صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کربلایی‌زاده: هنوز خیلی از مردم نمی‌دانند که سینماها باز شده‌اند/نیازمند تبلیغ هستیم

۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۱:۰۸
کد خبر: ۷۳۲۸۰۶
بازیگر فیلم سینمایی «تک‌خال» گفت: سینماگران تلاش کردند تا سینما از گروه مشاغل ۳ به ۲ تغییر پیدا کند تا سینما‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی حداقل باز باشند اما هنوز مردم نمی‌دانند سینما‌ها باز هستند و مانوری در این زمینه داده نمی‌شود به همین خاطر مخاطبان به سینما نمی‌روند.

امیر کربلایی‌زاده در گفت‌وگو با پیرامون حضور خود در فیلم سینمایی «تک‌خال» گفت: محمدحسین فرحبخش تهیه‌‎کننده «تک‌خال» چندین تئاتر و اجرای استندآپ کمدی‌های من را در سال‌های گذشته دیده بود به همین خاطر به من پیشنهاد بازی در یکی از کارهایش را داد که درگیر چند کار‌ تئاتر و سریال بودم به همین دلیل این همکاری اتفاق نیفتاد و منتظر فرصتی برای کار کردن با همدیگر بودیم.

وی در همین راستا ابراز کرد: پیشنهاد بازی در «تک‌خال» از طرف فرحبخش داده شد و با توجه به اینکه نقش بهتری هم از نقش‌های قبلی بود پذیرفتم. مجید مافی کارگردان این فیلم تجربه خیلی خوبی در سال‌های گذشته مخصوصا در کنار بهرنگ توفیقی به عنوان دستیار کارگردان داشت. «تک‌خال» اولین فیلم مافی است و به نظرم به خوبی از پس کارگردانی آن برآمده و حضور او در مقام کارگردان جذابیت بیشتری به فیلم داده و کمدی موقعیت‌ بهتر و جالب‌تری را نسبت به کمدی‌های هم شکل خودش ساخته است.

این استندآپ کمدین همچنین درباره اکران فیلم‌ها در شرایط اپیدمی کرونا بیان کرد: برای هر تهیه‌کننده‌ای اکران فیلم در شرایط کرونا ریسک است چراکه با تعطیلی چند باره سینماها و رسیدن این خبر به گوش مخاطبان باعث قطع ارتباط  با علاقمندان به سینما و تبلیغ دهان به دهان آن‌ها در جامعه شد و همین موضوع وضعیت را بدتر کرد. تبلیغات تلویزیونی هم که نداشتیم و با توجه به اینکه معلوم نبود سینما‌ها دوباره چه زمانی باز و چه زمانی ممکن است تعطیل شوند، نمی‌شد پول زیادی برای تبلیغات آثار هزینه کرد. «تک‌خال» به دلیل شرایط موجود نسبت به کار‌های قبلی فرحبخش با نوسان مواجه شد و با گپ‌وگفتی که با او داشتم متوجه دغدغه او نسبت به باز بودن دائمی سینما‌ها و جریان داشتن هنر سینما شدم. اکران «تک‌خال» در این شرایط هم برآمده از دغدغه او برای عبور از شرایط بحرانی است.

کربلایی‌زاده با اشاره به تلاش طولانی مدت سینماگران برای انتقال سینما از گروه مشاغل ۳ به ۲ بیان کرد: فرحبخش در کنار دیگر دوستان تلاش زیادی کرد تا سینما از گروه مشاغل ۳ به ۲ تغییر پیدا کند تا سینما‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی حداقل باز باشند. با توجه به اینکه خیلی‌ها هنوز نمی‌دانند سینما‌ها باز هستند و مانوری در این زمینه داده نمی‌شود به سینما نمی‌روند.

بازیگر مجموعه تلویزیونی «قرعه» با اشاره به شرایط امن سالن‌های سینما و تئاتر بیان کرد: به نظر من سینما و تئاتر نسبت به خیلی از مشاغل دیگر که باز هستند امن‌تر هستند. حتی در اوج شیوع کرونا خیلی از مشاغل توجه آنچنانی به رعایت پروتکل‌ها نداشتند در صورتی که سینما و تئاتر اینگونه نبود و کاملا رعایت می‌شد. قبل از عید هم نمایشی در سالن اصلی تئاتر شهر داشتیم و به محض ورود تماشاگران به سالن ضدعفونی انجام میشد و همچنین تهویه سالن و فاصله گذاری و یکی در میان نشستن در صندلی‌‌ها رعایت می‌شد. در سینما هم به همین شکل این موارد مدنظر دوستان بوده و هست. خانواده‌ها خیلی راحت می‌توانند به سینما بروند و اوقات فراغت خوبی داشته باشند.

بازیگر مجموعه تلویزیونی «معمای شاه» با اشاره به بازخورد‌های مخاطبین نسبت به فیلم سینمایی «تک‌خال» اظهار کرد: این جنس از فیلم قبلا هم در سینمای تجاری ساخته شده و طرفداران خودش را دارد خیلی برای من مهم بود که به هر چیزی برای خنداندن تماشاگر متوسل نشویم و در عین حال بتوانیم مخاطبی که دنبال قصه هم هست را جذب کنیم. داستان «تک‌خال» از مسائل روز اجتماعی گرفته شده است که ممکن است برای هر کسی پیش بیاید. از این جهت فیلم توانسته با مخاطب ارتباط درستی برقرار کند. قطعا اگر این فیلم در زمان مناسب‌تری اکران می‌شد درصد بیشتری از مردم فیلم را می‌دیدند و فروش بالاتری را هم شاهد بودیم.

بازیگر مجموعه تلویزیونی «گاهی به پشت سر نگاه کن» درباره فعالیت‌های اخیر خود در عرصه بازیگری بیان کرد: یکی دو پیشنهاد تئاتری دارم که در حال بررسی آن هستم و در کنار آن کتاب تالیفی خودم هم در مرحله نهایی است و فکر می‌کنم تا دو ماه آینده به دست علاقه‌مندان استندآپ کمدی برسد. 

کربلایی‌زاده خاطرنشان کرد: معتقدم استندآپ کمدی (با احترام به هنر‌های سرگرم کننده) جزو هنر‌های نمایشی است به این خاطر که خنده همراه با اندیشه را به وجود می‌آورد. در تمام کشور‌های پیشرفته دنیا این هنر جریان‌ساز بوده است، استندآپ کمدین‌ها ظریف‌ترین سیاسی، اجتماعی و رفتار‌های غلط و درست را مورد نقد قرار می‌دهند و علاوه بر خنداندن به تماشاگر تلنگری هم زده می‌شود. آل پاچینو، رابین ویلیامز شهیر، جیم کری، ادی مورفی، ویل اسمیت و بسیاری از بازیگران مطرح دنیا استندآپ کمدی را جزو افتخارات خودشان می‌دانند. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *