صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سوابق کاری سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی از زبان خواهرش

۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۳:۳۳
کد خبر: ۷۳۰۶۶۰
خواهر سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه گفتگوی صمیمی نماینده کاندیدا‌های انتخابات ریاست جمهوری به تشریح سوابق کاری وی پرداخت.

- نیر اعظم قاضی زاده هاشمی خواهر سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه گفتگوی صمیمی نماینده کاندیدا‌های انتخابات ریاست جمهوری، درباره سوابق کاری برادر خود در ده سال گذشته گفت: سید امیر حسین، زاده شهر فریمان و نانوازاده‌ای است که در سن ۳۷ سالگی به عنوان جوان‌ترین نماینده، راهی مجلس شورای اسلامی شد و در این مدت جزء هیئت رئیسه و نایب رئیس مجلس، رئیس کمیسیون بهداشت و سخنگوی کمیسیون اجتماعی بوده و در مدت قبل از ده سال نیز سمت رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان را تجربه کرده است.

وی در پاسخ به این سوال که فکر می‌کنید برادرتان می‌تواند رئیس جمهور خوبی باشند نیز اظهار داشت: به عنوان خواهر بزرگتری که شاهد رشد و نمو سید امیر حسین بودم، تیز هوشی و هوش بالای ایشان همیشه در برنامه‌هایی که در زندگی دارد حتی در عالم کودکی هدفدار بوده، برای رسیدن به اهدافش برنامه ریزی داشته و تلاش بسیار هوشمندانه و خستگی ناپذیر، با توجه به چنین ویژگی شخصیتی که سید امیر حسین دارد و از طرفی تربیت مذهبی که با نظارت و هدایت پدر و دقت مادر که در تربیت دینی ایشان داشتند و از یک طرف دوره جوانی شان با روز‌های پیروزی انقلاب اسلامی مواجه می‌شود و بعد حضور در جبهه‌های جنگ، شخصیت ایشان را محکم‌تر و با صلابت‌تر کرد.

خواهر قاضی زاده هاشمی خاطر نشان کرد: سید امیر حسین علاوه بر توانایی ذاتی و توانمندی که دارد با شکل گرفتن شخصیتش با فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی و اینکه کار با حوانان را بسیار زیاد انجام داده می‌تواند مدیریت و رهبری کلان کشور را داشته باشد و می‌تواند رئیس جمهور موفقی شود.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا اطلاع دارید تا به حال موضوع و مشکل خاصی بوده که ایشان بتوانند بر آن فائق بیایند گفت: پیگیری جدی و مجدانه به عنوان نایب رئیس مجلس در بحث واکسن کرونا و مشکلاتی که به لحاظ مالی در بحث بورس برای مردم پیش آمد، با پیگیری‌هایی که داشته توانسته منابع و مدارکی که حقی از مردم ضایع شده را جمع آوری و تحویل قوه قضائیه بدهند.

وی همچنین در تشریح مهمترین مساله و دغدغه آقای قاضی زاده هاشمی در حال حاضر نیز بیان کرد: وضعیت سخت مردم به لحاظ معیشتی.

خواهر قاضی زاده هاشمی در توصیف بهترین و بدترین اخلاق برادر خود نیز عنوان کرد: بهترین اخلاق ایشان نظم و قاطعیت و بدترین آن، بی تفاوت نبودن نسبت به مردم است که ممکن است خیلی از مواقع او را اذیت کند، ولی از یک نظر برای خدمت رساندن و پیگیری کار مردم شاید به درد آن‌ها بخورد.

وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آقای قاضی زاده هاشمی آیا تا به حال به مناطق محروم سفر داشتند، گفت: سفر‌هایی به مناطق محروم داشته از جمله سیستان و بلوچستان و کرمان و همدم و هم پای محرومین بوده بنابراین درکی که از محرومین داشته باعث شد که وقتی به عنوان نماینده اول شهر انتخاب شد یکی از اولین اقداماتش رفع محرومیت مناطق حاشیه شهر مشهد بود.

خواهر قاضی زاده هاشمی در پاسخ به این سوال که شما دلسوزی برادر برای مردم را کجا دیدید هم اظهار داشت: دلسوزی بی نهایت که در موقعیت‌های مختلف پای صحبت‌های ایشان نشستم و آن را ابراز کرده برای اشتغال جوانان، ادامه تحصیل و امر ازدواج شان است.

وی ادامه داد: به خاطر دو سال سربازی اجباری است که پسران جوانان ما باید بگذرانند، ایشان معتقد است که با حذف سربازی اجباری و تبدیل آن به سربازی حرفه‌ای راه باز می‌شود که جوانان ما هم تحصیلات خود را ادامه دهند، هم به اشتغال برسد و هم زودتر بتواند تشکیل خانواده بدهد، به تبع مشکلی در سربازی اجباری برای پسران ما ایجاد می‌شود دختران هم آسیب می‌بینند.

این نماینده نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خصوص بزرگترین نقطه قوت آقای قاضی زاده هاشمی هم بیان داشت: درستکاری و صداقت.

خواهر قاضی زاده هاشمی در خصوص نگاه برادر در رابطه با فعالیت بانوان هم اظهار داشت: سید امیر حسین زنان را دارای قابلیت قدرت تغییر و قدرت تحول می‌داند و شاید اولین فردی که در ستاد انتخاباتی اش به عنوان رئیس ستاد از بانوان استفاده کرد ایشان بود و این خود بیانگر دیدگاه بلند و رفیع او نسبت به توانمندی زنان است و همچنین بستری که برای همسر شان به عنوان یک پزشک فراهم کرده تا به مردم خدمت کند نگاه ایشان را به زنان نشان می‌دهد و همراه کردن دخترشان در زمان ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری نمایانگر ارزشی است که برای جوانان به ویژه دختران جوان قائل هستند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه الگوی ایشان در زندگی چه کسی است هم اظهار داشت: امام راحل و مقام معظم رهبری.

خواهر قاضی زاده هاشمی درباره تعداد فرزندان برادر خود و حوزه فعالیت همسر ایشان نیز بیان داشت: ایشان یک پسر و یک دختر دارد که دخترشان در یکی از دانشگاه‌های تهران تحصیل می‌کند و پسر شان دوره اول متوسطه را در پایه هشتم می‌گذراند، همسر ایشان هم پزشک هستند که در یکی از مناطق محروم تهران مشغول به کارند.

نماینده این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین در خصوص تفریح و سرگرمی ایشان گفت: مطالعه و گاهی اوقات دوچرخه سواری تفریح برادم است و سفر اصلی ایشان هم زیارت امام رضا (ع) و خانواده و در صورت امکان سفر زیارتی اربعین است.

وی همچنین در رابطه با میانه ایشان با فیلم و سریال اظهار داشت: امیر حسین علاقمند به فیلم های تاریخی یا خانوادگی با جنبه های علمی و تحقیقاتی است.

خواهر قاضی زاده هاشمی همچنین در رابطه با این سوال که فکر می کنید چه کسی در زندگی ایشان و در محیط کار بیشترین تاثیر را روی ایشان دارد هم بیان کرد: بیشترین تاثیر را مادرم بر روی او دارد و در محیط کار هم اهل توجه به خرد جمعی به ویژه جوانان است.


وی همچنین در پاسخ به این پرسش که کدام ویژگی از برادرتان را دیگران نمی دانند، گفت: امیر حسین از 15 سالگی وارد جبهه های جنگ شد و از ناحیه پا دچار جانبازی شدند.

خواهر قاضی زاده هاشمی همچنین در پاسخ به چند واژه از دید برادر هم اظهار داشت: شفافیت: ابزار و روش کار.
ساده زیستی: مشی زندگی.
نخبگان: استفاده از مدیران نخبه در دولت سلام.
بخش خصوصی: حامی بخش خصوصی.
تحول: تشکیل دولت سلام و تحول ایران در قرن پیش رو.

وی در پایان در توصیف برادر خود اظهار داشت: تفاوت ایشان با سایر کاندیداها به لحاظ نگاهی است که به شیوه حکمرانی دارد، از دیدگاه ایشان برای ساختن ایران قوی و مستقل نیاز به تغییر و اصلاح شیوه حکمرانی در جمهوری اسلامی ایران است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *