صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاثیر جگر مرغ بر عملکرد حافظه

۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۳۰۸۶۱
یک متخصص طب سنتی در رابطه با فواید جگر مرغ گفت: جگر مرغ دارای فواید و مواد معدنی بسیار زیادی است و مصرف آن می‌تواند به تقویت حافظه کمک کند.
_ باشگاه خبرنگاران نوشت: محمدرضا حاجی حیدری اظهار کرد: در طب سنتی کبد یا جگر دارای مزاج گرم و تراست. هضم این ماده غذایی برای معده بسیار سنگین است.
 
این متخصص طب سنتی افزود: جگر انواع مختلفی دارد که بهترین نوع جگر برای افراد جگر پرندگان و خصوصا جگر مرغ و مرغابی است.
 
این متخصص طب سنتی بیان کرد: به طور کلی جگر مرغ منبع غنی از ویتامین‌ها از قبیل ویتامین‌های گروه B و A، اسید فولیک و فولات است.
 
حاجی حیدری تصریح کرد: مصرف جگر مرغ برای افرادی که کم خونی دارند بخصوص خانم‌ها به شدت توصیه می‌شود. جگر مرغ علاوه بر انواع ویتامین‌ها دارای مواد معدنی خصوصا آهن و کلسیم است بنابراین مصرف آن در کم خونی‌های ناشی از کمبود آهن که در خانم‌ها بیشتر شایع است بسیار مفید خواهد بود. همچنین ویتامین A موجود در آن برای تقویت بینایی و حافظه سودمند است.
 
او افزود: مواد معدنی موجود در این ماده غذایی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.
 
حاجی حیدری بیان کرد: این ماده غذایی در کنار تمام فوایدی که دارد زیاده رویی در مصرف آن عوارضی را برای فرد مصرف کننده به همراه خواهد داشت که برای کاهش مضرات جگر در طب سنتی توصیه شده جگر را همراه دارچین، سرکه، گشنیز خشک، نمک و زیره مصرف شود.
 
او در خصوص چگونگی مصرف جگر برای افراد با طبع‌های سرد و گرم گفت: در گرم مزاجان همراه ادویه سرد مانند گشنیز و سرکه و در سرد مزاجان همراه زیره، دارچین و میل شود.
 
این متخصص طب سنتی یادآوری کرد: افرادی که معده سرد و ضعیفی دارند در مصرف آن احتیاط کنند.

برچسب ها: حافظه جگر مرغ

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *