صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوت و فن‌های تهیه «کافه گلاسه»

۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۳۰۵۹۳
«کافه گلاسه» یکی از نوشیدنی‌های پر طرفدار در فصل تابستان است. این نوشیدنی خوشمزه را در یک فرصت کوتاه می‌توانید تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
_ ایرنا نوشت: در خانه کافه گلاسه درست کنید و از این دسر جذاب لذت ببرید.
 

مواد لازم برای تهیه کافه گلاسه:

قهوه: ۳ قاشق غذاخوری
بستنی ترجیحا وانیلی: یک لیتر
خامه فرم گرفته: ۱۵۰ گرم
شیر کم چرب: سه پیمانه
شکلات تخته‌ای رنده شده: ۳ قاشق سوپ‌خوری
 

طرز تهیه کافه گلاسه:

۱. ابتدا شیر را گرم کرده و با شکر و قهوه کاملا مخلوط کنید سپس آن را به مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.
 
۲. مخلوط شیر و شکر و قهوه را از یخچال بیرون آورده و آن را تا نیمه درون لیوان‌های بلندی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید.
 
۳. سه قاشق غذاخوری بستنی درون هر لیوان اضافه کنید.
 
۴. روی هر کدام از لیوان‌ها را با شکلات تخته‌ای رنده شده و مقداری خامه فرم گرفته تزیین کنید.

برچسب ها: طرز تهیه دسر

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *