صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کلاهبرداری‌های مجازی؛ در کشاکش آگاهی و اهمال

۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۷:۴۹
کد خبر: ۷۳۴۰۱۱
از انواع گونه‌های کلاهبرداری یکی هم قسم اینترنتی آن است که، چون وسعت رو به فزونی فناوری و توسعه ارتباطات با بهره جویی از فضای مجازی در مسیر رواج افتاده، مقابله با جرائم این عرصه هم خود به مقام مساله‌ای پراهمیت فرا می‌رود.
- تخلفاتی که در فضای مجازی رخ می‌دهد را با عنوان جرائم سایبری در رده یکی از انواع جرم‌های اینترنتی صورت بندی می‌کنند که گاه ممکن است چنین تخلفاتی از سر غفلت یا فقدان آگاهی‌های مرتبط با محیط سایبر بروز پیدا کند. اما بسیاری اوقات هم تبهکارانی با بهره بردن از بی خبری یا سهل انگاری بعضی شهروندان دست به کار فریب و اخاذی از کاربران دنیای مجازی می‌شوند.

فراگیری فزاینده کاربرد اینترنت در سطوح گوناگون جامعه و پیدایی نیاز‌های سایبری برای به کار گیرندگان آن از رهگذر زندگی در جوار دنیای مجازی زمین مساعد برای کاشتن بذر بزه کاری را هم مهیا کرده است.

بر اساس یک تصور عمومی فقدان وجود آگاهی از چند و چون آنچه در فضای مجازی می‌گذرد اصلی‌ترین عاملی است که کاربران بی دفاع را در مصاف با دام چاله‌های موجود در این محیط به حال خود وامی گذارد. پس لازم است تا با آگاهی بخشی‌های همه جانبه و روشنگری درباب آنچه در زیر پوست این دنیای پر از رمز و مجاز می‌گذرد به تجهیز و تسلیح کاربران همت کرد.

با این همه وجود شواهدی از فریب خوردگی دسته‌هایی از اقشار آشنا با زیر و بم تحرکات موجود در این حوزه مانند دانش آموختگان اقتصاد یا حقوق به تردید‌هایی درباره کاربست آگاهی‌های مجازی برای مقابله با خدعه گری‌های شیادان این عرصه دامن می‌زند.
 
بیشتر بخوانید:


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *