صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زاکانی: ما باید با ملت صادق باشیم/ ما کاندیدا‌های جریان انقلاب منطق وحدت را قبول داریم

۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۵:۴۸
کد خبر: ۷۲۹۶۷۷
زاکانی با تاکید بر اینکه ما باید با ملت صادق باشیم، گفت: کشور ما روی طلا خوابیده است. فروش نفت ما از طرق رسمی و غیررسمی حدود ۱ میلیون بشکه است و ظرف دو ماه پول آن به داخل کشور بازمی‌گردد، راه‌های مختلف و تجربه کردیم و امروز بهترین راه‌ها را کسب کردیم.
- «علیرضا زاکانی» در برنامه پرسش و پاسخ دانشجویی که با حضور دانشجویان دانشگاه‌های تهران صبح امروز برگزار شد، نام دولت خود را «دولت اقدام و اصلاح» اعلام کرد.
 
وی اظهار داشت: یک رویکرد فوریت ماست که ناظر به اقتصاد و مدیریت کشور است که خروجی آن باید منجر به خلق ثروت شود.
 
این کاندیدادای ریاست جمهوری ادامه داد: بعد دوم تحولی که تحول در فرهنگ و اجتماع است اساس فعالیت ما بر منزلت اجتماعی است. واقع امر این است که هیچ جای دین نگفته است که شما به جامعه سختی تحمیل کند که جامعه تربیت شود بلکه گفته شده که از هر دری که فقر بیاید از همان در ایمان نیز خارج می‌شود.

زاکانی تصریح کرد: رویکرد سوم تحول در حوزه سیاست و امنیت است. آزادی اساس حرکت به سوی توسعه‌ای آزادی‌ها است. دولت مکلف است اصل ۸۸ قانون اساسی را ملاک قرار دهد و با یک نهاد سازی نوین شرایط را به سمتی ببرد که نظارت مردم با شفافیت ایجاد می‌شود پذیرفته شود.

این کاندیدای ریاست جمهوری، افزود: رویکرد آخر سیاست خارجی از به عنوان یک فرصت سیاست خارجی ما به عنوان دیپلماسی هوشمندانه و فعال باید در خدمت اقتضائات داخلی ایران اسلامی قرار بگیرد و بتواند یک دو و سه اولویت از روند خود را تقویت کند تا منجر به عزت ملی و اقتدار جهانی شود.
 

زاکانی تاکید کرد: ان‌شاءالله ما در دولت «اقدام و اصلاح» با بهره‌گیری از کارشناسان شایستگان عالمان و عاملان و خادمان مردم این زمینه را مهیا خواهیم کرد چهار سال هم برای تحول بسیار زیاد است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه چه اقداماتی برای تامین کسری بودجه دولت و کنترل مخارج و درآمد‌ها انجام خواهد داد، گفت: امروز شما بسته بودجه ۱۴۰۰ مواجه هستید که باید این‌ها را تامین کنید. باید در حدود ۵۰۰ همت (هزار میلیارد تومان) پرداخت کنید برای حقوق‌ها. کانون اصلاح اقتصادی دولت است و دولت باید خود را از انتصاب کنار بکشد و زمینه را برای تولید فراهم کند.

زاکانی با بیان اینکه باید بند را از پای تولید باز کرد، اضافه کرد: اولین کار این است که مقررات زدایی و دادن مجوز‌ها در یک مسیر درست قرار بگیرد. در ایران ماه‌ها و سال‌ها طول می‌کشد تا مجوز صادر شود، اما در کشور‌های خارجی نصف روز طول می‌کشد؛ اولین اقدام تشکیل تیم عملیاتی برای مقررات‌زدایی است.

این کاندیدای ریاست جمهوری ابراز داشت: دولت وظیفه دارد که در کوتاه مدت با کنترل دقتی که در حوزه تامین مالی در سیاست‌گذاری‌های دقیق، پیشران‌های اقتصادی در مسیر مجوز‌ها و مقررات زدایی، سیاستگذاری و مسائلی از این دست انجام می‌دهد شرایط را به سمتی ببرد که ماحصل آن توان ملت برای خلق ثروت آزاد شود.

وی با تاکید بر اینکه ما باید با ملت صادق باشیم، گفت: کشور ما روی طلا خوابیده است. فروش نفت ما از طرق رسمی و غیررسمی حدود ۱ میلیون بشکه است و ظرف دو ماه پول آن به داخل کشور بازمی‌گردد، راه‌های مختلف را تجربه کردیم و امروز بهترین راه‌ها را کسب کردیم.
 
زاکانی اضافه کرد: خود و برنامه‌ام را قوی‌تر از هر شش نامزد دیگر می‌دانم، ولی اشتباه بزرگی است که جریان انقلاب با هم نزاع داشته باشند. جریان مهم‌تر از افراد است و ما همه مادون جریان هستیم هر کدام از ما کاندیدا‌های جریان انقلاب نقاط قوت و ضعفی داریم، منطق وحدت را قبول داریم، اما تا آخر محکم ایستاده‌ایم.
 
وی با اشاره به جلسه چند ماه قبل خود با صادر کنندگان فرش به اروپا (آلمان، ایتالیا و...) و چین پیرامون احیای فرش قم و صادرات، ابراز داشت: یک تاجر اهل قم ساکن چین که صادرکننده فرش به چین بود می‌گفت که ۳۰٪ مردم چین پول بیش از اندازه دارند و بخش زیادی از آن‌ها علاقه‌مند هستند که با فرهنگ و تمدن ایرانی ارتباط و تعامل برقرار کنند و علاقه به خرید صنایع دستی ایران دارند. اما متاسفانه از سمت ایران هیچ اقبالی نسبت به این ماجرا نیست و متولیان موضوع (چه دولتی چه خصوصی) کار خاصی نمی‌کنند و عملا موانع آنقدر زیاد است که ما از این موهبت بزرگ محروم می‌شویم.

زاکانی با بیان اینکه این تاجر قمی ساکن چین که در استان‌های مختلف چین هم دفتر و غرفه دارد، افزود: او چنین عنوان کرده بود که فرش ایرانی را ترک‌ها هم در بازار چین عرضه می‌کنند، اما چینی‌ها به ترک‌ها اقبالی نشان نمی‌دهند و به من ایرانی اعتماد می‌کنند و از من فرش ایرانی خریداری می‌کنند و نیازمند حمایت بیشتر هستیم. حالا دوست بزرگواری که خودش مسوولیتی در زمینه کمک به تاجران ایرانی در چین دارد، حرف یک تاجر ایرانی در چین را رد کرده و عملا بر بی عملی خودش صحه گذاشته است.
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *