صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۸ گزینه محتمل اسکوچیچ برای ترکیب تیم ملی/ عبور از دوران آزمون و خطا

۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۸:۲۶
کد خبر: ۷۲۹۳۳۲
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
از آنجا که تیم ملی در مرحله مقدماتی جام‌جهانی جای برای لغزش ندارد، حضور ۸ بازیکن در ترکیب اصلی تیم ملی محتمل است.

با انصراف کره شمالی از رقابت‌های مقدماتی جام‌جهانی کار صعود ایران بعد از ویلموتس گیت، دشوارتر شده است. به این ترتیب شاگردان اسکوچیچ در ۴ دیدار باقیمانده مقابل هنگ‌کنگ، بحرین، کامبوج و عراق راهی جز پیروزی ندارند. طبق برنامه روز پنج‌شنبه ۱۳ خرداد سال جاری، تیم ملی ایران پنجمین مسابقه خود در گروه C را مقابل هنگ‌کنگ برگزار می‌کند. در همین راستا گمانه‌زنی‌ها در خصوص ترکیب اصلی تیم ملی و رویکرد فنی کادرفنی در دور مقدماتی افزایش یافته است.

با توجه به اسامی بازیکنان دعوت شده به ترکیب ملی، حضور بعضی بازیکنان بسیار محتمل است:

سنگربان تیم ملی:

علیرضا بیرانوند در آنتورپ دوران موفقی را پشت‌سر نگذاشته. با این وجود سرمربی تیم ملی به خوبی می‌داند که مشکل بیرانوند بیشتر از بُعد فنی، عدم تسلط به زبان انگلیسی است. بیرانوند سرشار از انگیزه و با تکیه بر تجربیاتش، گلر اصلی تیم در بحرین خواهد بود. به ویژه حالا که تیم ملی راهی جز گلزنیو البته عدم دریافت گل از حریفانش ندارد. دروازه‌بان باتجربه تیم ملی به خاطر روحیات اخلاقی‌اش می‌تواند در مسائل روانی ملی‌پوشان هم تاثیرگذار باشد.

لژیونر‌ها و دژ دفاعی:

شجاع خلیل‌زاده و محمد حسین کنعانی‌زادگان (حداقل در مسابقه هنگ‌کنگ)، مدافعان میانی اصلی تیم ملی خواهند بود. در دفاع کناری چپ و راست هم حضور میلاد محمدی و صادق محرمی را باید قطعی دانست. در این مسابقه مرتضی پورعلی گنجی محروم است، شاید در بازی دوم شانس پورعلی گنجی برای حضور در زمین خیلی بیشتر از کنعانی‌زادگان باشد. سید مجید حسینی با وجود تجربه مناسب، اما در ترابوزان بیشتر نیمکت‌نشین بوده و مدتهاست از شرایط مسابقه به ویژه در شرایط پرفشار به دور بوده است.

خط میانی:

اگر تیم ملی به خاطر شرایط حساس با احتیاط و دست به عصا بازی کند به احتمال زیاد با دو هافبک دفاعی به میدان می‌رود. با این اوصاف در خط میانی حضور احسان حاج‌صفی و احمد نوراللهی قطعی می‌شود. با این تفاوت که نوراللهی در هنگام حمله هجومی‌تر ظاهر می‌شود. در وینگر راست حضور علی قلی‌زاده نسبت به بقیه گزینه‌ها محتمل‌تر است. در سمت چپ هنوز نمی‌توان با قطعیت صحبت کرد، اما مهدی ترابی و وحید امیری گزینه‌های محتمل خواهند بود. در صورتی که تیم ملی با یک هافبک دفاعی در میدان حاضر شود شرایط کمی متفاوت‌تر می‌شود. احسان حاج صفی (هافبک دفاعی)، علی قلی‌زاده (هافبک راست)، وحید امیری (هافبک چپ)، مهدی ترابی (هافبک هجومی). پیرامون ترکیب خط میانی رویکرد دومی هم وجود دارد. تیم ملی در بازی‌های آسانتر (هنگ‌کنگ و کامبوج) به دنبال ثبت گل‌های بیشتر و قدرت‌نمایی خود خواهد بود؛ اما در بازی عراق و بحرین به سیستم دو هافبک دفاعی بازمی‌گردد.

خط آتش؛ همان همیشگی:

از آنجا که مهدی طارمی در پورتو عملکرد بسیار درخشانی داشته و به لحاظ روحی و فنی در شرایط خیلی خوبی به سر می‌برد، بدون شک یکی از بازیکنان اصلی تیم ملی است. در کنار طارمی، آزمون را باید دومین گزینه‌ای دانست که در ترکیب اصلی جای خواهد داشت. سردار به همراه زنیت در لیگ روسیه عملکرد مناسبی داشت و حتی بهترین بازیکن این لیگ هم شد. از آنجا که تیم ملی جای هیچ لغزشی ندارد در مقطع فعلی، زوج طارمی و آزمون هماهنگ‌ترین و متحمل‌ترین گزینه خط آتش تیم ملی است.

با این اوصاف کریم انصاری‌فرد، مهدی قایدی و کاوه رضایی به فراخور نتایج و عملکرد ملی‌پوشان در نیمه دوم به عنوان بازیکن تعویضی استفاده خواهند شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *