فوت و فنهای تهیه «چیکن استراگانف»
آماده کردن یک غذای روسی که در سس شیر غوطهور شده، کار سختی نیست. برای تهیه «چیکن استروگانف»، نه به ساعتها انتظار نیاز دارید و نه به مواد غذایی متنوع.
_ ایرنا نوشت: یک غذای کامل و مغذی با پخت بسیار راحت. در کمتر از نیم ساعت میتوانید این وعده غذایی را آماده و با نان یا برنج میل کنید. البته اگر از غذاهای سنگین فراری هستید، میتوانید خامه را در این غذا حذف کنید یا مقدار بسیار کمی از آن استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف:
فیله مرغ: ۶ عدد
پیاز خرد شده: ۱ عدد
قارچ خرد شده: ۱ بسته
سیب زمینی خلالی: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
این غذا را هم نان و هم با برنج میتوانید میل کنید
دستور پخت و طرز تهیه چیکن استراگانف:
۱. ابتدا پیازهای خلالی شده را کمی تفت میدهیم و وقتی طلایی شدند، فیلههای خرد شده را (ترجیحا به صورت عمودی برش دهید) با مقداری نمک و فلفل تفت میدهید و اجازه میدهید تا فیلهها بپزد.
۲. در یک ظرف جداگانه، شیر را داغ کنید و آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. این مخلوط را دائما هم بزنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که مخلوط شیر و آرد از حالت رقیق بودند خارج شود و کمی غلیظ شود.
۳. سپس مخلوط شیر و آرد را با مرغها که سرخ کرده بودیم، مخلوط میکنیم و در آخر خامه را اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. چون خامه اگر روی حرارت بماند میبرد.
۴. سپس مخلوط را با سیبزمینی یا چیپس خلالی تزیین میکنیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *