صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تشکیل کارگروه ارتقاء امنیت اجتماعی اصناف و بازار

۱۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰:۰۲
کد خبر: ۷۳۲۱۶
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
خبرگزاری میزان- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از تشکیل کارگروه ارتقاء امنیت اجتماعی اصناف و بازار خبرداد و گفت: این کارگروه با عضویت اداره کل تعزیرات، صنعت معدن و تجارت ، اتاق اصناف پلیس های اماکن و امنیت اخلاقی و یک عضو قضایی تشکیل شده است.
به گزارش خبرنگار حقوقی و قضایی میزان به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کرمان، دادخدا سالاری با اشاره به فرمایشات ریاست محترم قوه قضاییه بر ضرورت برخورد دادستان‌های سراسر کشور با جرائم مرتبط با مسائل فرهنگی و مظاهر و جلوه‌های ترویج کننده فساد و ناهنجاری اجتماعی گفت : کارگروه ارتقاء امنیت اجتماعی اصناف و بازار با حضور در سطح بازار و خیابان‌ها و واحدهای صنفی همواره فعالیت می‌کند.

وی افزود: این کارگروه جمع آوری البسه و کالاهای منافی ارزش‌های اسلامی و انقلابی موضوع قانون نحوه رسیدگی به تخلفات و مجازات فروشندگان لباسهایی که استفاده از آن‌ها در ملا عام خلاف شرع است و یا عفت عمومی را جریحه دار می کند مصوب 1365 ، جلوگیری از تصدی واحدهای صنفی عرضه کننده پوشاک زنانه توسط مردان و سایر موارد مرتبط بررسی می‌کند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان در ادامه بیان کرد: این کارگروه 20 مورد بازرسی را در سال 93 انجام داده است و با نزدیک شدن به فصل شروع مدارس اقدامات این کارگروه پررنگ تر خواهد شد.

سالاری با بیان اینکه انجام اقدامات فرهنگی در مسیر مقابله با تهاجم فرهنگی در اولویت دادستانی است، تاکید کرد:  بعنوان مدعی العموم اجازه نخواهیم داد ارزش‌های دینی و انقلابی مردم تحت شعاع خودسری‌ها و جهالت برخی روشنفکرنما قرار گیرد و از ظرفیت‌های قانونی موجود برای مصون سازی حوزه قضایی کرمان استفاده حداکثری خواهیم کرد.

این مقام قضایی  توجه بیشتر خانواده‌ها را به انجام رسالت‌های تربیتی و مراقبتی خواستار شد و خاطر نشان کرد: استفاده از تجهیزات دریافت از ماهواره علاوه بر اینکه عملی مجرمانه است به عاملی برای از بین بردن بنیان خانواده تبدیل شده است.

 وی بیان کرد: با توجه به رشد سریع فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی و شبکه های اجتماعی امروز طیف مخاطبان وسیعی را به خود اختصاص داده و در ترویج فرهنگ‌های مختلف نقش بسزایی دارد و می طلبد متولیان حوزه فرهنگ برای مدیریت این فضا چاره اندیشی عاجلی  انجام دهند .   



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *