فوت و فنهای تهیه بستنی آلبالویی
بستنی آلبالویی یکی از خنکترین و دلچسبترین دسرهای تابستانی است که طرفداران زیادی دارد. شما میتوانید به راحتی این بستنی را در خانه تهیه کنید.
_ نمناک نوشت: بستنی آلبالویی با روشهای متفاوت و مواد اولیه مختلفی تهیه میشود، ولی اگر شما نیز به دنبال بستنی آلبالویی کمی ترش میگردید و دوستدارید خیلی راحت این بستنی را تهیه نگران نباشید ما سادهترین و آسانترین روش تهیه بستنی آلبالویی را برای شما آورده ایم.
مواد لازم بستنی آلبالویی
آلبالو: یک کیلو
شکر: یک و نیم پیمانه
ثعلب: یک قاشق چای خوری
آب: نصف پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
ثعلب: یک قاشق چای خوری
آب: نصف پیمانه
طریقه تهیه بستنی آلبالوی آسان و راحت
برای تهیه این بستنی خوشمزه و راحت ابتدا باید آلبالوها را خوب بشورید و هسته آنها را بگیرید. اگر این کار برای شما سخت است میتوانید از آلبالوی آمادهای که هسته آن گرفته شده است استفاده کنید.
در ادامه یک ظرف مناسب بردارید و شکر هایتان را درون آن بریزید سپس یک قاشق چای خوری ثعلب را که گفته شده است را به شکر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ثعلبها باز شوند و گلوله گلوله نشوند.
آلبالوهای هسته گرفته شده را درون مخلوط کن بریزید و حدود نصف پیمانه به آن آب اضافه کنید و شروع به مخلوط کردن بکنید تا کاملا آلبالوها حل شوند.
در ادامه دوباره مخلوط کن را روشن کنید و شکر مخلوط شده با ثعلب را قاشق به قاشق به آلبالوها اضافه کنید.
یک کاسه استیل بردارید سپس مایع بستنی را درون آن بریزید و دورن فریزر بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. پس از گذشت نیم ساعت کاسه را خارج کرده و حدود مواد گوشه را آرام آرام بگیرید و به وسط مواد بیاوردی و دوباره موادتان را مخلوط کنید. دوباره بگذارید درون یخچال و پس از گذشت نیم ساعت از فریزر خارج کنید و دوباره با همزن شروع کنید به آرامی مواد دور کاسه را هم بزنید و تا وسط مواد ادامه دهید تا یخ بستنی مخلوط شود و بستنی ببندد.
حدود هفت مرتیبه این کار را انجام دهید تا کاملا بستنی خودش را ببنددو یخی درون آن وجود نداشته باشد.
پس از این مرحله بستنی را درون یک ظرفی مناسب بریزید که در داشته باشد سپس با کمک یک قاشق روی مایع بستنی را صاف کنید سپس درب ظرف را بپذارید و درون یخچال قرار بدهید تا حدود ۲۴ ساعت درون آن بماند.
پس از گذشت ۲۴ ساعت ظرف را از یخچال خارج کنید بستنی شما حاضر است با کمک اسکوپ بستنی آن را درون ظرف بریزید و با کمک شربت آلبالو و یا خود آلبالو آن را تزیین کرده و سرو کنید.
در ادامه یک ظرف مناسب بردارید و شکر هایتان را درون آن بریزید سپس یک قاشق چای خوری ثعلب را که گفته شده است را به شکر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ثعلبها باز شوند و گلوله گلوله نشوند.
آلبالوهای هسته گرفته شده را درون مخلوط کن بریزید و حدود نصف پیمانه به آن آب اضافه کنید و شروع به مخلوط کردن بکنید تا کاملا آلبالوها حل شوند.
در ادامه دوباره مخلوط کن را روشن کنید و شکر مخلوط شده با ثعلب را قاشق به قاشق به آلبالوها اضافه کنید.
یک کاسه استیل بردارید سپس مایع بستنی را درون آن بریزید و دورن فریزر بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. پس از گذشت نیم ساعت کاسه را خارج کرده و حدود مواد گوشه را آرام آرام بگیرید و به وسط مواد بیاوردی و دوباره موادتان را مخلوط کنید. دوباره بگذارید درون یخچال و پس از گذشت نیم ساعت از فریزر خارج کنید و دوباره با همزن شروع کنید به آرامی مواد دور کاسه را هم بزنید و تا وسط مواد ادامه دهید تا یخ بستنی مخلوط شود و بستنی ببندد.
حدود هفت مرتیبه این کار را انجام دهید تا کاملا بستنی خودش را ببنددو یخی درون آن وجود نداشته باشد.
پس از این مرحله بستنی را درون یک ظرفی مناسب بریزید که در داشته باشد سپس با کمک یک قاشق روی مایع بستنی را صاف کنید سپس درب ظرف را بپذارید و درون یخچال قرار بدهید تا حدود ۲۴ ساعت درون آن بماند.
پس از گذشت ۲۴ ساعت ظرف را از یخچال خارج کنید بستنی شما حاضر است با کمک اسکوپ بستنی آن را درون ظرف بریزید و با کمک شربت آلبالو و یا خود آلبالو آن را تزیین کرده و سرو کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *