صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جلیلی: ریسک‌پذیری سهامدان خرد در بازار سرمایه را ظرف ۳ ماه به حداقل می‌رسانیم/ ۹۰ درصد تسهیلات به ۱۰ درصد افراد داده شده است

۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۲:۱۴
کد خبر: ۷۳۰۶۴۰
نامزد سزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:ریسک‌پذیری سهامدان خرد در بازار سرمایه را ظرف ۳ ماه به حداقل می‌رسانیم.

- سعید جلیلی با حضور در برنامه «رئیس جمهور و جوانان» شبکه سه به تببین مواضع انتخاباتی خود پرداخت که مهمترین محورهای آن به شرح زیر است:

- خوشحالم که جوانان فعلی هم می‌توانند نقش مهمی برای آینده ایران داشته باشند.

- همانطور که ما در عرصه‌های مختلف، چون دفاع مقدس و انقلاب، جوانان را داشتیم و دشمنان دوست داشتند که دهه شصت تکرار نشود، در دهه ۹۰ هم جوانانی را داریم که در عرصه‌های مختلف نقش آفرینی کردند و حججی‌ها ظاهر شدند و در عرصه‌های علمی هم موفقیت‌های بزرگ داشتیم.

- امیدوارم همچنان که در این چهل سال جوانان موتور حرکت کشور بودند، در آینده کشور هم این جوانان باشند که این مسیر را با قوت و شتاب ادامه می‌دهند.

- بازار سرمایه بازاری است تا به تولید کشور اضافه شود. اما در بازار سرمایه باید پول بیشتر از کالا تولید شود. متاسفانه پول کشور در ۴۷ سال گذشته نزدیک به ۴۲ هزار برابر شده است، اما کالا و تولید ملی ۱.۷ برابر شده است و فاصله زیادی دارد و زمانی که پول انقدر افزایش پیدا کند و تولید تا این حد افزایش پیدا نکند، مشکل به وجود می‌آید و راه‌حل ما افزایش تولید است

- زمانی که بازار سرمایه، به بازار سفته بازی و سوداگری تبدیل شود، نتیجه لازم را نخواهد داشت و اگر می‌خواهید بازار بورس آرامش پیدا کند، باید بین بازار پولی و بازار سرمایه هماهنگی وجود داشته باشد.

- هنر رئیس‌جمهور باید این باشد که بتواند بانک مرکزی، بیمه مرکزی و سازمان بورس را با هم در این جهت هماهنگ کند و همچنین تدابیری اندیشیده شود تا اگر کسی در این عرصه وارد شد اطمینان داشته باشد و یکی از برنامه‌های ما این است که در سه ماه اول دولت آینده سازوکاری اندیشیده شود تا ریسک پذیری را برای سهامداران خود به حداقل برساند.

 - عدالت و کاهش فاصله طبقاتی یکی از شعار‌های انقلاب است و اگر می‌خواهید با فقر مبارزه کنید لازمه آن مبارزه با تبعیض و بی‌عدالتی است.

- باید در عرصه اقتصادی نگاهی وجود داشته باشد تا شکاف طبقاتی و بی عدالتی شکل نگیرد، اما متاسفانه می‌بینیم که ۵۰ درصد مردم اصلاً تسهیلات بانکی نمی‌گیرند و ۹۰ درصد تسهیلات به ۱۰ درصد افراد داده شده است.

- همه ایران باید در برنامه‌ریزی‌ها لحاظ شود. ما در موضوعات اقتصادی باید نگاهی داشته باشیم که زمینه‌های بی عدالتی شکل نگیرد.

- تولید مسکن وظیفه دولت است. در هشت سال گذشته تولید مسکن به ۳۵۰ هزار رسیده است. اگر شما نتوانید مسکن را تولید کنید روی تولید صنایع و ازدواج تاثیر می‌گذارد. دولت برای ۸۰۰ ازدواجی که در سال صورت می‌گیرد، حداقل باید ۱ ملییون مسکن تولید کند.


- جوانان آورده ابتدایی مسکن را ندارند. ما معتقدیم مدل مسکن مهر البته با رفع ایرادات ادامه یابد. دولت باید تسهیلات اولیه و همچنین زمین ارزان را در اختیار مردم قرار دهد تا مسکن ساخته شود.

- ما در هشت سال گذشته دولت سایه را تشکیل دادیم. دولتی اگر می‌خواهد کار کند نیاز دارد سایه جوانان بالای سرش باشد. یکی از این عرصه‌ها که باید روی آن کار شود، همین حوزه شفافیت است. همه نابه سامانی‌هایی که در سیستم اداری داریم ناشی از شفاف نبودن است. ما چند دستور اجرایی در این زمینه آماده کردیم.

- ما سامانه قرارداه‌های دولتی را ایجاد خواهیم کرد. وقتی ما به امر شفافیت بها دهیم ۸۰ میلیون مردم را به کمک خود آورده‌ایم و می‌توانیم از ابزار‌هایی مثل سوت زنی استفاده کنیم.

- باید از فرصت‌های کشور به بهترین شکل استفاده شود. فرصت کشاورزی یکی از بهترین فرصت‌های کشور است، فرصت کشاورزی ما می‌تواند نیاز منطقه را تامین کند.

- جوانان فرصت بی بدیلی همچون هنر را در اختیار دارند . امروز جوان ما می‌توانند عرصه فضای مجازی را برای هنر آفرینی در اختیار بگیرند. فضای مجازی یک فرصت است و باید برای ان برنامه داشت.

- دولت باید برای فارغ التحصیلان برنامه جدی داشته باشد و ما هم در این زمینه برنامه داریم که در آینده آن را اعلام خواهیم کرد.

-ما در هشت سال گذشته با ۲۴ جلسه با اصناف داشتیم. کارگاه‌های ما مشکل تامین مالی دارند. اگر دولت یک سیاست درست داشته باشد این خلق پول به سمت تولید هدایت خواهد شد.

- در دولت فوق هوشمند ما باید سراغ آحاد جامع برویم.هم شغل و هم رضایت شغلی حق آحاد جامع است. امنیت شغلی باید مدنظر قرار گیرد. یکی از حقوق مردم داشتن شغل است.ما بر همین اساس یک برنامه جدی تعریف خواهیم کرد. ایجاد شغل برای نسل سوم و چهارم چگونه باید صورت گیرد؟ ما برای تمامی دستگاه‌ها برای ایجاد شغل وظیفه تعریف می‌کنیم.

- امنیت شغلی، مسئله بسیار مهمی است و اگر می‌گوییم که مردم در کشور ما باید آرامش داشته باشند، مردم باید آثار و ثمرات آن را ببینند. اینکه گفته شود یک ساعت در هفته کار هم شغل محسوب می‌شود، این یک شوخی است.

- ما باید تعریف فساد را هم خوب بدانیم.خیلی اوقات فساد ناشی از عملی است که به درستی تعریفی از آن نداریم به عنوان مثال رفیق بازی یا پارتی بازی.

- بسیاری از مدیران عمده وقت خود را صرف کار‌های نمایشی می‌کنند که اسم این کار هم فساد است. لطمه‌ای که این کار‌ها به کشور وارد می‌کند، بسیار زیاد است. افرادی هستند که فقط نمایش می‌دهند و در کارنامه آنان هیچ چیزی وجود ندارد و هنر دولت و رئیس‌جمهور باید این باشد که در انتصابات به این مسئله مهم توجه شود تا با فساد مقابله شود.

- یکی از بحث هایی بسیار مهمی که باید رئیس جمهور به آن بپردازد این است که رابطه دولت و شهرداری‌ها را یک رابطه هم افزا کند.

- ورزش قهرمانی در حقیقت یک قله است که در حقیقت باعث تقویت سایر ورزش‌ها می شود.  اگر شما به ورزش قهرمانی بها دهی به ورزش پایه هم بها خواهی داد لذا قطعا  ورزش قهرمانی یک برنامه می‌خواهد.

 - کشور ما مهیای یک جهش بزرگ است و عمده توان این کار هم برعهده جوانان است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *