صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زاکانی: مشارکت مردم منشاء استحکام درونی نظام و انسجام ملی است

۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰:۵۹
کد خبر: ۷۳۳۸۷۸
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه مشارکت تاثیر زیادی در تعیین سرنوشت مردم دارد، گفت: این مشارکت، منشاء استحکام درونی نظام و انسجام ملی و مایه پشت گرمی رئیس جمهوری است که می‌خواهد اقدامات قاطع و اصلاح گرایانه را در دستور کار خود بگذارد

- علیرضا زاکانی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس پس از انداختن رأی خود در صندوق در حسینیه جماران، با حضور در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سئوالی مبنی بر دلایل انصرافش از کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: من برای تحقق راه و روش امام (ره) در جامعه، از کاندیداتوری انصراف دادم؛ بودن یا نبودن ما موضوعیت ندارد بلکه آنچه که مهم است استمرار تفکر و روش حضرت امام (ره) در جامعه می‌باشد.

وی با اشاره به ۷ ویژگی روش و تفکر حضرت امام (ره) گفت: امام عظیم‌الشأن ما به سنت‌های الهی پایبند بودند و اسلام را حداکثری می‌خواستند؛ حضرت امام (ره) حفظ نظام اسلامی را از اوجب واجبات می‌دانستند؛ امام ما تبعیت از، ولی فقیه را واجب می‌دانستند؛ ایشان مردم سالاری دینی را باور داشتند و در تفکر امام (ره) جایی برای آقایی و سروری مسئولین نبود و مسئولین خاک پای مردم هستند.

زاکانی ادامه داد: امام (ره) یک موی کوخ نشین را به کاخ نشنیان نمی‌دادند؛ امروز که بخشی از جامعه ما دچار اشرافی‌گری شده و فرهنگ کاخ نشینی در بین برخی از مسئولین رسوخ کرده، انحراف از مسیر و تفکر حضرت امام (ره) است. از سویی دیگر، امام (ره) انقلاب اسلامی را مقدمه ظهور کبری می‌دانستند، لذا همه ما مقدمه هستیم؛ بنابراین ما کنار رفتیم تا این ۷ ویژگی متجلی در تفکر حضرت امام (ره) در جامعه حاکم باشد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در ادامه به رئیس جمهور منتخب توصیه کرد: سادگی و بی‌آلایشی را از حضرت امام (ره) بیاموزد. این مشی حضرت امام بود؛ حال آنکه امروز مشاهده می‌کنیم برخی مسئولین اگر از آن‌ها تمجید و تعریف نشود، ناراحت می‌شوند! این یعنی عملا راه را درست طی نکرده‌اند و نصایح امام و رهبر انقلاب در ذهن بخشی از مسئولین اثر نکرده است، علی‌ایحال امیدواریم مسئولین نیز راه رشد و تعالی را طی کنند و رئیس جمهور منتخب هم با تمسک به اسلام و تبعیت از رهبری و تکیه بر مردم، ریشه فقر و فساد و تبعیض را خشک کند و راه را برای استقلال و آزادی واقعی باز کند.

زاکانی تاکید کرد: عدالت به معنای عینیت یافته او در عرصه‌های مختلف زندگی درکنار معنویت و پیشرفت محقق کنند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی درباره جایگاه خود در دولت بعدی مشروط به ریاست جمهوری کاندیدای مورد نظر وی، افزود: من بهترین جای کشور یعنی مرکز پژوهش‌های مجلس هستم و آنجا نیز نوکری می‌کنم خیلی بد است که کسی هرجایی دوست داشته باشد جای دیگری برود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به شما پیشنهاد وزارت داده شده است، تاکید کرد: خیر، بنده وزارت و ریاست جمهوری را خیلی کمتر از آن میبینم که بخواهم شان خود و یک بچه بسیجی را پای وزارت بگذارم.

زاکانی در پاسخ به سئوالی در مورد چرایی کاندید شدن خود در انتخابات ریاست جمهوری، گفت:  بنده نامزد شدم به دلیل آنکه ریاست جمهوری جایی است که با انتخاب او تحولات بزرگی درکشور رقم می‌خورد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: رئیس جمهور بعد از رهبری معظم انقلاب، دومین فرد کشور و بالاترین رکن اجرایی کشور است؛ لذا یکی از اشکالاتی که طی سالیان گذشته به خصوص این ۸ سال به ما تحمیل شده، این است که کسانی سرکار آمدند که آن ۷ ویژگی برای پیروی از خط امام که بنده ذکر کردم را باور ندارند و بی جهت اسم حضرت امام را نیز خراب می‌کنند.

وی ادامه داد: بنده آمدم که اگر در صورت اقبال مردم، تا انتهای کار بروم. از ابتدای کار هم گفته بودم که جریان انقلاب، مهم‌تر از افراد است لذا هرکسی که اقبال بیشتری داشته باشد ما حتما به او کمک می‌کنیم. به کسانیکه که نحوه آمدن و رفتنشان را محاسبه مادی و معاملاتی می‌کنند نگاهی نداریم و معتقدیم این مناصب دنیا ارزش فکر کردن ندارد.

زاکانی گفت: هرکسی رای آورد رئیس جمهور محترم کشور ما است و ما از همان لحظه به او در راستای نوکری به مردم و خدمت به انقلاب اسلامی کمک می‌کنیم.

وی با بیان اینکه مشارکت تاثیر زیادی در تعیین سرنوشت مردم دارد، افزود: این مشارکت، منشاء استحکام درونی نظام و انسجام ملی و مایه پشت گرمی رئیس جمهوری است که می‌خواهد اقدامات قاطع و اسلام گرایانه را در دستور کار خود بگذارد، اگر هرچقدر رای مردم بالاتر رود امکان ریشه کنی فساد، فقر و تبعیض در جامعه و سرعت بخشیدن پیشرفت در کشور افزوده می‌شود.

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *