صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قاضی زاده هاشمی؛ از پزشکی تا نایب رییسی مجلس

۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰:۵۲
کد خبر: ۷۲۹۴۶۵
روزنامه رسالت به بررسی سوابق امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پرداخته است.
_ روزنامه رسالت نوشت: قرار است در کمتر از ۱۸ روز دیگر، یعنی در تاریخ ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برگزار شود. انتخابات این دوره مهم‌ترین اتفاق سیاسی امسال و یکی از بااهمیت‌ترین انتخابات در تاریخ کشور می‌باشد. طی ماه‌های اخیر خصوصا بعد از آغاز سال جدید، که فضای سیاسی و انتخاباتی کشور سرد و بی‌روح بود حالا کم‌کم کارزار انتخاباتی دارد گرم می‌شود و هرچه که به‌روز انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم هیجان آن نیز افزایش پیدا می‌کند.
 
روز ۲۵ اردیبهشت‌ماه ثبت‌نام نامزد‌های انتخاباتی پایان یافت و پس از چند روز گمانه‌زنی درباره تایید صلاحیت‌های نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری، سرانجام شورای نگهبان در روز سه‌شنبه ۴ خردادماه لیست نهایی نامزد‌های تایید شده را منتشر کرد. بر این اساس آقایان سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سید ابراهیم رئیسی، علیرضا زاکانی، سید امیرحسین قاضی­‌زاده هاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی به‌عنوان نامزد‌های انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری معرفی شدند.
 
هرکدام از این چهره‌ها سوابق سیاسی و اجرایی متفاوتی دارند که در هر شماره روزنامه سابقه یک نفر از آن‌ها موردبررسی قرارگرفته و مرور می‌شود. در شماره‌های قبل به سوابق «سید ابراهیم رئیسی»، «محسن رضایی» و «سعید جلیلی» پرداخته‌شده است.
 

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در سال ۱۳۵۰ در شهرستان فریمان واقع در استان خراسان رضوی، چشم به جهان گشود. او پزشک، جراح و متخصص گوش، حلق و بینی می‌باشد. وی دارای مدرک دکتری پزشکی جراح گوش، حلق و بینی است و چند سالی نیز ریاست دانشگاه علوم پزشکی سمنان را نیز برعهده داشت. او پسرعموی سید حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت دولت روحانی بوده و همچنین برادر کوچک‌تر وی، سید احسان قاضی‌زاده هاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره دهم و یازدهم است. قاضی‌زاده هاشمی که این‌روز‌ها کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰ شده است، نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم می‌باشد. وی همچنین در سه دوره هشتم، نهم و دهم نیز در خانه ملت حضورداشته و در دوره‌های نهم و دهم عضو هیئت‌رئیسه هم بوده است. او در فاصله سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۳ سخنگوی جبهه پایداری بود و ازجمله دیگر سوابق مهم وی می‌توان به عضویت در کمیته سلامت مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضو شورای معین آموزش تخصصی کشور، عضو کمیته مشورتی برنامه ششم توسعه و... اشاره کرد.
 
با شروع تب‌وتاب انتخابات در کشور، قاضی‌زاده هاشمی جزء اولین نفراتی بود که کاندیداتوری خود را اعلام کرد. وی در ۲۲ اردیبهشت‌ماه به همراه دخترش با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور اقدام به ثبت‌نام برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کرد و نام دولت خود را نیز «دولت سلام» گذاشت.  
 
وی پس از ثبت‌نام اظهار داشت: «شخصی می‌تواند کاندیدای ریاست جمهوری بشود که برنامه روشنی داشته باشد، یک تیم قوی به‌پای کار بیاورد و این تیم بتواند کشور را اداره کند.» این نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین دریکی از سخنرانی‌های خود گفته است: «سه‌روزه می‌توان مشکل بازار سرمایه را حل کرد و امیدوارم در روز‌های اول «دولت سلام» این بحران حاد برطرف شود.»
 
امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی بابیان اینکه «برای اصلاح اقتصاد ٢١٣ ابر پروژه دارای اولویت تعریف کرده‌ایم» در نامه‌ای خطاب به مردم اعلام کرده است: «دوباره فصل سرنوشت و انتخاب است، اما این‌بار نه برای ۴ سال بلکه برای یک‌فصل چهل‌ساله، چهل‌ساله دوم انقلاب اسلامی در دولت سیزدهم پایه‌ریزی و قوام می‌یابد و قطعا بر همه تحولات چهل‌ساله اثرگذار خواهد بود. این دوره سرآغاز قرن جدید است، پس با هوشیاری هرچه‌تمام‌تر نگذاریم اشتباهات گذشته تکرار و مشکلات و مسائل بیشتر و پیچیده‌تر شود. بیش از ۲ سال است جمعی از  نخبگانی گرد هم آمده‌ایم تا با هم‌اندیشی و همفکری و بررسی همه حوزه‌ها و جوانب امر، ضمن آنکه کم‌حرف بزنیم، برای حال و آینده کشور و برون‌رفت از مشکلات موجود که کمر بسیاری از شما عزیزان را خم و عزت شمارا خدشه‌دار کرده است چاره جویی کنیم و به راه حل‌های عملی و عقلانی برسیم. ما با شناخت دلایل ناکارآمدی مدل حکمرانی کشور، به نظریه جدیدی برای اداره امور کشور و ساخت ایرانی مقتدر و سربلند رسیدیم و معتقدیم حل اساسی مسائل کشور به‌صورت پایدار و حرکت در مسیر رشد مردم، نیازمند تحولی عظیم در مدل حکمرانی است. ما موضوعات کشور را به ۴۰ بخش تقسیم کرده‌ایم و در اولویت اول، ۱۰ برنامه با تمرکز بر مسائل اقتصادی طراحی‌شده است. با استقرار سازوکار‌های طراحی‌شده، نه‌ تنها اقتصاد ایران تاب آور می‌شود، بلکه توان بازدارندگی بالایی نیز کسب می‌نماید؛ به‌عبارت‌دیگر، اقتصاد مقاومتی اجرایی می‌شود.»


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *