ترفندهایی برای تهیه دسر «بانوفی پای»
دسر «بانوفی پای» یک دسر انگلیسی بر پایه خامه، موز، تافی و شیر پرچرب است. در برخی از دستورات این شیرینی با بیسکوییت خردشده و یا کره، قهوه و شکلات تهیه میشود.
_ ایرنا نوشت: اگر به درست کردن انواع دسر علاقه دارید حتما اسم بانوفی پای را شنیدهاید. این دسر یکی از معروفترین دسرهای جهان است که با پاناکوتا، تیرامیسو و انواع چیز کیک و دیگر دسرهای محبوب رقابت میکند.
مواد لازم برای تهیه بانوفی پای:
خامه ۲بسته
شکر قهوهای صد گرم
موز خرد شده ۴عدد
شیر ا لیوان
شکلات خرد شده لازم
کره ذوب شده ۱۵۰گرم
بیسکوییت ا بسته بزرگ
طرز تهیه و دستور پخت بانوفی پای:
۱. ابتدا یک بستهی بزرگ از بیسکوییت بتی پور را داخل غذاساز میریزیم و پودر میکنیم. اگر غذاساز نداشتید از گوشتکوب برای پودر کردن استفاده کنید.
۲. کره را در یک قابلمهی کوچک بگذارید و با شعلهی خیلی کم به آرامی ذوب کنید مراقب باشید کره نسوزد، چون زود در اثر حرارت سیاه میشود.
۳. کرهی ذوب شده را به بیسکوییت پودرشده اضافه کنید و اول با قاشق هم بزنید و بعد با دست به شکل خمیر در بیاورید.
۴. بهتر است برای درست کردن این دسر، از قالب تارت استفاده کنید، خمیر درست شده را داخل قالب تارت بریزید و با استفاده از یک استکان به ته قالب بچسبانیم یعنی آنقدر سفت شود که با برگرداندن قالب تکان نخورد بعد قالب را در یخچال میگذاریم.
۵. پنجاه گرم کره را با شکر قهوهای در قابلمهی کوچکی بریزیم و با شعلهی کم حرارت دهیم تا کره ذوب شود وقتی کره ذوب شد نوبت اضافه کردن شیر است هم میزنیم تا به غلظت برسند مراقب باشیم کارامل نسوزد و به ته قابلمه نچسبد.
۶. وقتی غلیظ شد بگذاریم کمی خنک شود بعد قالب تارت را از یخچال بیرون میاوریم و کارامل را داخلش با قاشق میریزیم تا کامل مانند لایهای روی آن را بگیرد.
۷. قالب تارت را دوباره در یخچال بگذاریم چهل دقیقه باشد. بعد از یخچال بیرون بیاوریم و موزها را حلقهای برش دهیم و روی قالب تارت بگذاریم. بعد خامهی شکل گرفته که بهتر است از شیرینی فروشی بخرید، روی موز بریزید میتوانید برای شکل دهی بهتر از قیف مخصوص استفاده کرد. بعد شکلات تختهای را رویش رنده میکنیم تا زیباتر شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *