صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فرصت طلایی انتخاب

۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۰:۰۱
کد خبر: ۷۳۳۵۹۹
حسین کنعانی مقدم، کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی در یادداشتی نوشت: آتش سیاه نمایی‌ها و وارونه نمایی‌ها تبلیغاتی دشمن هر چه به ساعت صفر انتخابات نزدیک می‌شویم تندتر می‌شود. انتخابات فردا حتماً اتفاق مهمی است که دشمن را این‌همه به تکاپو و تقلا واداشته وگرنه، صاحبان غول‌های رسانه‌ای، دلار‌های خود را صرف پویشی سودآورتر می‌کردند.

- حسین کنعانی مقدم در روزنامه حمایت نوشت: هر چه به ساعت صفر انتخابات نزدیک می‌شویم، آتش سیاه نمایی‌ها و وارونه نمایی‌ها تندتر شده و توپخانه تبلیغاتی دشمن هر چه در توان دارد در قالب انواع پوشش‌های رسانه‌ای برای منصرف کردن مردم از حضور در پای صندوق‌های رأی و یا دستکم کمرنگ نمودن این حماسه، شلیک می‌کند. انتخابات فردا حتماً اتفاق مهمی است که دشمن را این‌همه به تکاپو و تقلا واداشته وگرنه، صاحبان غول‌های رسانه‌ای، دلار‌های خود را صرف پویشی سودآورتر می‌کردند. ذکر چند نکته در اینجا می‌تواند مفید باشد.

یکم، ازنظر اتاق‌های فکر و اندیشکده‌های نظام سلطه، تئوری حمله صرف به حاکمیت و ارکان جمهوری اسلامی دیگر پاسخ نمی‌دهد، زیرا نظام قدرتمند ایران قادر است هر تهدیدی را به‌راحتی دفع کند و در مدت کوتاهی از عهده احیا و بازسازی خرابی‌ها و لطمات برآید. علت این تاب‌آوری البته مشخص بود، اما برای غرب سال‌ها طول کشید تا مسلم شود. مردم و پشتوانه آن‌ها برای ادامه حکمرانی دینی، عاملی بود که غرب را به فکر فرو برد. هیئت‌های اندیشه‌ورز اروپایی، آمریکایی و صهیونیستی تحقیقات وسیع با صرف میلیارد‌ها دلار را آغاز کردند تا بتوانند راهی به‌منظور جدا کردن مردم از حاکمیت بیابند.

نوک پیکان و به عبارتی ویترین حمایت مردمی از نظام، حضور در انتخابات بود و هر آنچه به‌صورت پراکنده در تمام ایام سال برای تخریب عملکرد نظام بکار بسته بودند، یکجا و با جدیدترین شیوه‌های رسانه‌ای، در چند ماه و چند هفته باقی‌مانده به انتخابات، روی سن بردند.

ازنظر منظومه نحس دشمنان انقلاب، اگر در این مقطع نتوانند پشتوانه مردمی را تحت‌الشعاع خود قرار داده و باعث ریزش آرای عمومی شوند، به این مفهوم است که دیگر ارکان جنگ نرم آن‌ها نیز فشل بوده و به نتیجه دلخواهشان نرسیده است؛ لذا پویش‌های مختلف در فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای از طرف کسانی به راه افتاده که ذره‌ای از درد مردم با خبر نیستند و تنها غرض و مرض آن‌ها، جدا کردن بدنه مردمی از حاکمیت و به‌اصطلاح متوقف کردن حرکت انقلاب به سمت قله‌هاست.

دوم، انتخابات یک فرصت بسیار طلایی است که نباید از دست برود. در علم نجوم، پدیده‌هایی همچون خورشیدگرفتگی یا ابر ماه هرچند سال یک‌بار و برخی از انواع آن‌ها، به‌ندرت اتفاق می‌افتند. وقتی این تحولات سماوی رخ می‌دهند، نحوه حرکت اجرام آسمانی دستخوش تغییراتی شده و در یک چرخه زمانی به انتهای خود می‌رسند؛ رویدادی که ادامه آن منوط به یک اتفاق نجومی بزرگ دیگر است. به همین دلیل می‌بینیم که منجمان در سراسر جهان با تجهیزات پیشرفته آماده رصد می‌شوند تا از این فرصت برای چندین سال و حتی چندین دهه، منابع تحقیقاتی و علمی به دست آورند.

فرصت انتخابات نیز چنین کارکردی دارد و هر دوره، از ویژگی‌هایی برخوردار است که چنانچه به‌خوبی شناخته و بهره‌برداری شود، آینده کشور رو به بهبود و پویایی می‌رود. در گفتگو‌ها بعضاً می‌شنویم کسانی که به یک گفتمان خاص رأی داده‌اند و یا حتی رأی نداده‌اند، اظهار پشیمانی می‌کنند و بدون پرده‌پوشی می‌گویند فرصت ساختن و پیشرفت ایران را به هدر داده‌اند. جایی که کشور در چهار سال آینده خواهد ایستاد، محصول اغتنام فرصت و یا اهمال در استفاده از آن است؛ کما اینکه اوضاع و احوال این روز‌های ما، نتیجه انتخاب‌های گذشته است.

سوم، جریان و تفکری در کشور وجود دارد که اقتدار منطقه‌ای جمهوری اسلامی را هزینه اضافه! و ماجراجویی می‌داند و از زمانی که مجال طرح و اجرای نظریاتشان را یافته‌اند، دندان طمع دشمن نیز تیزتر شده است.

رجزخوانی کوتوله‌های منطقه برای ایران که به قول ترامپ، اگر حمایت آمریکا از آن‌ها نباشد، ظرف دو هفته سقوط می‌کنند و مجبور به تکلم با زبان فارسی می‌شوند، حاکی از آن است که تهدیدات بدخواهان منطقه‌ای و بین‌المللی علیه کشورمان در صورت عدم‌اصلاح رویه موجود، تشدید خواهد شد؛ لذا برای منکوب کردن دشمن، رفع تهدیدات و افزایش ضریب امنیت، نیاز به دولتی داریم که از هیاهو و خط‌ونشان حریف واهمه نداشته باشد، مجیزگوی اقتدار نظامی آمریکا نباشد و بهترین دفاع را آمادگی پیشدستانه بداند. تقویت بنیه دفاعی – امنیتی ازاین‌رو، درهم تنیدگی متقابل و معناداری با نتیجه انتخابات و نگاه غالب بر دولت آینده دارد.

نکته پایانی اینکه حتی اگر کف انتظار را در نظر بگیریم؛ به این مفهوم که فقط حضور پرشور رقم بخورد، در مناسبات بین‌المللی حساب دیگری روی دولت منتخب بازخواهد شد. دولت آینده با پشتوانه مردمی قوی درصورتی‌که با ورود یک منتخب پرانگیزه، پرکار و جهادی تقویت شود، نه‌تن‌ها خواهد توانست از کوچک‌ترین فرصت‌ها به نفع تغییر اساسی بهره ببرد، بلکه تهدیدات را نیز به فرصت تبدیل می‌کند.

به فرموده رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم غیور تبریز؛ «البته اگر این شرکت پرشور مردم همراه بشود با یک انتخاب درست که حقیقتاً یک نیروی کارآمد و باایمان و پرانگیزه و علاقه‌مند به کار انتخاب بشود به‌وسیله مردم، خب این نورعلی نور است و آینده کشور را تضمین خواهد کرد. علاج درد‌های مزمن کشور در پرشور بودن انتخابات و حضور عمومی مردم و بعد، انتخاب اصلح، انتخاب شخصیت مناسب در انتخابات ریاست جمهوری است.»
(۲۹ بهمن ۹۹)



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *