صدور 4 هزار مجوز برای تشکیل سمن ها در دو سال گذشته
وی ادامه داد: باید تحولات و نهادهای اجتماعی را به سمت ضریب خوردن و توسعه درون ملت ببریم که این امر با توسعه کمی و کیفی تشکلهای اجتماعی فراهم میشود.
معاون امور سازمانهای مردم نهاد معاونت امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور اضافه کرد: بعد از اینکه برنامهریزان توسعه در دنیا مسیر توسعه اقتصادی را طی کردند جوامع با مشکلات بسیاری مواجه شدند چراکه در این مسیر صرفاً به زیرساختهای اقتصادی توجه شده بود.
وی ادامه داد: در حین توجه به مباحث اقتصادی مباحث مختلف دیگری شکل گرفت و عنوان «سرمایه اجتماعی» واژه جدیدی بود که در مباحث توسعه به کار گرفته شد. معمولاً سه شاخص اصلی برای اندازهگیری این نوع سرمایه در نظر میگیرند که نخست شاخص رضایت، دوم اعتماد و سوم مشارکت است.
معاون امور سازمانهای مردم نهاد معاونت امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور در ادامه افزود: این سه شاخص را به روشهای علمی اندازهگیری میکنند که در این اندازهگیری وضعیت سرمایه اجتماعی در سه شاخص تعیین شده در ایران وضعیتی پایینتر از میانگین را نشان میدهد.
وی افزود: ماجرای تشکلهای اجتماعی نه یک امر تفننی و وارداتی که ضرورت جامعه ایران اسلامی است چراکه بدون این مسیر دهه آینده ایران را باید دهه چالشهای بزرگ بدانیم.
مشکینی یادآور شد: باید کاری کنیم تا مردم برای عضویت در این نهادها و تشکلها اقبال نشان دهند و کار تشکیلاتی انجام دهند زیرا این امر ثمرات زیادی برای کشور به دنبال خواهد داشت.
معاون امور سازمانهای مردم نهاد معاونت امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور با بیان اینکه کار تشکل باید بر اساس خرد جمعی صورت گیرد، گفت: اگر همه افراد بحث فعالیتهای جمعی و تشکیلاتی را بیاموزند، وضعیت سرمایههای اجتماعی تغییر پیدا خواهد کرد.
مشکینی در پایان با اشاره به اینکه در طول 11 سال گذشته 4 هزار مجوز برای تشکلها در کشور صادر شده است، گفت: در دو سال عمر دولت یازدهم 4 هزار مجوز صادر شده که این نشان از توسعه کمی تشکلها را دارد تا بتوانیم به سمت کیفی شدن هم حرکت کنیم.
انتهای پیام