صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ریشه های اسلام هراسی در کانادا و افزایش حوادث مرگبار علیه مسلمانان

۱۷ تير ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۵:۰۱
کد خبر: ۷۳۳۴۷۹
موضوع اسلام هراسی در کانادا و اقدامات ضد اسلامی دولت فدرال یکی دیگر از نمونه های نقض حقوق بشر در این کشور است.

- پایگاه «اوتاوا سیتیزن»، در گزارشی نوشت «پس از حمله مرگبار اخیر در شهر «لندن» در ایالت اونتاریو کانادا، حادثه‌ای که در آن ۴ نفر از یک خانواده پس از اینکه یک جوان ۲۰ ساله با خودرو به آن‌ها حمله کرد و آن‌ها را به قتل رساند، بسیاری از کانادایی‌ها تعجب می‌کنند که چگونه ما به این مرحله رسیدیم و چگونه ممکن است در کانادا یک انسان بتواند این همه نفرت و وحشت را در وجود خود بپروراند؟»

در پی سیاست‌های دولت کانادا در رابطه با موضوعات امنیت ملی و اسلام هراسی طی دو دهه گذشته، برخی استدلال کرده‎اند که دو موضوع با اقدامات اسلام هراسانه در ارتباط است.

اولین موضوع، قابل مشاهده‌ترین نوع اسلام ستیزی است؛ این نوع بدین شکل است که زنی که حجاب دارد در روز روشن مورد حمله فیزیکی قرار می‌گیرد؛ این موضوع وحشتناک است.

پلیس کانادا معمولاً با این شکل از اسلام ستیزی به عنوان یک حادثه یا جنایتی با انگیزه نفرت برخورد می‌کند، اما متاسفانه افرادی که این اعمال اسلام هراسانه را مرتکب می‌شوند به ندرت تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرد و این موضوع اجازه می‌دهد تا انجام این اعمال عادی شود.

نوع دوم اسلام ستیزی قابل مشاهده نیست؛ این نوع، ریشه در سیستم کانادا دارد و برای اکثر کانادایی‌ها پیامد‌های آن مشخص نیست.

این مورد در نهاد‌های دولتی کانادا وجود دارد؛ از پلیس تا نیرو‌های نظامی کانادا و یا آژانس خدمات مرزی کانادا؛ همه در طول سال‌ها در معرض این موارد قرار گرفته‎اند.

این شکل از اسلام هراسی رسما توسط دولت کانادا ترویج نمی‌شود، اما نتیجه گیری بخشنامه‌های دولت توسط آژانس‌ها به گونه‌ای اجرا می‌شود که سازمان‌ها و جوامع مسلمان را هدف قرار داده و آن‌ها را برجسته می‌کند و روندی را ایجاد  می‌کند که در این شیوه‌های اسلام هراسی سرمایه گذاری کرده‎اند.

این موضوع به صراحت اسلام هراسی نامیده نمی‌شود، بلکه تعصب ناخودآگاه و نژادپرستی نظام‌مند است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *