی ناهید سادات شریفی، صدابرداری محدثه فرانی و تهیه کنندگی ژاله محمد علی از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹:۳۰ به روی آنتن رادیو نمایش می‌رود و روز بعد ساعت ۱۲:۳۰ تکرار آن است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *