صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خطر ابتلا به بیماری «آب سیاه» با مصرف کافئین

۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۴:۲۸
کد خبر: ۷۳۱۷۹۵
محققان می‌گویند مصرف روزانه ۴ فنجان قهوه ممکن است خطر ابتلا به گلوکوم تهدید کننده بینایی را چهار برابر کند.
  _ فارس به نقل از دیلی‌میل، محققان هشدار می‌دهند مصرف روزانه ۴ فنجان قهوه ممکن است خطر ابتلا به گلوکوم تهدید کننده بینایی را چهار برابر کند.
 
گلوکوم یا آب سیاه به گروهی از بیماری‌های چشمی گفته می‌شود که درآن عصب بینایی دچار آسیب می‌شود. از آنجا که این عصب اطلاعات جسمی را که دیده می‌شود به مغز می‌برد هنگامی که آسیب می‌بیند، بینایی کاهش خواهد یافت که میزان آن به شدت تخریب عصب بینایی بستگی دارد. میزان دید که در اثر آب سیاه از بین می‌رود غیر قابل بازگشت است.
 
متخصصان بیمارستان «Mount Sinai» در نیویورک رژیم غذایی و سلامتی ۱۲۰ هزار بزرگسال را مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند، کافئین در کسانی که به جهت ژنتیکی ممکن است در معرض گلوکوم باشند تأثیر دارد و ریسک ابتلای آن‌ها را به میزان قابل توجهی افزای می‌دهد. برای این افراد، چهار فنجان قهوه در روز ۰.۳۵ میلی‌متر جیوه فشار چشم را افزایش می‌دهد.
 
به گفته تیم تحقیق این یافته‌ها نشان می‌دهد، افرادی که سابقه خانوادگی گلوکوم دارند، بهتر است مصرف روزانه کافئین را کاهش دهند.
 
طبق برآورد موسسه ملی مراقبت‌های بهداشتی، در انگلیس، گلوکوم ۱۰ درصد از کل موارد مربوط به نابینایی را تشکیل می‌دهد.
 
لوئیس پسکواله از محققان این پژوهش می‌گوید: در این مطالعه نشان دادیم که رابطه نامطلوبی بین مصرف زیاد کافئین و گلوکوم فقط در بین افرادی که بالاترین امتیاز خطر ژنتیکی را برای افزایش فشار چشم دارند، مشهود است.

برچسب ها: بیماری قهوه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *