راه حلهایی برای رفع بوی ضحم کله پاچه
کله پاچه یکی از غذاهای سنتی مرسوم در خاورمیانه است که اگر این غذا به درستی طبخ نشود بوی ضحم و بدی خواهد داشت.
_ نمناک نوشت: کله پاچه یکی از غذاهای سنتی مقوی، پرکالری، اما پرچربی ایرانی است که از قدمت و احترام خاصی میان مردم برخوردار میباشد. این غذای لذیذ و خوشمزه اگر به درستی طبخ نشود دارای بوی ضحم و بدی خواهد بود.
از بین بردن بوی بد کله پاچه هنگام پخت
پس از تمیز کردن کله پاچه، قابلمهای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید، سپس کله پاچه را درون قابلمه بگذارید تا آب بجوش آید. بعد از اینکه آب جوشید و روی سطح کله پاچه، کف خاکستری رنگ جمع شد، آن را با یک قاشق جمع کنید، البته بهتر است این آب را یکبار خالی کنید و مجددا آب داخل قابلمه بریزید تا آب کله پاچه شفاف و روشن باشد.
در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید، چند عدد پیاز و چند حبه سیر را خرد کرده و درون تابه تفت دهید.
سپس فلفل سیاه و زردچوبه به محتویات تابه اضافه کنید و پس از کمی هم زدن به درون قابلمه اضافه کنید.
توجه کنید که نمک را یک ساعت قبل از خاموش کردن حرارت به قابلمه اضافه کنید، چرا که زود ریختن نمک موجب دیرپز شدن و اضافه کردن آن در آخر موجب بی مزه شدن غذا میشود.
در صورت تمایل مقداری زعفران دم کرده پس از خاموش کردن شعله به کله پاچه اضافه کنید.
کله پاچه را بعد از جدا کردن استخوانها و روکش سفید روی زبان، به همراه خانواده در وعده صبحانه نوش جان کنید.
رفع بوی سوختگی کله پاچه
در پاسخ به سوال برخی از شما کاربران در رابطه با این مورد باید بگوییم که روشی مختص رفع این بو معرفی نشده است، اما شما میتوانید با مطالعه مطلب " رفع انواع بوهای سوختگی از خانه به طور طبیعی " به پاسخ سوال خود برسید چراکه در این مطلب ما تمام راههای رفع بوی بد از خانه را گفته ایم.
نکاتی درباره طبخ کله پاچه
هنگام خرید کله پاچه به تازه بودن آن دقت کنید.
از مراکز معتبرو مطمئن کله پاچه را خریداری نمائید.
برای خرید کله پاچه باید توجه کنید که کله بز یا میش را انتخاب نکنید و فقط از کله گوسفند یا گاو استفاده نمائید.
کله پاچه را به خوبی تمیز کرده و با دقت شستشو دهید.
در صورت تمایل میتوانید از بلغور گندم و نخود استفاده کنید.
هنگام پخت میتوانید از لیمو خشک و چوب دارچین نیز استفاده کنید، بعد از پخت کامل غذا این مواد را از قابلمه خارج کنید.
هر نوع تغییر رنگ و بوی بد از علائم فاسد بودن کله است.
کله پاچه را در وعده صبحانه میل کنید و برای آماده کردن، آن را از شب قبل روی حرارت بگذارید تا به آرامی پخته شود.
یک ساعت قبل از خاموش کردن شعله، نمک را اضافه کنید.
از ادویههای زیاد برای طبخ کله پاچه استفاده نمائید.
هنگام سرو مقداری آب لیموی تازه به کله پاچه اضافه کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *