صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جلیلی:مسکن باید تبدیل به یک کالای مصرفی شود

۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۴:۳۱
کد خبر: ۷۳۳۲۸۳
سعید جلیلی گفت: حتماً باید برنامه‌ها و سیاست‌های ما در حوزه مسکن به گونه‌ای باشد که مسکن از حالت سرمایه‌ای خارج شود و تبدیل به یک کالای مصرفی شود.

- سعید جلیلی با حضور در برنامه آگاهانه شبکه خبر به تببین مواضع انتخاباتی خود پرداخت که محور‌های آن به شرح زیر است.

نرخ تورم در ایران متاسفانه بسیار قابل تاسف است و متوسط نرخ تورم در دنیا کمتر از ۵ درصد است، اما نرخ تورم ما ۴۶ درصد است.

کاهش نرخ تورم باید پایدار باشد و برآورد ما این است که نرخ تورم در یک سال آینده باید به نصف برسد و سپس باید برنامه‌ریزی شود تا نرخ تورم در ایران به نرم جهانی برسد.

ما نباید با مردم درباره مسائلی، چون کاهش نرخ تورم و بیکاری با اعداد و ارقام بازی کنیم. ما باید بگوییم که چگونه و با چه برنامه‌هایی می‌خواهیم بیکاری و یا نرخ تورم را کاهش دهیم.

ما باید به صورت دقیق بگوییم که چگونه می‌توانیم نرخ اشتغال را افزایش دهیم و در جهت اشتغال‌زایی گام برداریم.

حتماً باید برنامه‌ها و سیاست‌های ما در حوزه مسکن به گونه‌ای باشد که مسکن از حالت سرمایه‌ای خارج شود و تبدیل به یک کالای مصرفی شود و باید رویه فعلی اصلاح شود و ما برنامه داریم.

طرح‌هایی، چون مالیات بر مالیات خالی و مالیات بر عایدی سرمایه از جمله طرح‌هایی است که می‌تواند مسکن را از حالت سرمایه‌ای خارج کند

از سوی دیگر باید تولید مسکن به اندازه نیاز جامعه باشد. ما باید سالی ۸۰۰ هزار ازدواج در سال داشته باشیم، اما متاسفانه میزان ازدواج در سال به ۵۰۰ هزار مورد کاهش یافته است.

باید حداقل ۲۰۰ هزار مسکن روستایی در سال بسازیم. همچنین باید ۲۰۰ هزار مسکن در سال بازسازی شود. بر این اساس، در سال باید حداقل یک میلیون مسکن جدید ساخته شود.

بازار سرمایه برای این است که مردم بتوانند پول‌های خود را در این بازار وارد کنند تا به تولید کشور کمک کند و نباید این پول صرف سوداگری شود. اگر افرادی خارج از روند طبیعی بخواهند وارد بازار بورس شوند و یک مسئول دولتی بخواهد شاخص برای بورس تعیین کند، حتماً غلط است و نتیجه‌بخش نیست.

بازار سرمایه عرصه خوبی است که سرمایه‌های مردم و دولت جهت پیدا کند تا از سرمایه خود به بهترین شکل استفاده کنند و ما طرح‌های مختلفی در این زمینه داریم.

وقتی روزی دو هزار میلیارد خلق پول می‌شود یعنی اینکه بانک‌ها با پول پول به دست می‌آوردند.

اگر می‌خواهیم اصلاحی در کشور شود باید یک تغییر و تحول اساسی در فرهنگ سیاسی کشور صورت گیرد.

اگر این فرهنگ سیاسی و تحول مثبت را پیدا نکند عوارضی دارد که برخی وقت‌ها می‌تواند تمام ظرفیت‌های کشور را متوقف کند.

اگر می‌خواهیم حاشیه‌ها نباشد، این کار یک نفر نیست و این یک فرهنگ سیاسی می‌خواد و رئیس‌جمهور باید در این زمینه اقدامات موثر در زمینه فرهنگ سیاسی انجام دهد.

نباید کشور را روزمره اداره کرد و در ۴ سال آینده کشور باید جهش پیدا کند و جهش کشور هم بدون پیشرفت علم میسر نخواهد شد.

پیشرفت بدون جهش علم صورت نمی‌گیرد لذا علم باید با صنعت و نیاز‌های ما مرتبط باشد.

ما امروز پیشرفت‌های خوبی در دانشگاه و در عملکرد اساتید داریم لذا یکی از کار‌های مهم دولت باید این باشد که زحمات اساتید و دانشگاه خاک نخورد.

دولت باید تمام ظرفیت علمی کشور را در زمینه جهش کشور بسیج کند. مثلاً ما درباره موضوع راهبرد فضایی کشور صحبت کردیم لذا ما باید به جایی برسیم که انسان را به فضا بفرستیم.

ما می‌توانیم در کشور جهش ایجاد کنیم اگر کسی نمی‌تواند نباید این مسئله را به مردم تسری بدهد.

مردم کار‌های بزرگ انجام داده و حماسه‌های بزرگ آفریدند طبیعتاً کسانی که در صحنه‌های همچون دفاع مقدس حماسه آفریدند در صحنه‌ای مثل کشاورزی، صنعت معدن، اقتصاد و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند بسیار بسیار بیشتر حماسه بیافریند.

انشالله در ۴ سال آینده با انتخاب مردم، چهار سالی پر از شکوفایی و افتخار خواهیم داشت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *