صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوت و فن‌های تهیه «چیکن استراگانف»

۱۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۳۰۳۰۷
آماده کردن یک غذای روسی که در سس شیر غوطه‌ور شده، کار سختی نیست. برای تهیه «چیکن استروگانف»، نه به ساعت‌ها انتظار نیاز دارید و نه به مواد غذایی متنوع.
_ ایرنا نوشت: یک غذای کامل و مغذی با پخت بسیار راحت. در کمتر از نیم ساعت می‌توانید این وعده غذایی را آماده و با نان یا برنج میل کنید. البته اگر از غذا‌های سنگین فراری هستید، می‌توانید خامه را در این غذا حذف کنید یا مقدار بسیار کمی از آن استفاده کنید.
 

مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف:

فیله مرغ: ۶ عدد
پیاز خرد شده: ۱ عدد
 قارچ خرد شده: ۱ بسته
 سیب زمینی خلالی: به مقدار دلخواه
 نمک و فلفل: به میزان لازم
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
 
این غذا را هم نان و هم با برنج می‌توانید میل کنید
 

دستور پخت و طرز تهیه چیکن استراگانف:

۱. ابتدا پیاز‌های خلالی شده را کمی تفت می‌دهیم و وقتی طلایی شدند، فیله‌های خرد شده را (ترجیحا به صورت عمودی برش دهید) با مقداری نمک و فلفل تفت می‌دهید و اجازه می‌دهید تا فیله‌ها بپزد.
 
۲. در یک ظرف جداگانه، شیر را داغ کنید و آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. این مخلوط را دائما هم بزنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که مخلوط شیر و آرد از حالت رقیق بودند خارج شود و کمی غلیظ شود.
 
۳. سپس مخلوط شیر و آرد را با مرغ‌ها که سرخ کرده بودیم، مخلوط می‌کنیم و در آخر خامه را اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمی‌داریم. چون خامه اگر روی حرارت بماند می‌برد.
 
۴. سپس مخلوط را با سیب‌زمینی یا چیپس خلالی تزیین می‌کنیم.
 

برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *