صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مبلغ وام سهام عدالت مشخص نیست

۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۱:۴۸
کد خبر: ۷۳۲۰۵۶
مدیر پروژه کارت‌های اعتباری شرکت سپرده گذاری مرکزی گفت: مبلغ کارت اعتباری سهام عدالت مشخص نیست و متقاضیان ۵۰ درصد ارزش قابل معامله سهام عدالت را وام دریافت می‌کنند.

- ایسنا نوشت: سمیه محمدی، با تاکید بر اینکه روند اعطای کارت اعتباری سهام عدالت به مشمولان این سهام همچنان ادامه دارد، اظهار کرد: تا کنون نزدیک به ۱۰۰ هزار درخواست از سوی دو بانک ملی و تجارت برای دریافت کارت اعتباری به شرکت سپرده گذاری مرکزی ارسال شده است. البته ممکن است درخواست‌هایی که به بانک‌ها ارسال شده است بیشتر باشد، اما بانک‌ها فقط درخواست افراد واجد شرایط را به شرکت ارسال میکنند.

وی ادامه داد: اگر درخواست‌ها در روز کاری ارسال شود، کار‌های مربوطه در شرکت انجام شده و دوباره به بانک ارجاع داده می‌شود و بانک باید مابقی امور را انجام دهد. پس از آن افراد می‌توانند از طرقی که بانک‌ها اعلام کرده اند، از کارت اعتباری استفاده کنند. البته به غیر از بانک تجارت و ملی با ۱۴ بانک برای این منظور تفاهم نامه امضا شده است و بانک‌ها به شدت پیگیری این جریان هستند.

مدیر پروژه کارت‌های اعتباری شرکت سپرده گذاری مرکزی درمورد مبلغ کارت اعتباری نیز توضیح داد: مبلغ مشخص نیست. درواقع متقاضیان ۵۰ درصد ارزش قابل معامله سهام عدالت را وام دریافت می‌کنند. به عبارت دیگر ۶۰ درصد سهام عدالت قابل معامله است و متقاضیان ۵۰ درصد از این ۶۰ درصد را وام دریافت می‌کنند. مبلغ آن نیز با توجه به شرایط بازار و روند صعودی یا نزولی بازار، متغیر و افزایشی و کاهشی است. این فرایند برای سهام داران مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت صدق می‌کند.

به گفته محمدی، مشمولان می‌توانند با مراحعه به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه میزان دارایی خود را مشاهده کنند.

بر اساس این گزارش، امکان دریافت وام سهام عدالت برای مشمولان از اواسط زمستان سال گذشته فراهم شده است و سهام داران می‌توانند با مراجعه به دو بانک تجارت و ملی این وام را که فیزیکی و نقدی نیست را دریافت کنند و اگر طی یک ماه مبلغ توسط فرد بازگردانده نشد، در اقساط ۳۶ ماهه باید تسویه شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *